ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ....ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΑ....!!!


Πριν από την άφιξη

του Ζελένσκι, ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε στα συγκεντρωμένα μέσα ενημέρωσης ότι το ΝΑΤΟ συμφώνησε να θέσει 300.000 στρατιώτες σε επιφυλακή. «Αυτό περιλαμβάνει αεροπορικά και ναυτικά μέσα».

Ακολουθεί βίντεο με τη δήλωση του Τύπου:

Για το ζήτημα της Ουκρανίας, οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ συμφώνησαν να απλοποιήσουν τη διαδικασία ένταξης της Ουκρανίας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Γενς Στόλτενμπεργκ. Οι κοντινοί παρατηρητές παρατήρησαν ότι αυτό έπρεπε να γίνει επειδή η Ουκρανία δεν μπορεί να περάσει την κανονική διαδικασία 2 βημάτων της ένταξης στο ΝΑΤΟ.

“Επαναλάβαμε ότι η Ουκρανία θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και συμφωνήσαμε να ακυρώσουμε τις απαιτήσεις για ένα σχέδιο δράσης για ένταξη στη συμμαχία. Αυτό θα αλλάξει τον δρόμο για την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, αντί για μια διαδικασία δύο σταδίων, θα είναι μια διαδικασία διαδικασία ενός σταδίου», είπε ο Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξη Τύπου στο Βίλνιους.

Σύμφωνα με τον Στόλτενμπεργκ, η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ συμφώνησε επίσης για τη σύσταση συμβουλίου Ουκρανίας-ΝΑΤΟ, καθώς και πολυετούς προγράμματος υποστήριξης με στόχο να φέρει τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στα πρότυπα του ΝΑΤΟ.

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΑΡΑ ΕΡΠΕΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Ο ΤΥΠΟΣ .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ .
    ΒΡΕ ! ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΑΣ ,
    ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://anatropi.substack.com/p/disney?utm_source=substack&utm_medium=email#play

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις