ΔΩΡΟ "ΓΡΑΒΑΤΑ" ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΝΙΗ

 

Ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του NIH

Άλφρεντ Τζόνσον απαγχονίστηκε την Τετάρτη στο Camp Blaz, αλλά μόνο αφού οι συνοδοί πεζοναυτών μιμήθηκαν μια φάρσα που οι βουλευτές του GITMO είχαν κάνει στην Γκρέτσεν Γουίτμερ τον Ιούνιο—παραπλανώντας την ώστε να πιστέψει ότι ο ναύαρχος Κράνταλ βρήκε απαλλακτικά στοιχεία που την απαλλάσσουν από όλες τις κατηγορίες και διέταξε την άμεση απελευθέρωσή της.

Φαίνεται ότι η φαρσα κυκλοφορεί, μεταφέρεται σε κάποιο αιθέριο στρατιωτικό κλιμάκιο.

Στις 9:00 π.μ. της Τετάρτης, οι Πεζοναύτες ανέσυραν έναν απογοητευμένο Τζόνσον από το κελί του και του είπαν ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν και η διευθύντρια του NIH Μόνικα Μ. Μπερτανιόλι είχαν ενορχήστρωσει την επιστροφή του στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Είπαν στον Τζόνσον ότι συμμετείχε σε μια πιο εκτεταμένη επιχείρηση διήθησης με ένα σκιφ στις αποβάθρες, έτοιμο για αποπλου. Επιπλέον, οι πεζοναύτες είπαν ότι ο Μπάιντεν είχε κανονίσει ένα αντιτορπιλικό του Πολεμικού Ναυτικού να μεταφέρει τον Τζόνσον στο σπίτι του. Το σκιφ, είπαν, θα τον μετέφερε στο αντιτορπιλικό.

Οι Πεζοναύτες είπαν στον Τζόνσον ότι ο χρόνος ήταν σημαντικός, γιατί οι «πραγματικοί πεζοναύτες» θα έφταναν σύντομα για να τον σπρώξουν στην αγχόνη.

«Το έκαναν αυτό για μένα;» είπε ο Τζόνσον δύσπιστα. «Μου είπαν ότι είμαι αναλώσιμος. Υποθέτω ότι με χρειάζονται πραγματικά. Καλύτερα να βιαζόμαστε, λοιπόν».

Ο Τζόνσον δίστασε για άλλη μια φορά όταν οι πεζοναύτες του έδεσαν τα μάτια. «Πώς μπορώ να δω πού πάω;»

«Θα σε οδηγήσουμε. Πρέπει να σας δέσουμε τα μάτια για να αποφύγουμε τις υποψίες. Αν θέλετε να ζήσετε, πάμε τώρα», είπαν στον Τζόνσον.

Ο Τζόνσον δεν μπορούσε να δει ότι μισή ντουζίνα άλλοι πεζοναύτες είχαν πλαισιωθεί από τις δύο πλευρές του διαδρόμου του κελιού και πάσχιζαν να συγκρατήσουν το γέλιο τους καθώς τα αδέρφια τους τον οδήγησαν έξω προς ένα ακινητο Hummer.

«Χαίρομαι που ήρθατε εδώ. Γιατι σας πήρε τόσο πολύ?" είπε ο Τζόνσον.

"Σκάσε. Πληρωνόμαστε για να σε βγάλουμε από εδώ, όχι να μιλάμε», είπε ένας πεζοναύτης.

Αφού οδήγησε για λίγα λεπτά, ο ένας πεζοναύτης ρώτησε τον άλλο αν νόμιζε ότι κάποιος ηθελε να σταματησουν για να κατορησει..

«Μπα, είμαστε οκ», είπε ο πεζοναύτης στη θέση του συνοδηγού. «Γεια, Τζόνσον, είναι αλήθεια αυτό που λένε; Έκανες πειράματα βιολογικού πολέμου σε ανθρώπους; Όχι ότι κάνει τη διαφορά για εμάς».

«Οι άστεγοι δεν είναι άνθρωποι», είπε ο Τζόνσον.

«Φίλε, αυτό που λες δεν ειναι πολυ ωραιο. Είμαστε σχεδόν στο σημειο», είπε ο οδηγός.

Το Hummer σταμάτησε. Οι πεζοναύτες αφαίρεσαν υο μαντηλι απο τα μάτια του Τζόνσον. Η  αγχόνη πλησίασε μπροστά του, και φαινόταν μουδιασμένος.

«Ωωωω, ρε π@στηδες», είπε ο Τζόνσον καθώς οι πεζοναύτες χαμογέλασαν.

Αφού βγήκε από το όχημα, ο Τζόνσον ενημέρωσε τον υποναύαρχο Γουίλσον, τον μαέστρο της εκτέλεσης, ότι οι «δόλιοι» πεζοναύτες τον είχαν ξεγελάσει και, ως εκ τούτου, έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος.

«Θα ασχοληθούμε μαζί τους αργότερα, αλλά την πατησατε. Δεν σημαινεις και πολλά για τους ευφυείς του Deep State», είπε ο ναύαρχος.

Η εκτέλεση συνεχίστηκε όπως είχε προγραμματιστεί. Ο Τζόνσον αρνήθηκε τα τελευταια λογια. Οι τελευταίες του λέξεις - «Θα πληρώσεις για αυτό» - ξέφυγαν μετά βίας από τα χείλη του καθώς το πάτωμα έπεσε από κάτω του.

Πηγή του Γκουάμ είπε ότι οι φαρσέρ πιθανότατα θα λάβουν κάτι περισσότερο από μια επίσημη επίπληξη και 60 ημέρες υπηρεσία αγγαρειας για άσκηση απρεπους συμπεριφοράς.

«Δεν το επικροτούμε. Είναι ανάρμοστο για το ναυτικο. Αλλά είναι και άνθρωποι και εχουν υποστει μεγαλη πιεση σε αυτον τον υπογειο πολεμο. Υποθέτω ότι κατάλαβαν ότι όποια τιμωρία κι αν τους έβγαινε θα ήταν ένα μικρό τίμημα για τη φάρσα ενός πραγματικά φρικτού ατόμου. Ανεπίσημα μιλώντας, θα κρεμόταν ούτως ή άλλως, άρα ποιο είναι το κακό;».

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις