Αυτή την ομιλία δεν θα την δούμε σε κανένα Κανάλι Είναι Υποχρέωση μας να την διαδώσουμε σε ΟΛΑ τα SOCIAL

 

 Μια συγκλονιστική ομιλία

μπροστά σε βουλευτές της μάνας που έχασε άδικα το παιδί της στα Τέμπη… Μίλησε ακόμα και για άρση ασυλίας για να αποδειχτούν οι κακουργηματικές πράξεις ορισμένων και να τιμωρηθούν ανάλογα… Μίλησε για οικονομική διαφθορά και ασυδοσία.. Οι Ευρωπαίοι προβαίνουν σε διώξεις και εμείς εδώ πετάμε αετό….

Αυτή η Μάνα Μιλάει για όλους Εμάς

 

 

 

 

 

 

 

 πηγή του βίντεο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

Σχόλια

  1. αναπόφευκτα την συγκρίνω με την επαγγελματία "καμερολαγνα" μάνα του φυσα ....και δυστυχώς για άλλη μια φορα παρατηρώ γονέα με δολοφονημένο παιδί να δείχνει αξιοπρέπεια ήρωα ,οπως και οι γονεις της τοπαλουδη , και των δυο παιδιων που δολοφονηθηκαν εξω απο τα γραφεια της χα και των παιδιων που χαθηκαν απο οπαδικα ανεγκεφαλα , απο την Μαρφιν αλλα και απο αυτους που απο σταρχιδισμο αλλα και αναλγησια αφησνα καποιους/ες να πεθανουν επειδη δεν ενεργησαν εγκαιρως .Σχεδον ΣΕ ΟΛΑ υπαιτιοι ειναι μεσα στην βουλη . Το ελυαμεπ , το κυσεα και καθε λογης σαλτιμπαγκοσ προδοτης σε ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ρουφιάνοι του 41% (αν πιστέψουμε ότι αυτό το νούμερο δεν είναι νοθευμένο...) να πάνε να προσκυνήσουν γονυπετείς και κλαίγοντες τους χαροκαμμένους αυτούς γονείς!

    Για τα υπόλοιπα λαμόγια, εισαγγελείς, δικαστές και λοιπούς παρατρεχάμενους που τους κρατάει το αφεντικό τους και το επιτελείο του από τα αχαμνά με ενοχοποιητικά-σοκαριστικά για τους πρώτους βίντεο, ας χορέψουν το χορό του Ζαλόγγου και πριν πηδήξουν στον γκρεμνό να κάνουν κι ένα χαρακίρι! Έτσι για το έθιμο...

    Ουουουουουσσσσστττττ υβρίδια Ελλήνων!!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΤΗΕ ΒΕST NAME"
    Καλα ρε παπουτσομενε γατε, και εσυ συνομοσιολογε, πιστευετε δηλαδη οτι αυτοι τις κυβερνησης εκει στην επιτροπη οτι εχτες ΔΕΝ κοιμηθηκαν??
    ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ Η ΚΥΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.
    Και για να στο κανω πιο λιανο, ακομη και τα δικα τους παιδια να ηταν , με μια νεα καλυτερη θεση , μερικα τουβλα με ευρω, και λιγη παραπανω εξουσια και αυτα θα πουλουσανε, ειναι μακρια ετη φωτος απο την φραση ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.
    Εδω ο αλλος σκοτωσε 57+ ατομα και ξανακατεβηκε βουλευτης για να εχει ασυλια, λετε να τον νοιαζει για τους αλλους.
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε/η μάλλον ΔΕΝ διάβασες τη δεύτερη παράγραφο. Τί εννοώ;

      Σε κάποιο σημείο η χαροκαμμένη αυτή μάνα απευθύνεται στον Γεωργιάδη. Μπορείς να μπεις για 10 δευτερόλεπτα στο μυαλό του τί σκεφτόταν όταν άκουγε το «κατηγορώ» αυτής της μάνας; Να σου πω εγώ τί σκεφτόταν.
      ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟ 11ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ!

      Όπως, λοιπόν, χθες ο μιλτάκος δήλωσε την αποχώρησή του από την πολιτική σκηνή μετά από 24 συναπτά έτη επιτυχημένης κοινωνικοπολιτικής προσφοράς (γελάω κινέζικα: χιχιχιχιχιχιχι...), έτσι και αυτούς που προανέφερα θα πρέπει να «αυτοκτονήσουν» ηθικά, πολιτικά, οικονομικά.

      Και όποιος έπιασεν, έπιασεν...

      Παπουτσωμένος Γάτος

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις