ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


Για όσους αναρωτιούνται γιατί δεν έχουν γίνει ειρηνευτικές συνομιλίες και γιατί το καθεστώς Μπάιντεν στέλνει περισσότερα αμερικανικά στρατεύματα στη Ρωσία, επιτρέψτε μου να σας διαφωτίσω.

Η ρωσική MIL κατηγόρησε τον ίδιο τον Μπάιντεν ότι ενορχηστρώνει την παραγωγή βιολογικών όπλων μέσω της εταιρείας βιοεργαστηρίου που λειτουργεί στην Ουκρανία, Metabiota.

Ο Μπάιντεν δεν μπορεί να επιτρέψει στην Ουκρανία να παραδοθεί και δεν μπορεί να έχει ειρηνευτικές συνομιλίες με τον Πούτιν, επειδή η Ρωσία έχει παρουσιάσει στοιχεία στον ΟΗΕ κατά τους τελευταίους 18 μήνες, για την παραγωγή βιολογικών όπλων από τα χρηματοδοτούμενα από τις ΗΠΑ εργαστήρια στην Ουκρανία, και η Ρωσία έχει απαιτήσει ότι ένας όρος για την ειρήνη θα είναι η έρευνα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για το βιολογικό δίκτυο των ΗΠΑ στην Ουκρανία. Ο Μπάιντεν δεν μπορεί να το έχει αυτό, επειδή είναι άμεσα εμπλεκόμενος.

Λάβετε υπόψη σας ότι αυτά είναι τα ίδια βιολογικά εργαστήρια που τα MSM αρχικά είπαν ότι δεν υπάρχουν καθόλου, για να παραδεχτούν αργότερα ότι υπάρχουν, αλλά να ισχυριστούν ότι δεν είναι καθόλου κακόβουλα με κανένα τρόπο. Ο Χάντερ Μπάιντεν μόλις έχει την ιδιοκτησία μιας εταιρείας βιοεργαστηρίου που λειτουργεί στην Ουκρανία, μελετώντας τους κορονοϊούς των νυχτερίδων ΠΡΙΝ την πανδημία. Τίποτα το αξιοσημείωτο εδώ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια βρίσκονται στην Ουκρανία και γιατί ο Μπάιντεν είναι πρόθυμος να θυσιάσει τον Ουκρανικό Λαό μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο. Η Ρωσία θέλει δικαιοσύνη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μέσω της παραβίασης της Συνθήκης για τα Βιολογικά Όπλα, για την οποία η τιμωρία είναι ο θάνατος.

Το λέω στον κόσμο από την αρχή. Η κλιμάκωση της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι αντίποινα για τη δημιουργία της C19 από τις ΗΠΑ. Η Ουκρανία και το Covid συνδέονται.

Αλλωστε ο Ρώσος στρατηγός Ιγκόρ Κιρίλοφ το περασμένο καλοκαίρι,ενημέρωνε το κοινό για το βιολογικό δίκτυο των ΗΠΑ και το Metabiota του Χάντερ Μπάιντεν. 














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις