ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...?

 

Η Εταιρεία

LIFE SCIENCE CHEMILAB Α.Ε. , εταρεία η οποία δραστηροποιείται στο χώρο των εργαστηριακών αναλωσίμων και εξοπλισμού, με πληθώρα προϊόντων και λύσεων για εργαστήρια Ποιοτικού Ελέγχου, R&D, Ανάλυσης, Έρευνας, Δοκιμών, Εκπαίδευσης, Βιοτεχνολογίας, IVF, Γενετικής, Μικροβιολογίας, Διάγνωσης, με γραφεία στην Ν. Χαλκηδόνα στην Αθήνα και στην Aνω Ηλιούπολη στην Θεσσαλονίκη, είναι συνεργάτιδα με εταιρεία που πουλάει Αδρενοχρώμιο.

Πρόκειται για την εταιρεία Sigma-Aldrich, μια αμερικανική εταιρεία χημικών, βιοεπιστημών και βιοτεχνολογίας που ανήκει στον γερμανικό χημικό όμιλο Merck Group. Η Sigma-Aldrich δημιουργήθηκε το 1975 από τη συγχώνευση της Sigma Chemical Company και της Aldrich Chemical Company με τα Κεντρικά της γραφεία να βρίσκονται στο Σέντ Λούις στο Μισούρι των ΗΠΑ και έσοδα 6,86 δισεκατομμύρια EUR (2020).

Όπως φαίνεται στην παρακάταω εικόνα το προιόν είναι αρκετά ακριβό με μόλις 250MG να κοστίζουν 828 €.

Το Αδρενοχρώμιο έχει χαρακτηριστεί ως το ελιξίριο νεότητας. Πρόκειται για χημική ουσία του ανθρώπινου σώματος που παράγεται από την οξείδωση της αδρεναλίνης (επινεφρίνης).

Η εξαγωγή της απο το σώμα γίνεται με σύριγγα από τη βάση του αυχένα στη σπονδυλική στήλη.

Θεωρείται ψυχότροπο και μοιάζει αρκετά με ελαφρύ LSD.

Η διαδικασία είναι φρικιαστική και απάνθρωπη.

Σύμφωνα με τον κορυφαίο ερευνητή και πληροφοριοδότη FRITZ SPRINGMEIER που γνωρίζει πολύ καλά τις μεθόδους, η διαδικασία είναι η εξής: Επιλέγονται μικρά παιδιά συνήθως έως 7-8 ετών τα οποία μόλις αρπαχθούν χρησιμοποιούνται ως «φιάλες αίματος». Στην συνέχεια τα τρομοκρατούν μέχρι να οξειδωθεί η αδρεναλίνη και όταν αυτά φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο τρόμου τα σκοτώνουν και τους αποσπούν το αδρενοχρώμιο.

Η υπερβολική χρήση του Αδρενοχρωμίου οδηγεί στη παράνοια.

Το έτος 2013 μάλιστα επι Κυβέρνησης ΝΔ η εταιρεία LIFE SCIENCE CHEMILAB Α.Ε έλαβε Ανάθεση Προμήθειας για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΗΜΙΚΩΝ με συνολικό ποσό 67.695,57 € με απόφαση με ΑΔΑ 65ΗΣΒ-15Η όπου δημοσιεύθηκε από την υπηρεσία ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ » Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ στις 2013-12-06.

Επίσης το έτος 2022 ξανά επι Κυβέρνησης ΝΔ έλαβε απο τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΟΔΥ έλαβε το ποσό των 2.685,00 EUR ως Σύμβαση προμήθειας στις 23.09.22.

Το ερώτημα είναι το εξής: Γνώριζαν οι Κυβερνήσεις της ΝΔ το 2013 και το 2022 αντίστοιχα οτι η συγκεκριμένη εταιρεία συνεργάζεται με εταιρεία στο Εξωτερικό η οποία πουλάει Αδρενοχρώμιο και ποιά η γνώμη της για την συγκεκριμένη ουσία?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΌΧΙ ΌΧΙ!
    ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ!!!
    ΤΟ ΔΉΘΕΝ ΤΆΧΑ ΕΡΏΤΗΜΑ...
    ΈΤΣΙ ΑΘΩΏΝΕΙ ΤΗΝ
    ΜΠΟΥΛΙ ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ
    ΑΛΕΞΟΚΟΥΛΙΔΕΣ
    ΚΛΠ.ΚΛΠ

    ΕΊΝΑΙ ΜΠΟΥΣΤ!e. ΚΟ
    ΤΟ ΔΉΘΕΝ ΕΡΏΤΗΜΑ.


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΤΗΕ ΒΕST NAME"
    Kαταρχας το αδρενοχρωμιο ειναι συνομοσιολογια.(ετσι δεν λεγανε?).
    Κατα δευτερον ελπιζω να εβγαλαν συνθετικο, (οπως σου ειχα πει και παλαιοτερα για τα κοτοπουλα), και να μην ειναι τετοιο πραμα εδω γιατι αλλιως δεν μας βλεπω καθολου καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ,ΗΞΕΡΑΝ .
    ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ....ΙΣΩΣ ΟΧΙ .ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΨΙΛΙΑΣΤΕΙ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .
    ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ : ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΧΑΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H επισκεψη τομ χανκ ηταν αλλη μια επισκεψη υποτελειας συνεργασιας του πολιτικου συστηματος και βεβαιωση ενωσης με τους παιδοβορους εκειθε απεναντι .Χρηση και εμπορια αδρενοχρωμιου γινεται και στην χωρα .στην Εμπορια παιδιων οργανων ,ναρκωτικων και οπλων συμβαλει και η πολιτικη σκηνη της χωρας προς τα εξω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις