Ωρολογιακή βόμβα τα μεταχειρισμένα ηλεκτρικά οχήματα.


 "Ωρολογιακή βόμβα για τα μεταχειρισμένα ηλεκτρικά οχήματα. Δεν μπορούν να πωληθούν επειδή οι μπαταρίες δεν λειτουργούν για μεγάλο χρονικό διάστημα": Αποδείχθηκε ότι το κύριο μειονέκτημα ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του - όχι περισσότερο από οκτώ χρόνια, οπότε δεν θα είναι δυνατή η μεταπώλησή του. 


"Οι ειδικοί έχουν διαπιστώσει ότι η μέση εγγύηση για μια μπαταρία ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι μόνο οκτώ χρόνια. Μετά από αυτό το διάστημα, η μπαταρία μπορεί να εκφορτιστεί τόσο γρήγορα που οδηγεί σε σημαντική μείωση της χιλιομετρικής απόστασης μεταξύ των φορτίσεων. Πολλά ηλεκτρικά οχήματα θα χάσουν έως και το 12% της χωρητικότητάς τους για φόρτιση σε 6 χρόνια, ενώ ορισμένα μπορεί να χάσουν ακόμη περισσότερο. Και το κόστος αντικατάστασης μιας μπαταρίας ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι εκπληκτικά υψηλό.


Σε ορισμένες περιπτώσεις, το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας φτάνει τις 40 χιλιάδες λίρες. Για ορισμένα ηλεκτρικά οχήματα, το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας μπορεί να είναι δεκαπλάσιο από το κόστος του ίδιου του αυτοκινήτου στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Αυτό σημαίνει ότι τα μεταχειρισμένα ηλεκτρικά οχήματα έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής, γεγονός που τα καθιστά λιγότερο οικονομικά με την πάροδο των ετών".


Ακόμη και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης παραδέχονται πλέον ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ουσιαστικά μια απάτη.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΉΤΑΝ
    ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΑΞΊΑ
    ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ
    ΑΜΦΙΒΆΛΛΩ
    ΑΝ! ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ
    ΟΙ ΣΚΕΠΤΌΜΕΝΟΙ...!
    ΆΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΘΑ ΤΑ ΑΓΌΡΑΖΑΝ.




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις