Η Delta Force συλλαμβάνει εισαγγελέα της D.C. για ΠΡΟΔΟΣΙΑ

  

Η Delta Force των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβε τον εισαγγελέα των ΗΠΑ για την Περιφέρεια της Κολούμπια στο Μπρέκενριτζ του Κολοράντο, κατηγορώντας τον απεχθή Deep Stater για προδοσία για παράνομη δίωξη των J6ers και καταδίκη τους σε περιόδους φυλάκισης, είπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith

Αν και ο εγκληματίας Merrick Garland ήταν ο frontman του καθεστώτος στην παράνομη και άνευ προηγουμένου επιχείρηση της κυβέρνησης για τον εντοπισμό και τη δίωξη ειρηνικών, πατριωτών πολιτών που επισκέφτηκαν το «The People's House» στο J6, ήταν ο Matthew Graves, ένα όνομα που σπάνια αναφέρεται από το MSM, που έβαλε την υπογραφη του για την πιο κατάπτυστη δικαστική αδικία στην ιστορία της Νομολογίας. Ένας διορισμένος απο τον Μπάιντεν και τα τσιρακια του Γκρέιβς έχουν φυλακίσει τις αθώες και τις κάποτε σκληρά εργαζόμενες οικογένειες στη φτώχεια. Από την ασφάλεια του έδρανου του δικαστηρίου του, που φρουρούνταν από πλήθη αστυνομικών, του FBI και των Αμερικανών Στρατιωτών, ο Γκρέιβς είχε "δωρισει" προσωπικά 1.423 ανθρωποέτη φυλάκισης.

Σύμφωνα με μια δικογραφία που παρουσιάστηκε, τα Λευκα Καπελα είχαν σχέδια για να αρπάξουν τον Graves σχεδόν αμέσως αφού απήγγειλε κατηγορίες εναντίον 13 διαδηλωτών στα τέλη Ιανουαρίου 2021. Μέρες αργότερα, ο Graves ανακοίνωσε ότι το FBI του κυνηγούσε επιπλέον 150 υπόπτους και θέσπισε μια «Αν είδατε κάτι, πείτε κάτι», παρακαλώντας το κοινό να μοιραστεί συμβουλές και οδηγούς με την αστυνομία του τύπου Γκεστάπο. Ταυτόχρονα, ο εκπρόσωπος του FBI Steven D'Antuono είπε ότι το Γραφείο αναμένει να παγιδεύσει «αρκετές χιλιάδες ταραξίες» τους επόμενους μήνες και να τους κατηγορήσει για προδοσία και εξέγερση. Ο Γκρέιβς και το FBI έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τους διαδηλωτές ως «μαχητές, εξτρεμιστές, MAGA και περιθωριακούς τρελούς», επικαλούμενοι διασυνδέσεις με νόμιμα διαμορφωμένα κινήματα όπως το Proud Boys, το Oath Keepers, το Three Percenters και το Patriot Front. Το μήνυμα του Γκρέιβς ήταν ξεκάθαρο: Τους θεωρούσε εγχώριους τρομοκράτες.

Μαζί με τους πολίτες, οι εν ενεργεία και οι συνταξιούχοι στρατιωτικοί πιάστηκαν στο ομοσπονδιακό δίχτυ. Στα μέσα Μαρτίου 2021, ομοσπονδιακοί πράκτορες κραδαίνοντας αυτόματα όπλα κατέκλυσαν το σπίτι του λοχία Gunnery Thomas Tidwell, USMC, Retd. Κράτησαν τον 63χρονο Devil Dog υπό την απειλή όπλου, χωρίς να του εξηγησουν ή να του δείξουν ένταλμα, ενώ παραβίασαν την 4η Τροποποίηση του λεηλατώντας το σπίτι του και κλέβοντας προσωπική περιουσία. Ο Τίντγουελ είχε βρεθεί στο Καπιτώλιο στο J6—για να αντιταχθεί στην παράνομη καταμέτρηση των ψήφων του Εκλογικού Κολλεγίου από τον Πενς και να βιντεοσκοπήσει το γεγονός για ιστορικούς σκοπούς. Δεν είχε πατήσει το πόδι του στο κτίριο.

Ο Tidwell ήταν μεταξύ τουλάχιστον 73 εν ενεργεία και συνταξιούχων στρατιωτικών που κατηγορήθηκαν για εγκλήματα που σχετίζονται με το J6.

Αν και η λεπτομέρεια κάθε σύλληψης πολιτών και στρατιωτικών ξεφεύγει από το πεδίο αυτού του άρθρου, τα Λευκα Καπελα ισχυρίζονται ότι ο Graves «άσκησε μυστικά δίωξη» έξι εν ενεργεία στρατιωτικών, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει δημόσια αναφορά στις υποθέσεις τους.

Εν πάση περιπτώσει, ήταν ο ισχυρισμός του στρατού ότι ο Γκρέιβς, έχοντας διοριστεί από έναν παράνομο πρόεδρο, ήταν ο ίδιος παράνομος. στα μάτια των Λευκών Καπέλων, καμία συνταγματικά αναγνωρισμένη αρχή δεν είχε ανεβάσει τον Γκρέιβς από βοηθό εισαγγελέα σε περιφερειακό εισαγγελέα, ακυρώνοντας έτσι τη θέση του.

Τα Λευκα Καπελα είπαν επίσης ότι επειδή η ακτιβίστρια σύζυγος του Graves, Fatima Goss Graves, είχε προσωπικούς δεσμούς με την Jill Biden, την Kamala Harris, τους Δημοκρατικούς νομοθέτες και τους αξιωματούχους του υπουργικού συμβουλίου, ο Graves είχε μια αναμφισβήτητη σύγκρουση συμφερόντων. Η Φατίμα Γκος Γκρέιβς έχει εδώ και καιρό αποδοκιμάσει τη μεταρρύθμιση του Ανωτάτου Δικαστηρίου (γεμίζοντας το με όλους τους φιλελεύθερους) και την απεριόριστη πρόσβαση στην άμβλωση, και έχει διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στην προώθηση των προτεραιοτήτων των Δημοκρατικών και του Μπάιντεν.

 Όσο για τον Γκρέιβς, τα Λευκα Καπελα είπαν ότι η αναμονή μιας πρακτικής ευκαιρίας για να τον συλλάβει και να μην προκαλέσει υπερβολική παράπλευρη ζημιά απαιτούσε σημαντική υπομονή -τρία χρόνια από αυτήν- και σύγκρουση μέσα στην κοινότητα απο τα Λευκα Καπελα . Τον Απρίλιο του 2021, ο στρατηγός Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, ο προκάτοχος του στρατηγού Σμιθ, απέρριψε μια πρόταση να εισβάλει σε ένα δικαστήριο της D.C και να «σύρει τον προδότη με χειροπέδες να κλωτσάει και να ουρλιάζει στους δρόμους», μια σύσταση από μερικά από τα περισσότερα Hawkish μέλη του Συμβουλίου Λευκα Καπελα . Ο στρατηγός Berger είχε υποστηρίξει ότι η βιαστική πρόταση θα έθετε σε κίνδυνο πάρα πολλές αθώες ζωές.

«Δεν μπορώ να μπω μέχρι τερμα σε εσωτερικές συζητήσεις, αλλά ο στρατηγός Μπέργκερ ένιωσε ότι η πραγματοποίηση μιας μεγάλης στρατιωτικής επίθεσης για τη σύλληψη ενός άνδρα θα κατέληγε με πολλούς ανθρώπους να σκοτωθούν άσκοπα—μερικοί από αυτούς αθώοι, άλλοι απλώς αφελείς. Ο Γκρέιβς ήταν λίγο πολύ από τους πιο προστατευμένους άνδρες στο Βαθύ Κράτος, κυριολεκτικά εκατοντάδες ομοσπονδιακοί και αξιωματικοί μέσα και γύρω από την αυλή του και φρουρούσαν το σπίτι του. Απλώς επειδή κάποιος είναι τροφοδότης δεν σημαίνει ότι είναι διεφθαρμένος. Πολλοί από αυτούς τους τύπους είναι νέοι, αφελείς, απλώς ακολουθούν εντολές και δεν καταλαβαίνουν το κακό για το οποίο εργάζονται. Η δουλειά μας είναι να φέρουμε εγκληματίες στη δικαιοσύνη, όχι να δημιουργούμε μαζικές σφαγές. Ο στρατηγός Μπέργκερ είπε λίγο-πολύ ότι δεν ήταν ώρα για την καταιγίδα και τα επιχειρήματα, τώρα και πότε, σωστά ή λάθος, έχουν ταλαιπωρήσει τη θητεία του στρατηγού Σμιθ», είπε η πηγή μας.

Ξεκινώντας στα τέλη του 2023, τα Λευκα Καπελα εντόπισαν αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα του Graves. Σταδιακά μείωσε τις λεπτομέρειες της προσωπικής του προστασίας. Οι δημόσιες εμφανίσεις του -από συγκεντρωσεις ομιλίας μέχρι εξοδους σε παντοπωλεία- έγιναν πιο συχνές. Αν και εξακολουθούσε να φυλάσσεται από ένα ένοπλο περιβάλλον, ο χρόνος, προφανώς, είχε αρχίσει να γεννά εφησυχασμό. Στις 17 Οκτωβρίου 2023, οι Λευκοί Καπέλα της Διοίκησης Κυβερνοφόρου Στρατού των ΗΠΑ (ARCYBER) παρακολουθώντας τα ψηφιακά βήματα του Γκρέιβς έμαθαν ότι είχε κλείσει ένα τετραήμερο ταξίδι στο Μπρέκενριτζ του Κολοράντο, δημοφιλές για τις χειμερινές του δραστηριότητες σκι, για τα μέσα Ιανουαρίου. Είχε αγοράσει δύο επιπλέον αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης, τα ονόματα των οποίων ανήκαν σε ένα ζευγάρι αξιωματικών της Υπηρεσίας Στρατιωτών των ΗΠΑ.

Αν δεν ακυρωνε το ταξίδι, θα βρισκόταν στο Μπρέκενριτζ μεταξύ 15 και 19 Ιανουαρίου.

Το ίδιο θα έκανε και ένα μικρό απόσπασμα Δέλτα του Στρατού των ΗΠΑ.

Όταν άκουσε για την εκδρομή του Γκρέιβς, ο στρατηγός Σμιθ μίλησε με συναδέλφους των Λευκων Καπέλων στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Στρατού των ΗΠΑ και αποφάσισαν ότι η μονάδα ειδικών αποστολών του Στρατού είχε τις καλύτερες πιθανότητες να εισέλθει στην πόλη των Άλπεων και να συνδυαστεί με ορδές ντυμένων με παρκά. τουρίστες που φορούν κασκόλ χωρίς να τραβούν την ανεπιθύμητη προσοχή ή να ανατρέπουν την καλυψη τους.

Έφτασαν στο Μπρέκενριτζ μπροστά από τον Γκρέιβς και αξιολόγησαν το περιβάλλον τους. Καθιέρωσαν επιτήρηση στο ξενοδοχείο του με θέα στο βουνό και προσπάθησαν να προβλέψουν πού θα μπορούσαν να τον αρπάξουν ενώ τραβούσαν τη λιγότερη προσοχή ή καθόλου. Ενώ ο Γκρέιβς και η ένοπλη συνοδεια του έφτασαν στο θέρετρο και περίμεναν έναν παρκαδόρο για να παρκάρει το αυτοκίνητό τους, το οποίο είχε νοικιάσει ο Γκρέιβς στο Ντένβερ, οι χειριστές της Δύναμης της Delta τον κατασκόπευαν από μακριά με κιάλια και στέκονταν τρία πόδια μακριά του. Έμοιαζε με πεμπτουσία τουρίστα: Φόρεσε ένα υπέροχο πάρκα Canada Goose, ένα σακάκι 1.500 δολαρίων, ένα πλεκτό καπέλο και γάντια και μπότες GORE-TEX, και οι συνοδοί του φορούσαν παρόμοια ρούχα.

Με ένα παράθυρο τεσσάρων ημερών για να εκτελέσει το σχέδιό τους, η Delta χρησιμοποίησε τις πρώτες μέρες παρακολουθωντας τον Graves για να μελετήσει την κίνησή του από και προς το ξενοδοχείο. Απέκλεισαν το ενδεχόμενο απαγωγής από δωμάτιο ξενοδοχείου επειδή οι τρεις άνδρες μοιράζονταν την ίδια σουίτα και επειδή οι διάδρομοι, το εστιατόριο και τα μπαρ του ξενοδοχείου ήταν γεμάτα τουρίστες όλο το εικοσιτετράωρο. Συμπληρωματικά, οι κάμερες ασφαλείας κάλυψαν σχεδόν κάθε τετραγωνικό μέτρο του εσωτερικού και των χώρων στάθμευσης του κτιρίου.

Η Delta Force σύντομα ανακάλυψε ότι ενώ ο Γκρέιβς είχε μια ιδιόμορφη έλξη στις πίστες, ήταν ίσως ο πιο ασυντόνιστος και ανειδίκευτος σκιέρ στην ανθρώπινη ιστορία. Προσπάθησε να κολλήσει τα σκι του σε ένα μονοπάτι για αρχάριους στην κορυφή ενός ανελκυστήρα και αμέσως έπεσε με τα μούτρα στο χιονι. Αντί να παραδεχτεί την ανικανότητά του, επέπληξε έναν από τους συνοδούς του επειδή νοίκιασε τα σκι λάθος μεγέθους. Ωστόσο, τριγυρνούσε στα μονοπάτια, ζηλεύοντας τα μικρά παιδιά για τα οποία το σκι φαινόταν δεύτερη φύση. «Ηλίθια καταραμένα παιδιά», τον άκουσε η Delta Force να λέει.

Το βράδυ της Πέμπτης η Delta Force έκανε την κίνησή της.

Ο Γκρέιβς και οι φρουροί του είχαν φύγει από ένα εστιατόριο στο κέντρο της πόλης και περπατούσαν προς το όχημά τους όταν η Δέλτα τους πλαισίωσε και έριξε παραλυτικά βελάκια στα εκτεθειμένα πρόσωπα των φρουρών. Τη στιγμή που ο Γκρέιβς ούρλιαξε για βοήθεια και μάταια προσπάθησε να ξεκλειδώσει το κινητό του με τα χέρια, οι συνοδοί του είχαν πεσει στο έδαφος και, επίσης, του έκαναν ένεση με μια ηρεμιστική ουσία. Η Delta Force άφησε τους ενοπλους όπου ήταν ξαπλωμένοι και έβαλε τον Graves σε ένα SUV για μια βόλτα με το αυτοκίνητο στο Ντένβερ και μια τελικά πτήση στο Guantanamo Bay.

«Θεωρούμε ότι πρόκειται για μια μεγάλη σύλληψη», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς τι σημαίνει η σύλληψη του Γκρέιβς για τους πατριώτες που καταδικάστηκαν άδικα, είπε, «Προφανώς ο Μέρικ Γκάρλαντ είναι ακόμα ελεύθερος. Το σπίτι τους καταρρέει και, κοίτα, σε κανέναν δεν αρέσει αυτό που συνέβη με τους πατριωτες-πολιτες, αλλά σύντομα θα είναι ελεύθεροι».

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις