Ο στρατός αποτρέπει την επίθεση όπλων μαζικής καταστροφής

 

Πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

έκαναν έφοδο την περασμένη Παρασκευή σε μια αποθήκη στη Νότια Καρολίνα όπου επιστήμονες με συμβόλαιο στο Deep State κατασκεύαζαν όπλα μαζικής καταστροφής (WMD) για να αναπτύξουν εναντίον Αμερικανών πολιτών, είπαν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith .

Πριν από την επιτυχία της Παρασκευής,τα Λευκα Καπελα είχαν ερευνήσει, τα τελευταία δύο χρόνια, επτά στοιχεία σχετικά με την κατασκευή όπλων μαζικής καταστροφής μικρής κλίμακας από την ομαδα του Μπάιντεν—πυρηνικά πυρηνικά χαμηλής απόδοσης, συστήματα παράδοσης χημικών όπλων και μονάδες βιολογικής διασποράς. Αλλά αυτές οι ερευνες οδήγησαν σε αδιέξοδα. Η πηγή μας εξιστόρησε με ειλικρίνεια ένα περιστατικό που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2021. Ενεργώντας με ένα υποτιθέμενο αξιόπιστη πληροφορια, ομαδα απο τα Λευκα Καπελα επιβιβάστηκε σε μια αλιευτική τράτα στα ανοιχτά της Φλόριντα. Το σκάφος φέρεται να κρατούσε έναν βιολογικό παράγοντα που το καθεστώς Μπάιντεν σχεδίαζε να απελευθερώσει στο Παλμ Μπιτς, όπου βρισκόταν το κτήμα Mar-a-Lago του προέδρου Τραμπ. Η μηχανότρατα, ωστόσο, ήταν άδεια εκτός από ένα δακτυλογραφημενο σημείωμα κολλημένο σε μια κονσόλα γέφυρας. «Αν το θέλαμε, θα ήσουν νεκρός τώρα», ελεγε ειρωνικα.

«Οι Deep Staters έχουν μια νοσηρή αίσθηση του χιούμορ. Απολαμβάνουν ευχαρίστηση όταν σπαταλάμε πόρους και ανθρώπινο δυναμικό. Δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε να μην ερευνήσουμε πληροφορίες του NBC. Εάν έστω και ένα είναι αξιόπιστο, και το χάσουμε, οι συνέπειες θα ήταν ανείπωτες», είπε η πηγή μας.

Το προβάδισμα στη Νότια Καρολίνα, πρόσθεσε, προήλθε από έναν ομοσπονδιακό "5ο αρθρογραφο" που ισχυρίστηκε ότι οι πυρηνικοί φυσικοί που συμπαθούσαν την ατζέντα του Deep State πλησίαζαν την ολοκλήρωση σε δύο ραδιολογικές συσκευές που χρησιμοποιούσαν Californium-252.

Ο όρος "5ος αρθρογράφος" αναφέρεται σε έναν αυξανόμενο αριθμό ομοσπονδιακών πρακτόρων που βοηθούν την προσπάθεια των Λευκων Καπελων.

Το Caliofrnium-252 είναι ένα τεχνητό στοιχείο, ένα από τα εννέα ισότοπα που παράγονται από αντιδραστήρα κατάλληλα για ραδιολογικό τρόμο, με χρόνο ημιζωής 898 χρόνια. Έχει στρατιωτικές και εμπορικές εφαρμογές, ιδιαίτερα στην ιατρική και τη βιομηχανία πετρελαίου. Όταν χρησιμοποιείται σε ΟΜΚ, μολύνει την περιοχή γύρω από τον παράγοντα διασποράς/συμβατική έκρηξη με ραδιενεργό υλικό, χρησιμεύοντας κυρίως ως συσκευή άρνησης περιοχής κατά αμάχων. Δεν πρέπει να συγχέεται με μια πυρηνική έκρηξη, όπως μια βόμβα σχάσης, η οποία παράγει αποτελέσματα έκρηξης πολύ περισσότερα από αυτά που μπορούν να επιτευχθούν με τη χρήση συμβατικών εκρηκτικών.

Ο «5ος αρθρογράφος» είπε ότι τα όπλα ήταν αποθηκευμένα σε μια ναυτική αποθήκη κοντά στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας και ότι η FEMA φρουρούσε την τοποθεσία. Υποστήριξε επίσης ότι ο Αναπληρωτής Βοηθός Υπουργός Άμυνας για την Αντιμετώπιση Όπλων Μαζικής Καταστροφής (CWMD) Ντέιβιντ Λάσετερ επισκέφτηκε την αποθήκη στις 19 Ιουνίου, αλλά στη συνέχεια «έφυγε από το δίκτυο». Το CWMD είναι ένα τμήμα του DHS που έχει ως αποστολή την πρόληψη επιθέσεων κατά των Ηνωμένων Πολιτειών με χρήση όπλων μαζικής καταστροφής.

«Φαίνεται ότι ήθελαν να κάνουν το αντίθετο από την απαίτηση της εργασίας τους», είπε η πηγή μας.

Η πηγή μας πρόσθεσε ότι ο «5ος αρθρογράφος» συναίνεσε σε εξέταση πολυγράφου για να κρίνει την αλήθεια της ιστορίας του.

«Είχε συγκεκριμένες πληροφορίες, δεν έδειξε εξαπάτηση. Λήφθηκε μια απόφαση να κοιτάξουμε το κτίριο, μια αποθήκη θαλάσσιων προμηθειών και επισκευής, να εξαλείψουμε τις απειλές και να ανακτήσουμε αυτά τα όπλα πριν εξαφανιστούν στον αέρα», είπε.

Μυστικοί πεζοναύτες και ειδικοί Χημικών, Βιολογικών, Ραδιολογικών και Πυρηνικών του Στρατού των ΗΠΑ (CBRN) έφτασαν στο Τσάρλεστον στις 21 και επέβλεψαν ένα εμπορικό κτίριο του οποίου ο άδειος χώρος στάθμευσης ήταν γεμάτος με φρέσκα εντυπώματα ελαστικών. Δεν είδαν καμία FEMA να περιπολεί στην περίμετρο και οι μετρητές Geiger εντόπισαν μόνο κανονική ακτινοβολία. Ωστόσο, οι πεζοναύτες βρήκαν περίεργο το γεγονός ότι η εξελιγμένη βιομετρική ασφάλεια προστάτευε τις πόρτες σε μια εταιρεία ναυτιλιακών προμηθειών.

Αρκετά παλιά ψαροκάικα, άλλα σε ρυμουλκούμενα και άλλα ανυψωμένα σε τετράγωνα, ήταν διάσπαρτα στην περιοχή.

Τα Λευκα Καπελα περίμεναν υπομονετικά.

Το πρωί της Παρασκευής, πριν την ανατολή του ηλίου, μια πομπή με SUV κύλησε στο πάρκινγκ. Τρεις άνδρες και μια γυναίκα που φορούσαν ρουχα εργαστηρίου εμφανίστηκαν από μια αποστολή της Ford, ενώ έξι εμφανείς τροφοδότες βγηκαν από ένα ζευγάρι Toyota Highlanders. Δύο ομοσπονδιακοί φορούσαν αντιανεμικά με το «FEMA» με έντονο κίτρινο. Και οι έξι έφεραν αυτόματα τουφέκια.

Από την απόκρυψη, οι Πεζοναύτες διέταξαν τη FEMA να παραδοθεί, αλλά δύο πράκτορες σήκωσαν τα τουφέκια τους και πυροβόλησαν στο σκουριασμένο κύτος ενός παλιού αλιευτικού σκάφους πίσω από το οποίο είχαν καλυψη τρεις πεζοναύτες. Οι ομοσπονδιακοί βρέθηκαν σύντομα εγκλωβισμένοι, καλυμμένοι προς όλες τις κατευθύνσεις. Σταμάτησαν να πυροβολούν κατά των Πεζοναυτών και αντ' αυτού εστρεψαν τα τουφέκια τους στους τεχνικούς, σκοτώνοντας τρεις προτού πέσουν στα πυρά των πεζοναυτών.

Στον επιζώντα τεχνικό, τη γυναίκα, δόθηκε ένα τελεσίγραφο: περιεγραψε το περιεχόμενο του κτιρίου λεπτομερώς και ανοιξε την πόρτα ή θα καταλήξεις σαν τους φιλους σου.

«Νεκρη ή ζωντανη, υποθέτω ότι το αποτύπωμά σου θα ανοίξει αυτή την πόρτα», φέρεται να της είπε ένας πεζοναύτης.

Οι ΧΒΡΠ φόρεσαν προστατευτική ενδυμασία και μπήκαν πρώτοι, σκουπίζοντας το εσωτερικό με δοσίμετρα και κυνηγώντας τις υποτιθέμενες βρώμικες βόμβες, τις οποίες βρήκαν κάτω από ένα τραπέζι. Οι βόμβες μεγέθους βαλίτσας είχαν μια επένδυση μολύβδου ως φράγμα ακτινοβολίας. 

Η πηγή μας είπε ότι οι CBRN αφαίρεσαν με ασφάλεια τις συσκευές και αργότερα τις μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία για καταστροφη.

«Εκτός από τα όπλα, έχουμε πολλές ηλεκτρονικές συσκευές και καταλαβαίνουμε πού σχεδίαζαν να ξεκινήσουν αυτά τα πράγματα. Η γυναίκα ήταν κάπως συνεργάσιμη και επιβεβαίωσε ότι ο Lasseter ήταν εκεί. Δεν αποκαλύπτουμε ποιος είπε ότι την πλήρωσε, αλλά φαίνεται ότι προσλήφθηκε μόνο για να βοηθήσει στην κατασκευή του καταραμένου πράγματος και δεν ήξερε σε τι θα χρησίμευε. Μπορούμε να το ονομάσουμε νίκη», είπε η πηγή μας.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις