Ο θάνατος του βασιλιά Καρόλου, η κατάρρευση του Μπάιντεν, η συνέντευξη του Πούτιν όλα δείχνουν την αλλαγή καθεστώτος στη Δύση


 Πριν ξεκινήσουμε την αναφορά μας, έχουμε μια ενημέρωση από την προηγούμενη εβδομάδα. Ένας πρώην αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων των Πεζοναυτών των ΗΠΑ που καταγεται απο τη φυλη των Απατσι με το όνομα William Twofeather έλαβε τις πληροφορίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις βασανιστηρίων παιδιών που αναφέρθηκαν. Τώρα ακούμε:

Αυτοί οι εγκληματίες απομακρύνθηκαν από μια πρωτοβουλία κοινών δυνάμεων που οργανώθηκε από την αστυνομία των φυλών και τους αναπληρωτές αστυνομικούς του χωριού σε συνεννόηση με τους τοπικούς αξιωματικούς επιβολής του νόμου (LEO) στην Καλιφόρνια. Δεν πήραν αιχμαλώτους.

Όταν μια εγκατάσταση όπως αυτή πέφτει, όλοι στις εγκαταστάσεις σκοτώνονται, εκτός φυσικά από όσα παιδιά μπορούν να σωθούν. Θα μπορούσατε να είστε φίλη ενός από τους άντρες που προσλήφθηκαν για να κάνουν αυτό το έγκλημα ...δεν πειράζει. Θα πυροβοληθείς ως πρόθυμος συνεργός σε ένα κεφαλαιώδες έγκλημα.

Αυτό λοιπόν συνέβη στην Καλιφόρνια. Η Αστυνομία των γηγενών φυλών το αντιμετώπισε και ανάγκαστηκε σε δράση.

 

https://archive.org/stream/cym-corp-1/CYM%20Corp%203_djvu.txt

http://www.paulstramer.net/2024/02/international-public-notice-murder-and.html

 Μας λένε επίσης ότι οι άνθρωποι πίσω από αυτά τα εγκλήματα δεν είναι στρατιωτικοί, αλλά μάλλον «Στρατιωτικοι εργολάβοι που δραστηριοποιούνται έξω από τη Νέα Υόρκη, αλλά διοικούνται από την Annapolis του Μέριλαντ και χρησιμοποιούν στρατιωτικούς βαθμούς για το προσωπικό που απασχολείται».

Το κυνήγι αυτών των δολοφόνων θα συνεχιστεί μέχρι να απομακρυνθεί και ο τελευταίος από αυτούς από αυτή τη γη. Λοιπόν, εδώ είναι η έκθεση αυτής της εβδομάδας:

Ο θάνατος του βασιλιά Καρόλου, η κατάρρευση του Μπάιντεν και η συνέντευξη του Πούτιν όλα δείχνουν την αλλαγή καθεστώτος στη Δύση

Δεν υπάρχει αμφιβολία τώρα ότι η αλλαγή καθεστώτος συμβαίνει στον δυτικό κόσμο. Τα σημάδια αυτού περιλαμβάνουν τον θάνατο του «Βασιλιά Καρόλου», την κατάρρευση του Τζο Μπάιντεν, την απομάκρυνση (ξανά) του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ και τη μεγάλη συνέντευξη του Πούτιν. Η εξέγερση των αγροτών από τους αγρότες σε όλη την Ευρώπη και -που τώρα εξαπλώνεται σε μέρη όπως ο Καναδάς και η Ινδία- είναι άλλα σημάδια αυτού. Λαμβάνουμε επίσης προκαταρκτικές αναφορές από την πολωνική υπηρεσία πληροφοριών ότι πολλοί ηγέτες της Χαζαρικής μαφίας, συμπεριλαμβανομένης της Αρχι-σατανίστριας Βικτόρια Νούλαντ, σκοτώθηκαν σε επίθεση με πυραύλους αφού διέφυγαν στην Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα.

Ας ξεκινήσουμε με την ανακοίνωση ότι ο «King Charles» έχει καρκίνο. Πηγές της βασιλικής οικογένειας μας λένε ότι ήταν ήδη νεκρός τη στιγμή της ορκωμοσίας του. Αυτό οργανώθηκε σ ένα σατανικό σχεδιο έξι μήνες, έξι εβδομάδες και έξι ημέρες μετά τη δολοφονία της βασίλισσας Ελισάβετ για να βοηθήσει να στραφεί η βρετανική κοινή γνώμη εναντίον του. Η επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του αναμένεται σύντομα. Λένε οι πηγές. Η πριγκίπισσα Άννα θα γίνει ντε φάκτο Βρετανη μονάρχης στη συνέχεια ενεργώντας ως αντιβασιλέας του 10χρονου γιου του πρίγκιπα Ουίλιαμς, Τζορτζ. Η Anne είναι ένας καλός άνθρωπος που ασχολείται με τα λευκά καπέλα εδώ και αρκετό καιρό.

Ας δούμε τώρα την ελεγχόμενη κατεδάφιση της ψεύτικης προεδρίας Μπάιντεν. Ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Χουρ αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη στον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν εν μέρει επειδή ήταν ένας «ηλικιωμένος άνδρας με κακή μνήμη». Με άλλα λόγια, ο Χουρ είπε ότι ο Μπάιντεν ήταν ψυχικά ανίκανος να δικαστεί. Αυτό βάζει τον λεγόμενο ηγέτη του δυτικού κόσμου κάτω από τον πιο ανόητο και ψυχικά ελαττωματικό άνθρωπο σε ολόκληρο το σωφρονιστικό σύστημα των ΗΠΑ. Αυτό στην πραγματικότητα μπορεί να ισχύει αν κοιτάξετε όλες τις γκάφες του. Μόλις την περασμένη εβδομάδα είπε ότι μίλησε με τον νεκρό Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Μιτεράν και τον νεκρό Γερμανό καγκελάριο Χέλμουτ Κολ. Αποκάλεσε επίσης τον Αιγύπτιο πρόεδρο Σίσι Πρόεδρο του Μεξικού.

Ο Στίβεν Μίλερ, πρώην ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου, λέει: «Είναι πολύ χαμηλός ο πήχης για να κριθείς ψυχικά ικανός για δίκη… Αυτός ο πολύ χαμηλός πήχης… ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν τοβ φτανει καν… Πήγε απόψε στην τηλεόραση ζωντανά και μίλησε για ν ανοίξει ανθρωπιστικές πύλες από το Μεξικό στη Λωρίδα της Γάζας».

 


 Στη συνέχεια, κοιτάξτε έναν ΠΟΛΥ μπερδεμένο Τζο Μπάιντεν που ουρλιάζει απόλυτα καθώς αφηγείται την ανακυκλωμένη φάρσα των «κορόιδων και των ηττημένων» — μπερδεύοντας σε ολο το σκεπτικο...

Ακολουθούν μερικά άλλα βίντεο που δείχνουν την ακραία κατάσταση της ψυχικής του αποσύνθεσης.

 


 Στην πραγματικότητα, από τότε που εκτελέστηκε ο πραγματικός Μπάιντεν το 2021, δείχνει τη φθορά των ηθοποιών που προσλήφθηκαν για να παίξουν τον ρόλο του. Είτε αυτό είτε λένε στους ηθοποιούς να ενεργήσουν γεροντικά για να υπονομεύσουν σκόπιμα την αξιοπιστία ολόκληρης της προεδρικής φάρσας του Μπάιντεν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ξεκάθαρα το τελικό παιχνίδι για το σόου Μπάιντεν.

Ας δούμε τώρα τη συνέντευξη Τάκερ Κάρλσον του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Η συνέντευξη παρακολουθήθηκε πάνω από 150 εκατομμύρια φορές στο X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter). Το X ανήκει στον Έλον Μασκ, ο οποίος, σύμφωνα με τη ρωσική FSB, εργάζεται για το Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης του αμερικανικού στρατού. Ανώτερες πηγές της CIA μας λένε επίσης ότι ο Ανώτατος Διοικητής των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ήταν στη Ρωσία τη στιγμή της συνέντευξης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συνέντευξη του Πούτιν είχε σκοπό να υπονομεύσει χρόνια έντονης αντιρωσικής προπαγάνδας στη Δύση. Αυτό σημαίνει ότι ο αμερικανικός στρατός και η Ρωσία συμφώνησαν να σχηματίσουν μια συμμαχία. Τώρα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass αναφέρει ότι αρκετές δεκάδες πρακτορεία ειδήσεων σε όλο τον κόσμο θέλουν να πάρουν συνέντευξη από τον Πούτιν, καθιστώντας σαφές ότι η εκστρατεία για τη δαιμονοποίηση της Ρωσίας τελειώνει.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια


  1. Να έρθει ρε γαμ@ το η κατάρρευση του υπάρχοντος καθεστώτος, αλλά πιά είναι αυτή η αλλαγή που ετοιμάζεται από όλους τους παίχτες της παγκόσμιας πανούκλας που έχει πλήξει το ανθρώπινο γένος με πρωταρχικό στόχο την λευκή φυλή, και πιό συγκεκριμένα την Ελληνική που κτυπιέται ανηλεώς από όλους υπογείως και στα φανερά για χιλιάδες χρόνια;!
    Όλα γύρω μας μαρτυρούν και επιβεβαιώνουν το αυτονόητο και κάποιοι έρχονται να επαινέσουν τους διαδόχους της χολέρας μετά τον "θανατόν" του, και με σιωνοκινέζικα πρότυπα και μοντέλα τα οποία ζήσαμε και ζούμε τα τελευταία χρόνια στο πετσί μας και σύμφωνα πάντα με τις αυτοεκπληρούμενες προφητείες κάποιων άπλυτων και βλαμμένων, τους οποίους προσκυνάνε με ευλάβεια όλοι οι "χριστιανοί' ηγέτες και με την σειρά τους οι μουσουλμάνοι με τα μισοφέγγαρα στις σημαίες τους, στις επιταγές της υπερστοάς της Ηονγκ Κονγκ. Ότι πιό Ανθελληνικό.
    Τώρα για τον θάνατο του Καργιόλου, με κάποια ειρωνικά ερωτήματα, αλλά ενδιαφέρον όμως σε πολλά, ας δούμε κι αυτό:

    https://ugetube.com/watch/king-charles-cancer-what-they-039-re-not-telling-you-pcs-to-the-puzzle_Sa9h3UbxFoTXU5r.html

    Ας δούμε επίσης και τι άλλο συμβαίνει στην Καλιφόρνια,.....καρμπόν τα έργα των γενοκτόνων για δεκαετίες και οι της κλιματικής αλλαγής μας μιλούν για "Ατμοσφαιρικούς Ποταμούς" τώρα.
    Που είναι "ο Ανώτατος Διοικητής των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ" για επτά χρόνια!......ούτε ενα σατανικό πρόγραμμα Γαιομηχανικής δεν μπόρεί να σταματήσει;....αλλά μας έσωσε από τον "ιό", μας χάρισε το 5G, To AI, to Starlink Neuralink του σαυρομάτη Χ, άσε το Space Force και Secret Strategic Program που διευκολύνουν τους χασάπηδες του Ισραήλ, για χάριν της κορούλας του και του γαμπρού του.
    Αλήθεια αναρωτιέμαι, είναι άραγε ο ίδιος που διαβάζει ακόμη τον μύθο του Αισώπου για το φίδι; λες και απευθύνεται σε παιδάκια του δημοτικού!
    Κι αν είναι ακόμη,...με τόσους συμμάχους ηγέτες υπερδυνάμεων να μην μπορούν να φαρμακώσουν ένα μολυσμένο τρωκτικό που για χάριν του στο τέλος θα μείνουν ζωντανά μόνο τα Ναζιστικά τέρατα, στην Ουκρανία;
    Καιρό έχουμε ν' ακούσουμε κείνο το "ΜΑGA"! Και πού να ξέραμε γι αυτό!!!

    https://ugetube.com/watch/warning-if-you-haven-039-t-fled-california-yet-our-government-will_pBjT7jTc5ZI9JlO.html

    Συνεχίζεται.

    Kοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα μιά χαρά λοιπόν και με τον Ανώτατο Διοικητή των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη Ρωσία τη στιγμή της συνέντευξης.
    Και πίσω, ας είναι καλά ο σερίφηδες που ετοιμάζονται για τα επερχόμενα. Εδώ, ο της επαρχίας Butler στην Πολιτεία Ohio, να προειδοποιεί τους παρευρισκομένους της έκτακτης συνάντησης, για τους κινδύνους που απειλούνται οι Αμερικανοί από σίγουρες τρομοκρατικές επιθέσεις (λόγω της λαθραίας εισροής=προγραμματισμένης και ελεγχόμένης προδοσίας), μεταφέροντας ακριβώς αυτά που είπαν στους τριακοσίους σερίφηδες οι αξιωματούχοι της FBI και κυβερνητικά στελέχη.
    Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι αναφέρει και την επίσκεψιν πολλών σερίφηδων στο Ισραήλ μετα την 7η του Οκτώβρη για να βοηθήσουν και να πάρουν μαθήματα αντιμετώπισης ομοίων επιθέσεων γιατί οι της χαμάς, οι ιρανοί, κινέζοι κι όλοι οι "εχθροί", των "πολιτισμένων" βρίσκονται παντού, άρα όλα καταστρωμένα κι έτοιμα προς εφαρμογήν,.. όπως πάντα και τα πρόβατα σαράντα.
    Το "πότε" δεν ξέρουν μόνο. Όλα τ' άλλα ακριβή και βέβαια.
    Αλίμονο να μην γνωρίζουν οι "καλοί" μας σύμμαχοι.

    https://ugetube.com/watch/butler-co-sheriff-addresses-what-he-learned-at-conference_hafaI8lEJPiuCn1.htmll

    Ας είναι καλά οι της Chabad, κι όλοι οι φυτευτοί τους.
    Αυτά τα "dildo" (λαστιχόπ@υτσες) που "ψωνίζουν" οι λαοί με τις ζωές τους, γιατί έτσι τους δίδαξαν πως είναι οι εκλεκτοί του δημιουργού που μισεί τα υπόλοιπα των δημιουργημάτων του.

    https://ugetube.com/watch/quot-we-do-all-of-this-on-behalf-of-you-the-people-quot-james-freeman_eHdfrnpt4F7o4EH.html

    Ας απολαύσουμε και το καμπαλιστικό βραχιόλι του Τάκερ Κάρλσον, στην ιστορική συνέντευξη με τον Πούτιν που αναστάτωσε τους "αντιπουτινικούς" και πέταξε στα σύννεφα του Μασκ εκατομμύρια άλλους, καθ' ην στιγμήν οι των σκηνικών κανιβάλιζαν, μετά το 1:20 του βιντεο:

    https://ugetube.com/watch/theatre-putin-tucker-interview-all-smoke-and-mirrors-demon-hunter_YXU7w5Q9vZTGHd7.html

    Όσο για το MAGA,....αυτοί που είδαν τα προηγούμενα βίντεο στα σχόλια που έκανα, θα πρέπει να το πρόσεξαν τι σημαίνει.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις