Το "μυαλό" της Σατανικής ομάδας πρόκειται να ηττηθεί


 Πολλοί μονοθεϊστές πιστεύουν ότι βρισκόμαστε μπροστά στους έσχατους καιρούς. Η πραγματικότητα είναι ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την αρχή. Ένα αρχαίο ομαδικό μυαλό ή λατρεία, γνωστό στη λαογραφία ως Σατανάς, πρόκειται να ηττηθεί και η ανθρωπότητα πρόκειται να απελευθερωθεί. Αυτό θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας Χρυσής Εποχής για την ανθρωπότητα.

Ως υπόβαθρο για νέους αναγνώστες, θα ξεκινήσω συνοψίζοντας την προσωπική μου συμμετοχή σε αυτόν τον πόλεμο. Έχοντας ανατραφεί ως άθεος επικεντρωμένος στην επιστήμη, τη λογική και τον υλισμό, χρειάστηκαν δεκαετίες συνάντησης και αναφοράς για τους ανθρώπους που διοικούν τον πλανήτη για να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι έλαβαν εντολές από τον Σατανά. Γι' αυτό αποφάσισα να πολεμήσω αυτή την οντότητα πείθοντας τους Ασιάτες να κόψουν τα χρήματά τους. Οι σατανιστές απάντησαν προσφέροντάς μου τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιαπωνίας μαζί με μεγάλο πλούτο και δύναμη. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να ακολουθήσω το σχέδιό τους να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας. Με απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν αν αρνιόμουν. Το έχω σε κασέτα. Τότε συνάντησα ομάδες που μου πρόσφεραν προστασία αλλά μόνο για το μεγαλύτερο καλό. Αποφασίσαμε να πολεμήσουμε τους σατανιστές.

Έτσι έμπλεξα άμεσα σε έναν τεράστιο πόλεμο που κυριολεκτικά μαίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι σατανιστές που συνάντησα μου είπαν ότι είχαν φτάσει σε αυτόν τον πλανήτη πριν από 26.000 χρόνια για να πάρουν τον έλεγχο της ανθρώπινης μοίρας. Αυτοί είναι οι πεσμένοι άγγελοι της βιβλικής παράδοσης. Οδηγούν τους ανθρώπους όπως εμείς κάνουμε ποδήλατο. Ακριβώς όπως συνεχίζουμε να αγοράζουμε νέους υπολογιστές και να κατεβάζουμε το λογισμικό μας σε αυτούς, αυτοί οδηγούν τους ανθρώπους από γενιά σε γενιά, κατεβάζοντας τη σκέψη της ομάδας τους στο μυαλό τους. Είναι παρασιτικής φύσης και χρειάζονται δολοφονίες και λεηλασίες για να παραμείνουν ζωντανοί. Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά στο τι κρύβεται πίσω από τον ψεύτικο Πάπα Φραγκίσκο στις παρακάτω εικόνες. Αυτό είναι που παλεύουμε.

 

 

 Αυτό το άγαλμα ενός παιδόφαγου που τρώει παιδιά χτίστηκε το 1546 στη Βέρνη της Ελβετίας, υποδεικνύοντας ότι αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό. Συνεχίζεται ακόμα, όπως μπορείτε να επιβεβαιώσετε με την παιδόφιλη τέχνη κανίβαλου που εκτίθεται στα κεντρικά γραφεία της ΕΕ.

 https://www.frontnieuws.com/weerzinwekkend-pedofiele-kannibalenfotos-tentoongesteld-in-eu-parlement/

 

 

 Το μακροπρόθεσμο σχέδιό τους ήταν να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε ζώα φάρμας που θα κυβερνώνται από αυτούς και τον θεό βασιλιά τους Σατανά.

Έχοντας κατά νου αυτή τη μεγάλη εικόνα, ας δούμε πώς μαίνεται τώρα ο πόλεμος εναντίον του Σατανά. Η μεγαλύτερη και πιο ανεπίσημα είδηση της περασμένης εβδομάδας ήταν ότι ο βασιλιάς Κάρολος είχε παραιτηθεί από τον θρόνο της Αγγλίας. Η ιστορία που δημοσιεύεται είναι ότι υποβάλλεται σε εγχείρηση προστάτη (ακριβώς όπως ο "Υπουργός Άμυνας" των ΗΠΑ, Lloyd Austin). Αποδεικνύεται επίσης ότι ο διάδοχος του θρόνου Ουίλιαμ δεν θα αναλάβει τη διοίκηση επειδή η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε «προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά».

 https://www.standard.co.uk/news/uk/kate-princess-of-wales-health-latest-hospital-surgery-london-clinic-william-b1133233.html

 Θυμηθείτε, ο Κάρολος διεκδίκησε τον θρόνο ακριβώς 6 μήνες, 6 εβδομάδες και 6 ημέρες μετά τη δολοφονία της μητέρας του Βασίλισσας Ελισάβετ Β', σύμφωνα με την MI6. Αυτό σημαίνει ότι δήλωσε ανοιχτά την πίστη του στον Σατανά. Έπρεπε να το κάνει γιατί όσοι είναι πιστοί στον Σατανά πρέπει να έχουν καταγεγραμμένα φρικτά εγκλήματα, ώστε να μπορούν να εκβιαστούν σε υπακοή.

Πηγές της MI6 αναφέρουν ότι ο Charles και ο Lloyd Austin κ.λπ. απομακρύνθηκαν επειδή σχεδίαζαν μια φρικτή εκδήλωση ψευδούς σημαίας που είχε σχεδιαστεί για να εγκαινιάσει μια σατανική δικτατορία. Αυτό το συμβάν του μαύρου κύκνου έτσι αποφεύχθηκε.

Ωστόσο, έχουμε όλο και περισσότερα σημάδια ότι άλλα γεγονότα του μαύρου κύκνου κατευθύνονται προς το μέρος μας.

Πηγές του αμερικανικού στρατού που πρόσκεινται στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξει διακοπή λειτουργίας του διαδικτύου, των ΑΤΜ κ.λπ. για δέκα ημέρες. Οι ΗΠΑ μπορούν να το κάνουν αυτό παγκοσμίως. Βορειοκορεατικές πηγές μας λένε ότι ένα μόνο αντιτορπιλικό Aegis έχει την τεχνική ικανότητα να τερματίσει όλες τις ασύρματες επικοινωνίες στον πλανήτη.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διακοπής λειτουργίας, το σύστημα εκπομπής έκτακτης ανάγκης πρόκειται να πει τη φρικτή αλήθεια της τρέχουσας ηγεσίας μας στους ανθρώπους. «Η αλήθεια θα σοκάρει τον κόσμο», λένε οι άνθρωποι του Trump Q. Αν είναι πιστευτό το Q ρολόι τους, αυτή η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 27 Ιανουαρίου.

 https://qofficial.net/password

 Σε μια υπόδειξη για το τι πρόκειται να αποκαλυφθεί, ο πρώην πρόεδρος της Λέσχης της Ρώμης Καλίν Τζορτζέσκου – ένας υψηλόβαθμος γνώστης – λέει ότι οι δημόσιοι ηγέτες του κόσμου (Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί, Καγκελάριοι κ.λπ.) ελέγχονται από ολιγάρχες που ασκούν « διανθρωπισμό» δολοφονώντας περισσότερα από 8 εκατομμύρια παιδιά κάθε χρόνο.

 


 Έτσι, τα έμπιστα πρόβατα πρόκειται να ανακαλύψουν ότι ο βοσκός τους σφάζει και τρώει τα παιδιά τους.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις