Η αλλαγή φύλου απαγορεύεται στη Ρωσία


Η Κρατική Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας ενέκρινε τον σχετικό νόμο σε τελική ανάγνωση.

Καθιερώνει την απαγόρευση της εφαρμογής οποιωνδήποτε ιατρικών παρεμβάσεων - τόσο χειρουργικών επεμβάσεων όσο και χρήσης φαρμάκων - που στοχεύουν στη διαμόρφωση των πρωταρχικών ή δευτερογενών σεξουαλικών χαρακτηριστικών ενός ατόμου του αντίθετου φύλου.

Θα επιτρέπονται μόνο ιατρικές παρεμβάσεις που σχετίζονται με τη θεραπεία ασθενειών.

Απαγορεύεται επίσης η αλλαγή φύλου στα έγγραφα. Όλα τα πιστοποιητικά αλλαγής φύλου που έχουν ήδη εκδοθεί θα ακυρωθούν.

Γάμοι στους οποίους τουλάχιστον ένας από τους συζύγους άλλαξε φύλο θα ακυρωθούν. Απαγορεύεται σε άτομα που έχουν αλλάξει φύλο να υιοθετούν παιδιά, να είναι κηδεμόνες ή κηδεμόνες τους. 














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΥΤΗΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΠΑΘΟΜΕΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΓΕ ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ!!!

    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΥΛ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΔΥΟ ΜΟΝΟΝ ΦΎΛΩΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΦΡΙΚΗ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ MUSEVENI ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΈΝΗ ΠΟΡΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ Η ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ LGBTQ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΟΡΟΥ ΜΠΑΜΙΑ.

    ΔΙΝΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ;ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥ ΝΟΡΜΑΛ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ....ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΉΣ ΧΩΡΑΣ,ΟΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΕΙ "ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΡΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΚΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ(Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ) ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΟΝΤΈΛΟ ΖΩΗΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ".

    ΑΠΛΑ ΕΠΟΣ!
    ΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΠΑΜΙΑ.

    ΕΔΩ;
    ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ,ΤΟΝ ΤΆΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΗ ΜΑΣΣΩΝΟΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΚΛΟΥΒΊ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ Ο ΜΙΣΤΕΡ GAY OLD BOY ΤΑ ΧΆΛΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ!

    ΥΟUTUBE VIDEO:PRESIDENT MUSEVENI SHUTS DOWN BARACK OBAMA EXPRESSING ANGER WITH UGANDA'S LGBTQ LAW.

    EINAI ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΒΙΝΤΕΟ,ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΓΚΑΙΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ.Ο ΜΙΧΟΣ ΣΕΠΟΛΙΩΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.....Ε;

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις