Πεζοναύτες συλλαμβάνουν τον πρώην επιτελάρχη του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι

  

Ο πρώην επιτελάρχης του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι

συνελήφθη από Αμερικανούς πεζοναύτες χθες το βράδυ με κατηγορίες για προδοσία στο αγροτικό του σπίτι στην επαρχία της Πενσυλβάνια, ειπε μια πηγή στον στρατηγό Έρικ. 

Είπε ότι μια επίλεκτη διμοιρία ελεύθερων σκοπευτών περικύκλωσε το ράντσο τεσσάρων στρεμμάτων του Kelly, εισβάλλοντας σε αυτό αφού ο Kelly αρνήθηκε να βγει έξω, άοπλος, με τα χέρια του πάνω από το κεφάλι του.

Ο Kelly είναι Αμερικανός πεζοναύτης που εισήλθε στην πολιτική σκηνή το 2017, υπηρετώντας ως 5ος διευθυντής Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών και, αργότερα, επικεφαλής του επιτελείου μεταξύ 31 Ιουλίου 2017 και 2 Ιανουαρίου 2019. Πριν από αυτό, υπηρέτησε ως διοικητής στη Νότια Διοίκηση των ΗΠΑ υπό τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, γνωστό και ως Μπάρι Σοετόρο. Ο Kelly είναι  πεζοναύτης. εντάχθηκε στο Σώμα κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ και γρήγορα ανέβηκε στις τάξεις, υπηρετώντας τελικά ως στρατηγός τεσσάρων αστέρων στην τελευταία του στρατιωτική θέση από το 2012 έως το 2016.

Η σύλληψη του Kelly έγινε χθες λίγο αφότου απαξίωσε τον Πρόεδρο Donald J. Trump, τον νόμιμο γενικό διοικητή, κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνέντευξης με τον Jake Tapper του CNN.

«Τι μπορώ να προσθέσω που δεν έχει ήδη ειπωθεί; Ένα άτομο που πιστεύει ότι εκείνοι που υπερασπίζονται τη χώρα τους με στολή, ή που καταρρίφθηκαν ή τραυματίστηκαν σοβαρά στη μάχη ή περνούν χρόνια βασανιζόμενοι ως αιχμάλωτοι είναι όλοι «κορόιδο» επειδή «δεν υπάρχει τίποτα για αυτούς». θέλει να δει παρουσία στρατιωτικών ακρωτηριασμένων επειδή «δεν μου φαίνεται καλό». Ένα άτομο που επέδειξε ανοιχτή περιφρόνηση για μια οικογένεια Gold Star –για όλες τις οικογένειες Gold Star– στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του 2016, και λέει ότι Οι πιο πολύτιμοι ήρωές μας που έδωσαν τη ζωή τους για την άμυνα της Αμερικής είναι «χαμένοι» και δεν θα επισκέπτονταν τους τάφους τους στη Γαλλία», είπε η Κέλι για τον Πρόεδρο Τραμπ.

«Ένα άτομο που δεν είναι ειλικρινές σχετικά με τη θέση του για την προστασία της αγέννητης ζωής, για τις γυναίκες, για τις μειονότητες, για τους ευαγγελικούς χριστιανούς, για τους Εβραίους, για τους εργαζόμενους άνδρες και γυναίκες», συνέχισε ο Kelly. «Ένα άτομο που δεν έχει ιδέα τι αντιπροσωπεύει η Αμερική και δεν έχει ιδέα τι είναι η Αμερική. Ένα άτομο που προτείνει ότι ένας ανιδιοτελής πολεμιστής που υπηρέτησε τη χώρα του για 40 χρόνια σε καιρό ειρήνης και πολέμου πρέπει να χάσει τη ζωή του για προδοσία - με την προσδοκία ότι κάποιος θα αναλάβει δράση. Ένα άτομο που θαυμάζει τους αυταρχικούς και τους δολοφόνους δικτάτορες. Ένα πρόσωπο που δεν έχει παρά περιφρόνηση για τους δημοκρατικούς μας θεσμούς. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που μπορεί να ειπωθεί».

«Ο Τραμπ είναι εξεγερτής. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που μπορεί να ειπωθεί. Ο Θεός να μας βοηθήσει», κατέληξε ο Kelly.

Η πηγή μας επέμεινε ότι η χρονική στιγμή της σύλληψης του Kelly και τα σχόλια στον Tapper ήταν τυχαία, καθώς οι πεζοναύτες των ΗΠΑ βρίσκονταν ήδη στην Πενσυλβάνια και ήταν έτοιμοι να συλλάβουν τον Kelly πριν από τα δυσάρεστα σχόλιά του. Εξάλλου, η περιφρόνηση του Kelly για τον πρώην εργοδότη του δεν είναι κάτι καινούργιο. ενώ δούλευε στον Λευκό Οίκο, ο Kelly αποκάλεσε τον Λευκό Οίκο, ένα απαίσιο μέρος για να εργαστείς και ο Ντόναλντ Τραμπ ένα «τρομερό άτομο για να συνεργαστείς». Έχει ρίξει υβρεις στον Πρόεδρο Τραμπ σε πολυάριθμες συνεντεύξεις, αποκαλώντας τον Μάικλ Πενς αληθινό ήρωα της Αμερικής και τον Τραμπ καταστραμμένο άνθρωπο.

«Ο πρόεδρος Τραμπ και ο στρατηγός Σμιθ, εξ όσων γνωρίζω, δεν έχουν μιλήσει για τον Κέλι. Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν ζητήθηκε εκ των προτέρων ούτε καν ενημερώθηκε για την επιχείρηση», είπε η πηγή μας απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το χρονοδιάγραμμα. «Όπως πολλοί προδότες, ο Kelly ήταν στη λίστα μας για μια αιωνιότητα. Και δουλεύουμε τη λίστα όσο καλύτερα μπορούμε. Αυτή ήταν μια σύμπτωση και η σύλληψη του Kelly βασίστηκε σε στοιχεία προδοσίας και όχι στα συναισθήματά του για τον Πρόεδρο Τραμπ».

Η πηγή μας είπε ότι το μεγαλύτερο μέρος των αποδεικτικών στοιχείων θα γίνουν γνωστά στο δικαστήριο του Kelly και ανέφερε ότι ο Kelly έχει εργαστεί μαζί με το Deep State για να προωθήσει τη συμμαχία του καθεστώτος Μπάιντεν με τον εγκληματία Volodymyr Zelenskyy.

«Τα εγκλήματά του είναι προδοτικά και απειλούνται να υπονομεύσουν τα θεμέλια της αμερικανικής κοινωνίας. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω τώρα», είπε η πηγή μας.

Παρά την υποτιθέμενη προδοσία του Kelly, ο στρατηγός Smith φέρεται να είχε έντονη ανησυχία για τη σύλληψη ενός αξιωματικού του Σώματος Πεζοναυτών του οποίου η ανδρεία είχε σώσει ζωές σε περιόδους πολέμου και του οποίου ο πατριωτισμός θα καταγραφόταν στα χρονικά της Αμερικανικής Ιστορίας.

«Θα συλλάβουμε έναν αδελφό», είχε πει ο στρατηγός Σμιθ στη διμοιρία. «Θα συλλάβουμε τον στρατηγό Κέλι».

Σύμφωνα με μια έκθεση μετέπειτα δράσης που εξετάστηκε από την ιστοσελιδα, η διμοιρία περικύκλωσε την ιδιοκτησία του Kelly στις 11:00 μ.μ. Δευτέρα. Ο αρχηγός της διμοιρίας, ένας 2ος ανθυπολοχαγός, φώναξε δίνοντας εντολή στον Kelly να βγει από το σπίτι με τα χέρια του ψηλά πάνω από το κεφάλι του, αλλά ο Kelly, γνωστός για την τραχιά συμπεριφορά του, ούρλιαξε μέσα από ένα ανοιχτό παράθυρο, «Λοιπόν, ήρθε η ωρα γι αυτό. Ο Τραμπ και εκείνος ο προδότης στρατηγός Σμιθ σας έστειλαν, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, αν με θέλουν, θα πρέπει να έρθεις να με πάρεις. Είμαι περισσότερο πεζοναύτης από εσάς».

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις