Το ρουσφέτι που ζήτησε η Αμερικανική Πρεσβεία από τον Χρυσοχοΐδη!

 

Οι «σφαγές» που έκανε

ο υπουργός στους ωτακουστές – αστυνομικούς του Predator και το απυρόβλητο για την «Βαγγελίτσα» που πηγαινοερχόταν στο γραφείο του Γιάννη Λαβράνου στο Ψυχικό. Τρέμουν στην κυβέρνηση μην τυχόν και αρχίζει να μοιράζει στην ομόνοια CD

Του ειδικού συνεργάτη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προχώρησε τις τελευταίες εβδομάδες σε «εκκαθαρίσεις» αξιωματικών εντός της Ελληνικής Αστυνομίας που θεωρούνταν μέρος των «ρυπαρών δικτύων» που μετείχαν στις παράνομες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ και του Predator.

Οι περισσότεροι εκ των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας που είτε αποστρατεύθηκαν, είτε εστάλησαν σε δυσμενείς υπηρεσίες έχει τεκμηριωθεί πως είχαν σχέσεις με τον Γιάννη Λαβράνο, τον επιχειρηματία που πρωταγωνιστεί στο σκάνδαλο των υποκλοπών και διαδίδει δεξιά και αριστερά πως θα καθαρίσει από την δικαιοσύνη και πως ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης που διεξάγει την έρευνα είναι του χεριού του! Όταν όμως ξυπνήσει απότομα τότε θα είναι αργά!

Πολλά από τα εν λόγω στελέχη είχαν παράλληλα προνομιακές σχέσεις και με τους πρώην αρχηγούς της Αστυνομίας Κώστα Τσουβάλα και Λευτέρη Οικονόμου.

Ωστόσο, από τις «εκκαθαρίσεις» επιβίωσε μια ξεχωριστή περίπτωση.

Πρόκειται για την πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Συλλογής και Ανάλυσης Πληροφοριών και Β΄ υποδιευθύντρια Τρομοκρατίας και Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΥΠ την περίφημη Βαγγελιώ.

Η ίδια έχει ήδη καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές για την ανάμιξή της στην υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων, υπηρετεί σήμερα ως νούμερο 2 στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης της Αθλητικής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε υπογράψει τα πληροφοριακά δελτία παρακολούθησης του Κωστή Χατζηδάκη, του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, αλλά και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε είχε ζητηθεί από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να εξετασθεί ως μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τις υποκλοπές, κάτι που δεν έγινε ποτέ, διότι δεν συναίνεσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα απ΄ό,τι μαθαίνω μαρτυρίες που έχουν κατατεθεί στους εισαγγελείς που εξετάζουν το σκάνδαλο των υποκλοπών φέρουν την εν λόγω κυρία να επισκεπτόταν τακτικά το γραφείο του Γιάννη Λαβράνου στο Ψυχικό. Οι γνωρίζοντες μιλούν για στενή σχέση.

Αν και επανειλημμένα είχε ακουστεί πως θα γινόταν Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος της, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Ένα πουλάκι μας είπε πως ο Χρυσοχοΐδης έκανε ρουσφέτι της Αμερικανικής Πρεσβείας που του ζήτησε να μην την αγγίξει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις