Τα παιδιά που ειχαν απαχθει και βρεθηκαν στο Dubai Brilliance επανενώθηκαν με τις οικογένειες τους...!!!

 

Τ Αμερικανακια (63) που

απελευθερώθηκαν στο Dubai Brilliance έχουν επανενωθεί με τις οικογένειες χάρη στα Navy SEALS που τα έσωσαν και τις προσπάθειες του τμήματος σεξουαλικών εγκλημάτων παιδιών του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού του Ναυτικού των ΗΠΑ, δήλωσε πηγή της JAG .

Όπως αναφέρθηκε, οι SEALs σκότωσαν εννέα απαγωγείς στο Dubai Brilliance και στη συνέχεια, με τη βοήθεια της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ, μετέφεραν «εκατοντάδες» φυλακισμένα παιδιά στην ακτή στην Alameda της Καλιφόρνια. Αυτό το άρθρο ασχολείται μόνο με παιδιά των Η.Π.Α. θα συζητήσουμε για τα αλλοδαπα παιδιά στο μέλλον.

Αμέσως μετά τη διάσωση, εκπρόσωποι του στρατιωτικού Προγράμματος Οικογενειακής Υποστήριξης (FAP) έφτασαν στην Alameda για να παρουν πληροφοριες ήπια από τα τραυματισμένα παιδιά, ηλικίας 8-16 ετών, 31 αγόρια και 32 κορίτσια, τα οποία οι σκλάβοι συνέλαβαν αφού το Dubai Brilliance έριξε άγκυρα στο San Το Francisco Bay στις 12 Ιουνίου. Τα Λευκα Καπελα δεν τα παρέδωσαν στις υπηρεσίες παιδικής μέριμνας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης επειδή αυτές οι υπηρεσίες είναι συνένοχοι σε εγκλήματα σεξουαλικών παιδιών.

«Αν παραδώσουμε τα φτωχά παιδιά στους ομοσπονδιακούς ή ακόμη και στο κρατικό CPS, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξουν πίσω σε άλλο σκάφος. Θέλαμε να το χειριστούν άνθρωποι που εμπιστευόμασταν. Τους μεταφέραμε κάπου ασφαλές και τους κάναμε πρώτα ιατρικές αξιολογήσεις», είπε η πηγή μας.

Τα περισσότερα παιδιά, πρόσθεσε, ήταν σε καλή σωματική υγεία. Μερικα είχαν επιφανειακά τραυματα και μώλωπες. ένα 13χρονο αγόρι είχε σπάσει τον καρπό του χτυπώντας σε μια κλειδωμένη πόρτα. Μερικοί έδειξαν σημάδια αφυδάτωσης και τους δόθηκαν ενδοφλέβια υγρά. Τα καλά νέα, είπαν οι πηγές μας, ήταν ότι οι απαγωγείς ενδιαφέρθηκαν μόνο να μεταφέρουν τα παιδιά στο εξωτερικό, όχι να τα βιάσουν, καθώς οι ιατροί δεν βρήκαν στοιχεία για σεξουαλική παρενόχληση.

Όταν πήραν συνέντευξη, πολλά παιδιά είπαν για μια κοινή εμπειρία: ενώ έπαιζαν σε εξωτερικούς χώρους, συχνά μόνο λίγα μέτρα μακριά από τα σπίτια τους, τα έπιαναν από πίσω και τα άφηναν αναίσθητα και μετά ξύπνησαν στο Dubai Brilliance χωρίς να θυμούνται πώς έφτασαν εκεί.

«Προφανώς, αυτή δεν ήταν ερασιτεχνική δουλεια. Αυτή ήταν μια επαγγελματική αποστολη, όχι παλιανθρωποι που προσπαθούσαν να τα δελεάσουν με καραμέλες. Πιστεύουμε ότι οι δράστες άρχισαν να ερευνούν την περιοχή του Σαν Φρανσίσκο για παιδιά αμέσως μετά την άφιξη του πλοίου στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο. Οι απαγωγές ξεκίνησαν στις 14 Ιουνίου, δύο μέρες μετά», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι οι απαγωγείς χρησιμοποίησαν χλωροφόρμιο και ενέσιμα ηρεμιστικά για να υποτάξουν τα παιδιά.

Δεν περιόρισαν τις δραστηριότητές της απαγωγής στο ίδιο το Σαν Φρανσίσκο και είχαν ρίξει ένα μακρυ δίχτυ, αρπάζοντας παιδιά νότια ως το Σαν Χοσέ, βόρεια ως τη Σάντα Ρόζα και ανατολικά ως το Στόκτον, φαινομενικά για να ελαχιστοποιήσουν τον αριθμό των αναφορών απαγωγής που κατατέθηκε σε μια δεδομένη περιοχή.

Η ιστοσελιδα έπρεπε να απευθυνθεί στην πηγη ρωτώντας γιατί, με τόσα πολλά παιδιά που εξαφανίστηκαν σε λίγες μέρες, εκατομμύρια τηλέφωνα σε όλη την Καλιφόρνια δεν χτυπουσαν ασταμάτητα με το Amber Alerts.

«Υπήρχαν ειδοποιήσεις, 23 στις κομητείες Σαν Φρανσίσκο, Σάντα Κλάρα και Σαν Χοακίν. Δεν ξέρω γιατί δεν υπήρχαν 63. Μιλάμε για την Καλιφόρνια και ποιος ξέρει αν η τοπική επιβολή του νόμου έχει παραβιαστεί ή έχει αποπληρωθεί. Θα ήταν απερίσκεπτο να κάνουμε εικασίες. Τα παιδιά είναι ασφαλή. Τα καθάρματα που τους κρατούσαν είναι νεκρά. Αυτό είναι το σημαντικό», απάντησε.

Οι σύμβουλοι της FAP, είπε, πέρασαν άγρυπνες μέρες και νύχτες παίρνοντας συνεντεύξεις από τα παιδιά, πολλά από τα οποία έπαθαν ψυχολογικό σοκ, και έμαθαν την ταυτότητά τους, και επέστρεψαν προσωπικά τα βασανισμένα παιδιά στους γονείς ή στους νόμιμους κηδεμόνες τους.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ,ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ .
    ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΦΑΓΙΑ .
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ .
    ΕΤΣΙ ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ,ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΣΕ ΓΕΛΙΟΥ
    ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΗΝ ΧΡΑΠΑ ΧΡΟΥΠΑ ΜΕ ΔΡΑΜΙΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗ .
    ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ; ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις