Οι Ειδικες Ναυτικες Δυναμεις των ΗΠΑ σωζουν παιδια απο σκλαβοπαζαρο του σεξ

 

Οι Αμερικανοί SEALS

διέσωσαν την Κυριακή «εκατοντάδες» σκλαβωμένα παιδιά από το αμπάρι ενός δεξαμενόπλοιου αργού πετρελαίου που ήταν ελλιμενισμένο στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Εάν όλες οι πληροφορίες είναι σωστές, η επιχείρηση σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια τα Λευκα Καπελα απελευθερώνουν αιχμάλωτα παιδιά είτε από φορτηγά πλοία είτε από δεξαμενόπλοια κοντά στην ακτή της Καλιφόρνια, ένα σημείο αναφοράς στη βιομηχανία του παιδικού σεξ. Η ιστοσελιδα ανέφερε ένα παρόμοιο περιστατικό τον Νοέμβριο του 2021.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ένας πληροφοριοδοτης έδωσε στο γραφείο του στρατηγού εικόνες σχεδόν σε πραγματικό χρόνο αδυνατισμένων παιδιών που στέκονταν ώμο με ώμο σε κάτι που φαινόταν να είναι η κοιλιά ενός εμπορικού τάνκερ. Μια μακάβρια εικόνα έδειχνε στοιβαγμενα παιδιά μαζεμένα σαν κονσέρβα σαρδέλες. Μερικά παιδιά είχαν ορατές πληγές στα χέρια, τα πόδια, το πρόσωπο ή τον κορμό τους.

Οι ειδικοί του στρατηγού Σμιθ επικύρωσαν τα μεταδεδομένα των εικόνων και αναγνώρισαν το σκάφος ως το Dubai Brilliance, ένα υπερδεξαμενόπλοιο με σημαία Νήσων Μάρσαλ που αγκυροβόλησε στα μισά του δρόμου μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Αλαμέντα στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο. Το σκάφος 63.000 τόνων κατασκευάστηκε το 2011 από την Brilliance Maritime Inc., με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μπορεί να χωρέσει 20 εκατομμύρια γαλόνια αργού ή, προφανώς, έναν μη μετρήσιμο αριθμό παιδιών.

Τα δημόσια ημερολόγια πλοήγησης δείχνουν ότι το πλοίο έφτασε στο Σαν Φρανσίσκο στις 12 Ιουνίου, χωρίς να αναφέρεται ημερομηνία αναχώρησης. Τα πιο πρόσφατα λιμάνια της ήταν το Mongstad της Νορβηγίας, το Wilhelmshaven της Γερμανίας και το Skikda της Αλγερίας — το τελευταίο από τα οποία, είπε η πηγή μας, έχει ιστορικό εμπορίας παιδιών.

Αφού εξέτασε τις εικόνες, ο στρατηγός Σμιθ επικοινώνησε με τον σύνδεσμό του στο Ναυτικό των ΗΠΑ WARCOM στο Κορονάδο, ρωτώντας εάν υπήρχε διαθέσιμη ομάδα για να διερευνήσει τους ισχυρισμούς.

Η πηγή μας δεν είπε πόσα SEALS ή ποιες ομάδες συμμετείχαν στη διάσωση, αλλά παραδέχτηκε ότι μια σημαντική δύναμη εγκατέλειψε το Coronado λόγω του αριθμού των παιδιών που φέρεται να κρατούνται αιχμάλωτα και της πιθανότητας να συναντήσουν εχθρούς στο πλοίο. Πρόσθεσε ότι μια ειδικη ομαδα του Λιμενικού Σώματος που ειναι στο πλευρο των Λευκων Καπέλων τέθηκε σε ετοιμότητα για να βοηθήσει στην διασωση.

Αφού επιβιβάστηκαν στο Dubai Brilliance περίπου στη 1:30 π.μ. της Κυριακής, οι SEALs, χωρίς να πυροβολήσουν ούτε μια βολή, εξουδετέρωσαν εννέα ένοπλους φυλακες, κόβοντάς τους το λαιμό ή λιποθυμοντας τους.

Βρήκαν απαχθέντα παιδιά σε δύο μέρη του πλοίου, τους θαλάμους αποθήκευσης λαδιών και τους χώρους του πληρώματος. Η σκηνή στο αμπάρι μιμήθηκε αυτό που είχαν δει οι ΟΥΚ στις φωτογραφίες, εκατοντάδες τρομαγμένα παιδιά, πολλά υποσιτισμένα, μαζεμένα, έκλαιγαν τόσο δυνατά και τα κλάματα τους αντηχούσαν από το σκαφος. Οι SEALs υπολόγισαν ότι τα περισσότερα παιδιά ήταν προεφηβικά, αν και μερικά ήταν μόλις αρκετά μεγάλα για να περπατήσουν. Κανένα από τα παιδιά που ανακαλύφθηκαν στο αμπάρι δεν ήταν Αμερικανακια, που σημαίνει ότι οι διακινητές τα είχαν βάλει στο πλοίο σε άλλα λιμάνια, αλλά οι έφηβοι που βρέθηκαν κλειδωμένοι στο πλήρωμα ήταν Αμερικανοί πολίτες τους οποίους οι απαγωγείς είχαν φέρει στη βάρκα ενώ ήταν αγκυροβολημένοι στο Σαν Φρανσίσκο.

Ένα δωδεκάχρονο κορίτσι αγκάλιασε τους σωτήρες της SEALS, λέγοντας ότι «κακοί, βρώμικοι άντρες» την απήγαγαν ενώ οδηγούσε ένα ποδήλατο μόλις λίγα μέτρα από το κατώφλι της στο Σαν Φρανσίσκο.

Τα πρόσφατα απαχθέντα αμερικανακια ηταν σε καλυτερη κατασταση από τ αλλοδαπα στο αμπάρι. Δεν είχαν περιοριστεί αρκετά για να υποστούν τραυματισμούς ή να αντιμετωπίσουν την πείνα. Οι SEALS βρήκαν 15 πτώματα σε αποσύνθεση ανακατεμένα μεταξύ των ζωντανών στο αμπάρι.

Μια επιχείρηση διάσωσης ξεκίνησε αμέσως και οι SEALS και το Λιμενικό Σώμα χρησιμοποίησαν τον κόφτη για να διηθήσουν γρήγορα το δεξαμενόπλοιο.

Η πηγή μας δεν θα ποσοτικοποιήσει τον ακριβή αριθμό των παιδιών που σώθηκαν, αλλά είπε ότι η Ακτοφυλακή πραγματοποίησε πολλά ταξίδια μετ' επιστροφής από την Alameda στο Dubai Brilliance.

Τα επιζώντα αλλοδαπά και ημεδαπά παιδιά, ανέφερε η πηγή μας, μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο και ταυτοποιούνται προκειμένου να επιστραφούν στις οικογένειές τους.

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ27 Ιουνίου, 2023 20:21

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ , ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ
    ΟΡΓΗ ,ΘΛΙΨΗ ,ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ ,
    ΟΛΑ ΜΑΖΊ.
    ΡΕ ,ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !
    ΜΌΝΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΑ ΛΑΡΟΥΓΓΙΑ .
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις