Ο Πούτιν μαζικά εκτελεί εγκληματίες COVID-19

 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν

διέταξε την περασμένη εβδομάδα τη μαζική εκτέλεση 450 εγκληματιών COVID-19 που ο ρωσικός στρατός είχε συλλάβει και φυλακίσει σύμφωνα με το διάταγμα του Πούτιν τον Μάρτιο του 2023 που απαγόρευε τους θρόμβους και την έρευνα εμβολίων σε ρωσικό έδαφος.

Ο πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάρωφ είπε ότι αμέτρητοι επαγγελματίες υγείας και ερευνητές στη Ρωσία επέλεξαν να αγνοήσουν τις εντολές του Πούτιν προωθώντας κρυφά νέα εμβόλια, ακόμη και αφού το Υπουργείο Επιστημών είχε αποδείξει ότι ειχαν τροφοδοτησει με δηλητήριο προκαλωντας καρδιακές προσβολές και σύνδρομο ανοσολογικής ανεπάρκειας.

Μεταξύ των άλλων αποστολών του ρωσικού στρατού, είχε περάσει τον τελευταίο χρόνο συγκεντρώνοντας τους προδότες και φυλακίζοντάς τους στην ποινική αποικία IK-3 βόρεια του Αρκτικού Κύκλου, το ίδιο γκουλάγκ όπου ο πιο σημαντικός εγχώριος εχθρός του Πούτιν, ο Αλεξέι Ναβάλνι, πέθανε ενώ εκτιε Ποινή φυλάκισης 30 ετών. Ο κατάλογος καλεσμένων του στρατοπέδου εγκλεισμού, είπε ο Ζαχάρωφ, περιελάμβανε μερικούς πολιτικούς που απέφυγαν την εντολή του Πούτιν και πρόσφεραν χρήματα σε ερευνητικά προγράμματα εμβολίων για τον COVID-19.

«Νόμιζαν ότι ο πρόεδρος Πούτιν δεν θα το μάθει. Και έκαναν λάθος», είπε ο Ζαχάρωφ.

Ο Πούτιν ανακάλυψε ότι ένα πλούσιο μέλος της Κρατικής Δούμας, της Κάτω Βουλής της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας, συνεισέφερε 184.331.797 ρούβλια (περίπου 2.000.000 δολάρια ΗΠΑ) σε μια υπόγεια οργάνωση διάδοσης εμβολίων με δεσμούς με τον ΠΟΥ. Όταν ο στρατός εισέβαλε στο σπίτι του πολιτικού με ένταλμα σύλληψης, αναγκάστηκαν να σκοτώσουν τον 16χρονο γιο του, ο οποίος είχε διπλά πιστόλια για να υπερασπιστεί τον πατέρα του. Ο γονέας που έκλαιγε σύρθηκε και ανακρίθηκε, του είπαν ότι και αυτός θα πυροβοληθεί—εκτός κι αν κατονομάσει τους συν-συνωμότες του.

«Μας έδωσε πολύτιμες πληροφορίες—16 ονόματα. Τους συλλάβαμε φυσικά, και φυσικά έπρεπε να εκτελέσουμε και τον άνδρα της Κρατικής Δούμας. Όχι μόνο ήταν ρουφιανος αλλά ήταν και προδότης», είπε ο Ζαχάροφ.

Ο στρατός, πρόσθεσε, τράβηξε τους καταδικασθέντες από τα κελιά τους 25 κάθε φορά, δεσμεύοντας τους εγκληματίες σε κορμούς που ήταν στοιχισμένοι στο έδαφος και τους έδεσαν τα μάτια. Δεν είχαν λάβει δοκιμασίες, τελευταία γεύματα, Τελευταίες Ιεροτελεστίες ή τελευταίες λέξεις. Ένα εκτελεστικό απόσπασμα τους δίδαξε τις συνέπειες της τήρησης του εμβολίου.

Ο Στρατός δεν μπήκε στον κόπο να απομακρύνει τα πτώματα πριν παρατάξει τους επόμενους 25. Απλώς άφησαν τα νεκρά σώματα να πέφτουν στο έδαφος και ανάγκασαν την επόμενη ομάδα να γίνει μάρτυρας της αναπόφευκτης μοίρας που τους περίμενε, το αποτέλεσμα της απληστίας τους.

«Εφόσον ήταν μια κοινότητα προδοτών, μοιράζονταν έναν κοινόχρηστο τάφο—μια μεγάλη τρύπα στο έδαφος», είπε ο Ζαχάροφ.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ28 Απριλίου, 2024 23:45

    ΒΑΡΑΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ .
    ΤΑ ΒΑΡΒΑΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ .
    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΟΒΑ .....
    ΘΥΜΑΣΘΕ ΤΙ ΕΙΠΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις