ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 13/07/23

 


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΑΚΕΡ ΚΑΡΛΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΕΪΤ.
 
 
Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! 100% ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ!
 
>>ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: «ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟ 1983! ΤΟ ΣΟΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΜΕΙΩΣΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ 44% ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΥΜΝΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv US Crude the Strategic Petroleum Reserve Stocks (LUSCOSPRE) US Strategic Petroleum Reserve $) 500.00M $275 mmillign barrels over last 2 years... Lowest since Aug 1983 346.76M 300.00M 1990 C CREATIVE FLANNING @CharlieBilello 2000 2010 20:20 150.00M u 22021, 16PM DT Pawered YCHARTS NEW U.S. Strategic Petroleum Reserve is now at its lowest level since August 1983. The Biden administration has depleted the SPR by 44% in the past two years. @disclosetv QuantumLig..., 5:37"
 
>>ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ… ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ; ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, Ο ΖEΛΕΝΣΚΙ ΣΕ ΚΑΚΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΥΝΟΔΟ, ΜΗΔΕΝ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ; ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from BioClandestine (BioClandestine) VILNIUS A picture is worth a thousand words. NATO NATO have turned their backs on Zelensky. Without NATO's tl direct military intervention, Ukraine will perish, making Zelensky a dead man walking. The West sacrificed Ukraine and it's People in an attempt to weaken Russia. They failed. QuantumLi...,"
 
>>ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ…
 
>>ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ… ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΥ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ … ΣΥΜΜΑΧΩΝ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Slavyangrad (Miroslav) Mirror STAK person DAILY 2nd young BBC star BOLDL SECOND YOUTH'S CLAIM BBC STAR 'SENT THREATS AND ABUSE' FREE KLINGON!! 500,000MPH FLIGHT MARS JUST 30 DAYS Classic SLEEPYHEAD resenter sending 'abusive messages' second person new shut-eye BBC STAR 'SENT MENACING BBC MESSAGES' TO SECOND YOUNGSTER Sun £9.50- Daily Record BBC star broke lockdown to meet another young stranger FACING STAR .T FEREN1AYE-OLD ABUSE'al Find least word about Ukraine and the NATO summit covers of the seven most popular newspapers Britain: Everyone more interested the pedophile scandal with the BBC host and migrant"
 
>>TWEET ΖΕΛΕΝΣΚΙ: Εκτιμούμε τους συμμάχους μας. Εκτιμούμε την κοινή μας ασφάλεια. Και εμείς
πάντα εκτιμάτε μια ανοιχτή συζήτηση. Η Ουκρανία θα εκπροσωπηθεί στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους. Γιατί πρόκειται για σεβασμό. Αλλά και η Ουκρανία αξίζει σεβασμό. Τώρα, στο δρόμο για το Βίλνιους, λάβαμε μηνύματα ότι συζητείται κάποια διατύπωση χωρίς την Ουκρανία. Και θα ήθελα να τονίσω ότι αυτή η διατύπωση αφορά το πρόσκληση να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ, όχι για την Ουκρανία ιδιότητα μέλους.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
[[[[[Είναι πρωτόγνωρο και παράλογο]]]] όταν δεν ορίζεται χρονικό πλαίσιο ούτε για την πρόσκληση ούτε για την ένταξη της Ουκρανίας. Ενώ ταυτόχρονα προστίθεται ασαφής διατύπωση περί «προϋποθέσεων».
ακόμη και για την πρόσκληση της Ουκρανίας. [[[[Φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία ετοιμότητα ούτε να προσκαλέσουμε την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ ούτε να γίνει μέλος της Συμμαχίας]]]]. Αυτό σημαίνει ότι αφήνεται ένα παράθυρο ευκαιρίας διαπραγμάτευσης της ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ στις διαπραγματεύσεις με
Ρωσία. Και για τη Ρωσία, αυτό σημαίνει κίνητρο να συνεχίσει ο τρόμος. [[[[Η αβεβαιότητα είναι αδυναμία]]]]. Και θα το συζητήσω ανοιχτά στην σύνοδο κορυφής. Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ… ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΥΣΙΩΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ «ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ»… ΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ.. ΘΑΝΑΤΟΥ… ΑΠΛΑ <<<ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ>>>. ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ TWEET ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ… ΜΕ 2 ΛΕΞΕΙΣ: «ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ».
ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΛΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΝΘΕΡΜΟ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΟΥΑΛΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΑΖΟΝ!!!
 
>>ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
**Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η Ουκρανία δεν χρειάζεται ένα σχέδιο δράσης για ένταξη στη συμμαχία.
**Η Ουκρανία είναι και θα είναι δωρητής ασφάλειας για την Ευρώπη.
**Εάν οι G7 [[[[[επιβεβαιώσουν εκ νέου τις εγγυήσεις ασφαλείας]]]]], εάν συμβεί αυτό, θα είναι μια συγκεκριμένη επιτυχία.
**Τα αποτελέσματα της συνόδου είναι καλά, αλλά αν υπήρχε πρόσκληση στο ΝΑΤΟ, θα ήταν ιδανικά.
**Ζούμε σε συνθήκες που πρέπει να επιβιώσουμε, οι εταίροι μας θέλουν να ζήσουμε και εμείς πρέπει να επιβιώσουμε για να ζήσουμε…
**[[[[Οι εγγυήσεις ασφαλείας από τις δυτικές χώρες δεν θα πρέπει να αντικαταστήσουν την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ]]]].
 
>>ΜΠΑΙΝΤΕΝ: ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ… ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΥΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ «ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ»… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, το Οβάλ Γραφείο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper 00:05 Biden calls Zelensky 'Vladimir' during NATO remarks in latest gaffe Follow @insiderpa 3 QuantumLi...,10"
 
>>Γ.Γ. ΝΑΤΟ ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ: «Η Ρωσία ήταν αντίθετη σε κάθε επέκταση του ΝΑΤΟ, δεν εναπόκειται στη Μόσχα να αποφασίσει ποιος μπορεί να είναι μέλος της συμμαχίας»… ΟΚ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ [ΤΩΡΑ] ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ; ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ… ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΤΟ… ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from DD Geopolitics 00:10 VILNIUS @SMOTRILMEDIA + SMOTRI MEDIA NATO ΟΤΑΝ NATO ΟΤΑΝ VILNIUS NATO OTAN "Russia has been opposed to every expansion of NATO, it is not up to Moscow to decide who can be member of the alliance." Stoltenberg THAT'S BECAUSE YOU PROMISED NOT ΤΟ EXPAND (NOT EVEN ΑΝ INCH) YOU ABSOLUTE AUTISTIC TWITCHING PUPPET! You lied, now stop crying and face the consequences. P.S. is not expansior Jens...It is taking hostages and making them USA slaves... @DDGeopolitics QuantumLig...,6:31"
 
>>ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΑΞΙΩΝ» ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙΝΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ… 
 
>>ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΑΛΙΒΑΝ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ): «Το ΝΑΤΟ δεν πρόσφερε την ένταξη στην Ουκρανία, καθώς η συμμαχία δεν χρειάζεται πόλεμο με τη Ρωσική Ομοσπονδία τώρα. Υπήρχε ευρεία συναίνεση στη συμμαχία ότι η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ εν μέσω πολέμου θα οδηγούσε το ΝΑΤΟ σε πόλεμο με τη Ρωσία, και νομίζω ότι η συμμαχία είχε την άποψη ότι ο πόλεμος με τη Ρωσία δεν έχει νόημα [[[[αυτή τη στιγμή]]]]. ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…
 
>>ΖΑΧΑΡΟΒΑ (ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΟΥΛΕΜΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ): «Ανόητε, πρέπει να μάθεις τους κανόνες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, όχι μετά».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Μίλησε επίσης για την «παγκόσμια τάξη που εφευρέθηκε από τους Δυτικούς»: «όποιος είναι πιο έξυπνος δεν συμμετέχει σε αυτήν, αφού δεν υπάρχουν κανόνες, επινοούνται εν κινήσει και αλλάζουν». Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, υπάρχει μια εναλλακτική λύση - είναι «το διεθνές δίκαιο, το οποίο υποστηρίζεται από την πλειοψηφία των υγιών ανθρώπων». «Όλα αυτά διδάσκονται στη Διπλωματική Ακαδημία του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, της οποίας το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης θα βοηθήσει ακόμη και τον Κουλέμπα να το καταλάβει», συνόψισε. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΖΕΛΕΝΣΚΙ… ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.
 
>>ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ: 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
«Όλαόπως νομίζαμε:
**Το Σχέδιο Δράσης για την ένταξη της Ουκρανίας στη Συμμαχία - ακυρώθηκε. Θέλουν να την δεχτούν πιο γρήγορα, δήθεν.
**Προσκαλούν τη χώρα 404 (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΧΩΡΑ) στο ΝΑΤΟ. Αλλά αν θα γίνουν δεκτοί είναι άγνωστο και υπό ποιες προϋποθέσεις.
**Είναι πολύ πιθανό - ποτέ. Και αυτό φοβούνται να πουν δυνατά οι ρεαλιστές στη Συμμαχία.
**Αύξηση της στρατιωτικής βοήθειας προς το καθεστώς του Κιέβου. Με όλα τα δυνατά: πυραύλους, πυρομαχικά διασποράς, αεροπλάνα.
**Η διαταραγμένη Δύση δεν μπορούσε να βρει κάτι άλλο. Η προβλεψιμότητα στο υψηλότερο επίπεδο, που συνορεύει με την ηλιθιότητα.
**Στην πραγματικότητα, [[[[είναι αδιέξοδο]]]]. [[[[Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος πλησιάζει]]]].
**Τι σημαίνουν όλα αυτά για εμάς; Είναι όλα προφανή. Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί με τους ίδιους στόχους.
**Ένα από αυτά είναι η απόρριψη της ναζιστικής ομάδας του Κιέβου από την ένταξη στο ΝΑΤΟ, στην οποία επιμείναμε από την πρώτη στιγμή (πράγμα αδύνατο).
**Ως εκ τούτου, αυτή η ομάδα θα πρέπει να εξαλειφθεί (κάτι που είναι δυνατό και απαραίτητο).
 
**Υ.Γ. Ανέφεραν ότι το Τοκμάκ βομβαρδίστηκε με πυρομαχικά διασποράς. Σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να απελευθερώσουμε τα οπλοστάσια μας από αυτό το απάνθρωπο όπλο.
 
>>ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ… ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΟΝΤΑ… «Αντί να στέλνουμε όπλα στην Ουκρανία, θα πρέπει επιτέλους να φέρουμε ειρήνη. Η Ουγγαρία στέκεται σταθερά στο πλευρό της ειρήνης στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους!». ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΡΑΜΠ… ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ CNN, ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from DD Geopolitics 00:21 THE HUNGARIAN POSITION COMPLETELY COINCIDES Instead of shipping weapons to Ukraine we should finally bring peace. Hungary stands firmly on the side of peace at the ΝΑΤΟ Summit in Vilnius! Hungarian PM Viktor Orbán on his Twitter profile. @DDGeopolitics QuantumLig..."
 
>>ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:
 
**ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΙΒΑΝ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
 
**ΤΟ ΝΑΤΟ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΠΟΥΣ, ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΧΙΛΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΕΞΟΥΣΙΑ) ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ… ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΙ «ΣΥΜΜΑΧΟΙ» ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ… ΠΟΛΥ ΓΑΒΓΙΣΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΑΓΚΩΜΑ… 
 
**ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ, Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ LOGISTICS ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΣΑΛΙΒΑΝ: «Ο πόλεμος με την Ρωσία δεν έχει νόημα ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ; ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ; ΟΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ…
 
**Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ… ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ;
 
**ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ;
 
**ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΦΥΣΙΚΑ… ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΕΨΑΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΑΤΟ (ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ) ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ… ΒΕΒΑΙΑ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ G7, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΕΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ… ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ… ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ G7, ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΓΓ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΡΑΣΜΟΥΣΕΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ…
 
**ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΓΚΡΕΓΚΟΡ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΡΩΣΙΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΧΑΡΚΟΒΟ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ.
 
**ΝΑΤΟ, ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΒΗ…
 
**ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ… ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑΝ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ… ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΜΠ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
 
**ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ… Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΘΗΛΕΙΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΔΥΝΑΤΑ..
 
>>ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.
 
**Ο Μεντβέντεφ παραπάνω ανέφερε: «Στην πραγματικότητα, [[[[είναι αδιέξοδο]]]]. [[[[Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος πλησιάζει]]]]».
 
**Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΠΩΣ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ 3Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ TRUTH ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ «ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΚΦΡΑΣΗ 3ΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΕΔΡΟ».
 
**ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ.
 
**ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Q The Storm Rider: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Μερικές πληροφορίες από τον αγαπητό Q The Storm Rider:
Να τι συμβαίνει με την ένταξη της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ στο ΝΑΤΟ.
(πολύς πανικός στην ΕΕ και τις ΗΠΑ για τους φόβους ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ).
> Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ!!!!
Η ΤΟΥΡΚΙΑ είχε πολύ δυνατές σχέσεις με τη ΡΩΣΙΑ και περίμενε κρυφά να μπει στα BRICS με ένα νέο γερμανικό τραπεζικό σύστημα για το 2028 (ένα σύστημα συνδεδεμένο με το ρωσικό/κινεζικό σύστημα BRICS... Αλλά θα ονομαστεί διαφορετικά για το ψηφιακό σύστημα της ΕΕ και η Γερμανία θέλει να ηγηθεί αυτό το >θυγατρικό νέο σύστημα ΕΕ/BRICS με διαφορετικό όνομα....... Σας είχα πει ότι αυτό θα συνέβαινε εδώ και πολύ καιρό και θα συμβεί)////
_Η ΤΟΥΡΚΙΑ εμπορεύεται πολύ δυνατά με την Ρωσία και τα μεγάλα τμήματα του εμπορικού της συστήματος εξαρτώνται από τη Ρωσία... Έχουν γερές σχέσες στα παρασκήνια με τη Ρωσία και η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!
 
>Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!
 
Η Ουγγαρία τοποθετείται και ορκίζεται στη ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ+ και ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΕΓΙΕΝ, ότι δεν θα επιτρέψουν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ ..... //// Αυτό εμπόδισε την απειλή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου να συμβεί εάν επιτραπεί η Ουκρανία να μπει στο ΝΑΤΟ, κάτι που εγγυάται ότι θα διεξαχθεί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Και η Ουγγαρία είχε τοποθετηθεί κατά εδώ και πολύ καιρό μέρος για να σταματήσει η πρόοδος του ΝΑΤΟ.
 
_Η Ουγγαρία επίσης εμπορεύεται με τη Ρωσία και μεταφέρει παράνομο πετρέλαιο και φυσικό αέριο μέσω των χωρών της, αλλά επίσης περιμένει από τη Γερμανία να δημιουργήσει το ΘΥΓΑΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ BRICS { που θα ονομαστεί ) το 2028 και η Ουγγαρία ΘΑ ενταχθεί στο σύστημα καθώς και η Αυστρία θα προσπαθήσει να ενταχθεί.
 
_Το ήμισυ του ΑΕΠ της Ουγγαρίας εξαρτάται από τη Ρωσία και τη συμμαχία τους και είναι γνωστό ότι η Ουγγαρία καθυστερεί σκοπίμως τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ.
 
>ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ στο ΝΑΤΟ.!!!!
 
(Ακόμη και το σύστημα του Στρατιωτικού Βιομηχανικού Συγκροτήματος του Βαθέως Κράτους δεν θέλει την Ουκρανία... Επειδή βγάζουν ήδη εκατοντάδες δισεκατομμύρια από τον πόλεμο και αυτό είναι χωρίς στρατιώτες των ΗΠΑ να αναπτύσσονται και να σκοτώνονται...... Το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα χαμογελάει γιατί κάνουν τη μεγαλύτερη απάτη ήδη χωρίς ο αμερικανικός στρατός να έχει άμεση εμπλοκή στην Ουκρανία με μπότες στο έδαφος)
 
_Οι στρατιωτικοί των ΗΠΑ ουσιαστικά δεν έχουν άρματα μάχης στην ΕΕ. Λίγα μόνο για ασκήσεις.
_Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ στόλος μάχης υποβρυχίων δεν θα επιτρέψει στις ΗΠΑ να διασχίσουν τον Ατλαντικό ωκεανό με εκατοντάδες τανκς και μεγάλους στόλους στρατιωτικών οχημάτων μάχης και Πλήρεις ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ δυνάμεις......
 
Αρκετοί συνταγματάρχες και διοικητές έχουν ήδη δηλώσει ... ένας Παγκόσμιος Πόλεμος κατά της ΡΩΣΙΑΣ δεν θα γίνει (αν γινόταν) στο έδαφος της Ευρώπης, αλλά θα γινόταν πάνω από τον Ατλαντικό ωκεανό και οι ΗΠΑ δεν είναι έτοιμες, δεν θέλουν πόλεμο με τη Ρωσία που θα καταλήξει σε ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.
 
_ ⚠️ Και αν δεν γνωρίζετε ήδη τα βουνά Σεγιέν που ελέγχουν πολλούς στρατηγούς και συνταγματάρχες και στρατιωτικές βάσεις μέσα στις ΗΠΑ, έχει ΣΥΜΜΑΧΙΑ με τα στρατιωτικά Λευκά ΚΑΠΕΛΑ Ρωσίας/Κίνας/ΕΕ..... Και δεν θα επιτρέψουν ένα πλήρες χτύπημα κατά της ΡΩΣΙΑΣ ........ Το μόνο που συμβαίνει είναι να ρίξουν κάτω τους ΡΟΚΦΕΛΕΡ, την ΣIA/ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ/ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.
 
Αυτός ο ΠΟΛΕΜΟΣ που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι ζωτικής σημασίας για την ΕΚΘΕΣΗ της ΣIA, ΒΚ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ το ΝΑΤΟ, ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΕΕ<
Η>ΚΟΝΤΙΝΗ< ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ FIAT ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΓΟΥΟΛ ΣΤΡΙΤ....
 
  Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
___
Παρακολουθείτε το σχέδιο για τη σωτηρία του κόσμου να ξεδιπλώνεται σε πραγματικό χρόνο.
Δυστυχώςυπάρχουν θύματα και αυτός ο πόλεμος είναι πραγματικός καθώς το βαθύ κράτος αντιμετωπίζει του ανθρώπους ως μαριονέτες και ασπίδες.
 
Τα νέα (ΜΜΕ) είναι ψεύτικα. Ο πόλεμος είναι πραγματικός. Q
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις