Η JAG ισχυρίζεται οτι εκανε 97 συλλήψεις «ΜΜΕ» τους τελευταίους δύο μήνες

 

Την Πέμπτη,

μια πηγή του σώματος του Γενικού Εισαγγελέα του δικαστή στην Πενσακόλα είπε ότι οι ερευνητές της JAG και του Στρατού CID συνέλαβαν σχεδόν εκατό εγκληματίες μέσων ενημέρωσης τους τελευταίους δύο μήνες. Ωστόσο, οι φυλακισμένοι δεν είναι τα λαμπερά πρόσωπα και οι φιγούρες που εκπλήσσουν τα φώτα που κάθε μέρα εκπληρώνουν μια συλλογική δίψα για (παραπληροφόρηση). Δεν είναι όλοι η Rachel Maddows, ο Anderson Coopers ή ο Robert Costas. Αντίθετα, συνθέτουν ένα εξίσου επικίνδυνο παρόμοιο - τους επιμελητές και τους θεματοφύλακες πίσω από τα παρασκήνια που αποφασίζουν τι θα προβληθεί στον αέρα και θα δημοσιευτεί στον θωλο χώρο του Διαδικτύου.

Πίσω από κάθε δημοφιλές όνομα ή πρόσωπο κρύβονται αυτοι που σχεδιαζουν την παραγωγή σε εύπεπτες μπουκιές και απολυμαίνουν το περιεχόμενο ώστε να ταιριάζουν στην λοξή ατζέντα ενός σταθμού ή μιας έκδοσης. Αόρατο θέαμα, τα οποία περιλαμβάνουν όλους, από ελεγκτές γεγονότων μέχρι συντάκτες γνώμης, από εξωτερικούς συμβούλους μέχρι τη διοίκηση του τελευταίου ορόφου - στριμώχνονται σε αίθουσες συνεδριάσεων και καφετέριες, όπου επιλέγουν ποιες ιστορίες θα μεταδοθούν με μια απρόβλεπτη περιφρόνηση γι την αλήθεια. Αποτελούν την κινητήρια δύναμη και το φαινομενικά άθραυστο προπύργιο που πωλούν εύκολα διαψεύσιμη προπαγάνδα σε αφελή, εύπλαστο κοινό.

Όταν ο Άντερσον Κούπερ απαγγέλλει και επεκτείνει έναν τίτλο, κοιτάζει έναν επικεφαλη συντακτη του οποίου το κυλιόμενο κείμενο έχει συντάξει κάποιος άλλος, όπως οι περισσότεροι εκφωνητές ειδήσεων. Μια «ερευνητική» ομάδα —στην περίπτωσή του, 16 υπάλληλοι και ασκούμενοι που συμμερίζονται τις πολιτικές του προκαταλήψεις— και μια συντακτική επιτροπή επεξεργάζονται αυστηρά τα λόγια του. Φυσικά, είναι εξίσου ένοχος. αν δεν πουλούσε τον σταθμό και τα ψεύδη του καθεστώτος Μπάιντεν, δεν θα υπήρχαν αγοραστές. Είναι κάτι παραπάνω από ηθοποιός — είναι συνωμότης, όπως και οι μισθωτοί του.
 

 Έχοντας κάνει μια θητεία με αυτό που μπορεί να ονομαστεί χαλαρά MSM(media) καθημερινά πριν από δεκαετίες, έχω δει πράξεις απιστίας και την επικίνδυνη ατμόσφαιρα να κυκλοφορούν στις τότε γεμάτες καπνό αίθουσες σύνταξης. Έχω δει συμπαγείς ιστορίες να τοποθετούνται στο ράφι ή να έχουν περικοπεί σε μια λεπτομέρεια της σελίδας 23 και να έχουν αντικατασταθεί με μυθοπλασία. Έχω ακούσει παραδείγματα ευνοιοκρατίας, νεoποτισμού και εγκάρδιας ανταμοιβής για την ήπια γκαφα σε καθοδηγουμενη μια ατζέντα. Εκτός κι αν κάποιος είναι μέρος του προβλήματος, αυτά τα καταφύγια διαφθορας δεν είναι υπέροχα μέρη για επίσκεψη.

Η πηγή μας είπε ότι η JAG δεν κάνει διάκριση μεταξύ headliners και hacks. Όλοι είναι εξίσου ένοχοι στα μάτια του JAG, υπό την προϋπόθεση ότι ο Staff Judge Advocate μπορεί να τους συνδέσει με ένα επαληθεύσιμο έγκλημα.

Η πηγή μας επεκτάθηκε: «Καταλαβαίνετε ξεκάθαρα ότι κανείς εδώ δεν ποινικοποιεί τη γνώμη ή δεν θέλει να παραβιάσει την 1η Τροποποίηση. Ας πάρουμε ένα παράδειγμα: τις προάλλες, πέντε ή έξι ειδησεογραφικά πρακτορεία, συμπεριλαμβανομένου του πτωχού Drudge Report, δημοσίευσαν άρθρα σχετικά με τον Πρόεδρο Τραμπ που είχε κοψίματα ή πληγές στο χέρι του. Μερικοί από αυτούς υπέθεσαν άγρια, για να ξεσηκώσουν, ότι ο Τραμπ έχει σύφιλη. Αυτό είναι απλώς ανόητο, παράλογο, ανοησία για κλικ και προφανώς δεν είναι έγκλημα. Από την άλλη πλευρά, πάρτε τις μηχανές ψηφοφορίας της Αριζόνα. Έχουμε αποδείξεις ότι παραποιήθηκαν. Το ίδιο και ο πρόεδρος Τραμπ. Πρόσφατα συλλάβαμε έναν συντάκτη του MSNBC που έγραφε συνεχώς ιστορίες ότι οι μηχανές ήταν αλάνθαστες και ότι ο Πρόεδρος Τραμπ εξακολουθεί να φτιάχνει ιστορίες εκλογικής νοθείας. Αυτό από μόνο του δεν ανταποκρίνεται στον ορισμό μας για αξιόποινο έγκλημα. Αλλά όταν μπορούμε να αποδείξουμε ότι ο συντάκτης πληρώθηκε από τον κατασκευαστή και από τους ανθρώπους που αμφισβητούν την πλευρά του Προέδρου Τραμπ στην ιστορία - λοιπόν, αυτό είναι δωροδοκία. Η δωροδοκία συνιστά έγκλημα και τόσο ο προσφέρων όσο και ο αποδέκτης μπορούν να κατηγορηθούν ποινικά. Επιπλέον, αυτή η δωροδοκία επηρέασε ένα εκλογικό αποτέλεσμα και αυτό ταιριάζει σε γενικές γραμμές με τους ορισμούς της εκλογικής παρέμβασης, της συνωμοσίας για εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών και, σε ορισμένες περιπτώσεις, της προδοσίας».

«Οπότε δεν είναι σαν να μαζεύουμε τυχαία ανθρώπους που δεν συμπαθούν τον Τραμπ», συνέχισε. «Εργαζόμαστε πάνω σε αποδεικτικά στοιχεία που μπορούν να γίνουν πράξη».

Πρόσθεσε ότι τα στοιχεία της JAG και του CID οδήγησαν σε 97 συλλήψεις τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Οι συλληφθέντες φέρονται να περιλαμβάνουν υπαλλήλους των MSNBC, CBS, ABC, CNBC, του BBC, Vice News, Telemundo, ακόμη και του Weather Channel, και εργαζόμενους στους New York Times, την Washington Post, τη Boston Globe και την Denver Post. Ονόμασε επίσης το New Yorker, το Harpers και το Atlantic. Αυτή η λίστα, είπε, δεν περιελάμβανε τα πάντα και σε κάθε περίπτωση, η JAG ανακάλυψε πράξεις οικονομικής καταχρηστικότητας.

«Όταν ακούμε ότι ένας συντάκτης αντιγράφων βγάζει ελαχιστα το χρόνο και ζει από μισθό με μεροκάματο και στη συνέχεια αγοράζει ξαφνικά ένα σπίτι δύο εκατομμυρίων δολαρίων, ένα σπορ αυτοκίνητο 150.000 δολαρίων και ένα γιοτ, λοιπόν, εγείρει ερωτήματα. Αυτοί οι οπαδοί του Deep State λατρεύουν να επιδεικνύουν χρήματα», είπε η πηγή μας.

Ο τομέας των ειδήσεων, πρόσθεσε, έχει βρει έναν βολικό και πιστευτό τρόπο να εξηγήσει το εξαφανισμένο προσωπικό:Τις απολύσεις.....

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν.. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις