ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ...?


 Ποιος είναι ο Μπαράκ Ομπάμα; 

Ο πρώην πράκτορας του FBI, John D'Souza εξηγεί:

«Το 2008 κάτι απίστευτο συνέβη για εμάς στο FBI - Είχαμε πολλές φήμες σχετικά με αυτό το «περιουσιακό στοιχείο υψηλού επιπέδου» που λειτουργούσε για πολλές υπηρεσίες πληροφοριών ταυτόχρονα!! 

Αυτό το άτομο έγινε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών το 2008.

«Το κωδικό του όνομα ήταν 'RENEGADE', είναι επίσης γνωστός ως, Barry Soetoro!!»



«Όταν το deep state τον προετοιμασε για πρόεδρο, ήταν το αποκορύφωμα τόσων πολλών από τα σχέδιά τους για τόσα πολλά χρόνια! 


Η αποστολή του ήταν να καταστρέψει την Αμερική  εκ των έσω, έναν θεσμό κάθε φορά»,

 


 

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Τ ονομα  Barry Soetoro σας το εχω αναφερει σε αλλα αρθρα μου εδω και 2-3 χρονια....για οσους θυμουνται και ειναι καθημερινοι αναγνωστες...














ΠΗΓΗ


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΣΕ ΩΣ ΜΠΑΡΆΚ ΟΜΠΑΜΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΡΡΥ ΣΟΕΤΟΡΟ,Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΩΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΜΩΥΣΉΣ/ΜΟΣΕ ΜΟΑΤΣΟ/ΜΟΑΖΖΟ DI VENEZIA,KI OI ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ HIGH ASSETS ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ.

    Ο ΑΡΑΠΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΚΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΉ+ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΕ ΛΊΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΒΙΟΙ ΠΑΡΆΛΛΗΛΟΙ ΠΛΟΥΤΆΡΧΟΥ ΟΙ ΜΟΡΤΕΣ....

    Ο ΜΠΑΡΑΚ ΜΕΤΈΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΝΏΜΑΛΟ "ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ" ΚΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ F-16 ΑΡΑΞΟΥ,ΠΟΛΎ ΚΟΝΤΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΜΕΤΆΛΛΑΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΎΣ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ.

    ΤΙΤΛΟΣ ΆΡΘΡΟΥ:ΠΙΛΌΤΟΙ ΤΩΝ F-16 ΣΝΙΦΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΡΑΞΟΥ.

    ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΌ ΟΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΚΙ Ο "ΕΛΛΗΝ" ΔΙΟΙΚΗΤΉΣ ΤΗΣ ΜΟΊΡΑΣ ΚΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΜΕΡΓΑΣΙΑ ΗΜΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝ-ΝΑΤΟΥ ΜΟΝΟΝ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΚΆΜΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΔΡΙΚΗ ΨΥΧΗ....
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ YES THE WOKE CULTURE ΜΠΗΚΕ ΕΙΣ ΤΟ ΑΒΑΤΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ 'ΑΡΧΑΓΓΈΛΩΝ ' ΜΑΣ.

    ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ....ΕΛΕΩ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΝ ΕΥΓΕΝΈΣ ΕΘΝΟΣ ΗΡΩΙΚΏΝ ΗΜΙΘΕΩΝ.

    Ο ΦΙΛΗΚΟΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

    ΙΩΆΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ζούγκλας πως είναι σίγουρος ότι οι πιλότοι των F-16 σνιφάρουν στη βάση του Αράξου;
      Ο Ζούγκλας έκανε είδηση απο το 2022, εποχή απάτης ενέσεων, σαν μεγάλη είδηση για τους πιλότους στη βάση του Αραξού.
      Εχουμε κάποιες ερωτήσεις για τον Ζούγκλα:
      1.Πως γνωρίζει τόσο σίγουρα ότι είναι στην Ελλάδα και όχι αλλού;
      2.Πως γνωρίζει ότι είναι στην βάση του Αραξού εφόσον βλέπουμε τίγρη στον τοίχο και άγνωστα μπουκάλια μπύρας και όχι κάποια γνωστά ελληνικά; Πίνουν την δίκη τους κατασκευασμένη μπύρα;
      3. Από πότε οι Αμερικάνοι πιλότοι σνιφάρουν και δεν τους έχουν καθαιρέσει; Τους παρακολουθούν και τους ελέγχουν κάθε μέρα ή εβδομάδα οι ανώτεροι τους σύμφωνα με πρωτόκολλα που ισχύουν.
      4. Από πότε οι Έλληνες σνιφάρουν μαζί με τους Αμερικανούς σε πάρτυ και πως έφεραν οι τραγικοί πιλότοι την λιμουζίνα τους σε ελληνικό εδαφος εφόσον έκαναν ασκήσεις και θα έφευγαν μέσα σε λίγες μέρες; Θα έφευγαν χωρίς την άσπρη λιμουζίνα; Ή την έκαναν δώρο στους ναρκωμανείς Έλληνες πιλότους.
      5. Κύριε Ζουγκλα καλό θα ήταν όταν βγάζεις τέτοιες πληροφορίες να γνωρίζεις απολυτα και με αποδείξεις εαν είναι στην Ελλάδα και όχι αλλού; Οι επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων παίζονται σε πολλά επίπεδα και αν χτυπήσεις τους πιλότους και την ελληνική κοινή γνώμη, χωρίς να έχεις όλες τις αποδείξεις, παίζεις πρακτορικό ύπουλο παιχνίδι εναντίον μας.
      https://korakas-news.gr/2024/02/o-zoygklas-pos-einai-sigoyros-oti-oi-pilotoi-ton-f-16-snifaroyn-sti-vasi-toy-araxoy.html
      Αντιγόνη

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις