“Καληνύχτα Ελλάδα…”

 

“Καληνύχτα γλυκιά μου πατρίδα .

Καληνύχτα γλυκιά μου Ελλάδα. Θα αργήσει να ξημερώσει”

Στις 15-02-2024, ναι, γράφτηκε μια ακόμα σελίδα στην ιστορία. Μια θλιβερή σελίδα στην ιστορία του Έθνους μας. Μια σελίδα για την οποία κανένας πρόγονος μας δεν θα είναι υπερήφανος. Δεν νομίζω ότι οι αγωνιστές του 1821 όταν ελευθέρωναν την Ελλάδα θα πίστευαν ότι 203 χρόνια μετά θα την κυβερνούν αφορισμένοι πολιτικοί που θα ψηφίζουν αντίχριστους νόμους!

Μάλλον όχι.

176 θετικοί ψήφοι. 176 «Ναι» σε ένα νομοσχέδιο που αναγνωρίζει τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και το δικαίωμα τους να υιοθετούν παιδιά . 176 «Ναι», κόντρα στον νόμο του Θεού κόντρα στον νόμο της φύσης. Στα αλήθεια τι μένος ήταν αυτό για την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου;

Τόσο πολύ νοιάζεται η κυβέρνηση για το καλό των παιδιών τούτης της χώρας; Νοιάζεται τόσο πολύ που εισήγαγε σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από το νηπιαγωγείο. Νοιάζεται τόσο πολύ που δολοφόνησε 57 ανθρώπους εκ των οποίων οι περισσότεροι φοιτητές και φοιτήτριες στέλνοντάς τους με ένα τρένο στον θάνατο στα Τέμπη έναν χρόνο πριν .

Νοιάζεται τόσο πολύ που επιτρέπει να δολοφονούνται τα παιδιά πριν ακόμα δουν το φως του ήλιου με την διαδικασία της άμβλωσης.

Αυτά τα 176 ναι ανοίγουν το κουτί της Πανδώρας για το έθνος μας καθώς όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες, μετά την ύβρις έρχεται η Νέμεσις. 176 άνθρωποι που προτίμησαν να προδώσουν τον Χριστό για 30 αργύρια.

Άγνωστο το μέλλον για όλους μας. Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι από τη στιγμή που διώχνουμε εμείς οι ίδιοι την χάρη του Θεού με αυτά που ψηφίζουν αυτοί – που για να μην ξεχνιόμαστε εμείς αναδείξαμε ως αντιπροσώπους μας, το μέλλον μας μοιάζει δύσκολο.  

Τουλάχιστον, ας δείξουμε μετάνοια έστω την ύστατη ώρα και ας μην δεχτούμε να εισέρχονται στους ιερούς ναούς αυτοί οι βουλευτές που ψήφισαν υπέρ αυτού του νομοσχεδίου, ας κόψουμε κάθε επαφή μαζί τους για να καταλάβουν ότι με θέματα πίστης δεν παίζουμε.

Κοιμήσου γλυκιά μου πατρίδα . Κοιμήσου γλυκιά μου Ελλάδα αργεί να ξημερώσει…

Εύχομαι κάποτε να φύγει αυτή η μαύρη η νύχτα από πάνω σου για να μπορέσουμε επιτέλους να δούμε της δικαιοσύνης τον ήλιο τον νοητό.

ΥΓ: Ας θυμηθούμε στις ευρωπαϊκές επικείμενες εκλογές την ύβρις αυτών των πολιτικών και ας προτιμήσουμε να μας κοπεί το χέρι παρά να τους ψηφίσουμε

 

 

 

Τσίμα Ροδούλα  Μαθήτρια Γ Λυκείου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Sinomosiologe
    ΑΧΑΧΑΧΑΑΑ
    Ο ΉΛΙΟΣ ΕΊΝΑΙ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ!
    ΌΧΙ ΜΌΝΟ...
    ΝΟΗΤΌΣ



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Ετσι κοριτσάκι μου! Ο Θεός να σε ευλογεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μούμια Μπριζίτ όχι Μπαρντό …. αλλά Μακρόν φέρει στο λαιμό ταυτότητα μεταλλική του Ισραηλινού στρατού.
    Αναγνωριστικό Σημάδι υποτέλειας υποδούλωσης της Ευρώπης στο Σιωνισμό..Απροκάλυπτα, απροσχημάτιστα…
    https://dimpenews.com/2024/02/16/%ce%b7-%ce%bc%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%af%cf%84-%cf%8c%cf%87%ce%b9-%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bd%cf%84%cf%8c-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%bc%ce%b1%ce%ba/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμμερίζομαι την απελπισίαν και την αγωνίαν της Νεαρής Μαθήτριας, αλλά ποίοι είναι αυτοί που ενστάλαξαν την ενοχήν της στα συμβαίνοντα για να βλέπει την μετάνοια ως απάντηση στα κακουργήματα των μισελλήνων που κι αυτά πρώτα τρέχουν στους ίδιους χώρους--ιερούς ναούς--μαζί με τους πιστούς για να αναθεματίζουν ότιδήποτε το ελληνικό;
    Eπτά το σύνολον των αναθεμάτων κατά των Ελλήνων κάθε Κυριακή της Ορθοδοξίας από τον 8ον μχ αιώνα και οι μόνοι αφωρισμένοι μέχρι σήμερα είναι οι ελευθερωτές μας. Αρκετά μας κράτησαν σε βαθύν ύπνον.

    Εδώ η Πίστις:
    "Τοις τα Ελληνικά διεξιούσι μαθήματα, και μη δια παίδευσιν μόνον ταύτα παιδευομένοις, αλλά και ταις δόξαις αυτών ταις ματαίας επομένοις, και ως αληθέσι πιστεύουσι, και ούτως αυταίς ως το βέβαιον εχούσας εγκειμένοις ώστε και ετέρους ποτε μεν λάθρα, ποτέ δε νοερώς ενάγειν αυταίς και διδάσκειν ανενδοιάστως ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ". (Ενας απο τους επτά).

    Κι εδώ ο Ελύτης:
    Γυμνώνω τα στήθη μου και ξαπολυούνται οι άνεμοι
    Κι ερείπια σαρώνουνε και χαλασμένες ψυχές
    Κι απ’ τα νέφη τα πυκνά της καθαρίζουν
    Τη γη, να φανούν τα Λιβάδια τα Πάντερπνα!

    Kοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΤΗΕ ΒΕSΤ ΝΑΜΕ"
    Οταν ο καιριδης ελεγε οτι ειναι γεωπολιτικης σημασιας ο νομος για τους λοατκι, και οτι πρεπει να δειξουμε οτι ειμαστε εναντια στη Ρωσσια, απλα δεν μπορουσε να πει οτι στησαμε ξανα κωλο στην αμερικη ωστε να δειξουμε ποσο υπακουοι ειμαστε.(αυτα τα λεει μονο ο σημιτης).
    Το θεμα ειναι οτι οταν πας με τον διαβαλον, μεχρι ποσο καιρο πιστευεις οτι θα σου χαριζεται?
    Οι πρωτοι που θα φαμε σκατα θα ειμαστε εμεις και αυτο η θα το κανει Ο απο πανω η θα μας τα κερασουν οι φιλοι μας.
    Βεβαια υπαρχουν και τα συνομοσιολογικα σεναρια, οπως οτι αν δεν τα κανουν αυτα αυτοι, πως θα φανει η βρωμα τους?
    Πως θα πεσουν αν δεν κανουν οτι μαλακια τους ερθει στο μυαλο.
    Πως θα γινουν αυτα που πρεπει για να ξυπνησει ο κοσμος αν οι μαλακιες τους δεν ειναι τελικου επιπεδου.
    Ελπιζω μονο να μην την πληρωσουν αυτοι που προσπαθουνε........εστω και λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις