Μην τους λυπάστε, είναι άξιοι της μοίρα τους


Μην τους λυπάστε, είναι άξιοι της μοίρα τους.

Οι τρυπημένοι πάνε να ψοφίσουν τους εκτελεστές τους ξανά και ξανά. Αν είχαν λίγη νόηση τα πράγματα στην χώρα μας θα ήταν τελείως διαφορετικά. Και όντως η κατάσταση μας οφείλετε στους βλαμμένους που ίσως είναι ένα 60-70% των σημερινών συνελλήλων και αντί να αντισταθούν στους ζωοεκτροφείς τους, τρέχουν να υπογράψουν την θανατική τους ποινή.

Το ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, αλλά ο βλαμμένος, ο χέστης, ο ανόητος, ο βολεμένος της καρέκλας, ή το νεο-κομμούνι, ή ο δημοκράτης της γελειότητας, ή ο μαχητής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ή ο υπερσπιστής της σάπιας επιστήμης πάει να σκάψει ξανά τον λάκκο του!

Μην τους λυπάστε, είναι άξιοι της μοίρα τους.

Θα ψοφήσουν όλοι οι τρυπημένοι με τις νέες ενέσεις του νεο-κομμουνισμού ή της απόλυτης Υγειονομικής χούντας. Τους φέρνουν νέα μέτρα και την απόλυτη σκλαβιά και οι ίδιοι δεν έχουν αντιληφθεί το παραμικρό.

Κουράγιο, ο ηλίθιος είναι αήττητος…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αν μου επιτρεπεις..
    Ειμαστε υπο πλανητικη κατοχη και οι μεν και οι δε...οπου το χρημα της υλης κυριαρχει. Η Ρωσία λειτουργει για λογαριασμο ολων , οσοι ειναι ανθρωποι.
    Ο δηθεν Ρώσος prigosin στην πρωτη γραμμη του μετωπου υπο την επήρεια χρηματος....τα σκατωσε οπως ολοι...οι συν αυτω.
    Προκειται περι του ιδιου διαβολικου πυρηνα που εξακολουθει και παιζει μπαλα παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού ψηφίζει ο καθένας (οι μισοί δεν θα έπρεπε να ψηφίζουν καν, γιατί δεν δημοσιεύουν τα δημογραφικά στατιστικά;), και καταμετράει ο καθένας (S.L.), ό,τι θέλουν κάνουν εν τέλει.
    Δεν λυπάμαι κανένα. Μόνο να μη παραπονιούνται μετά. Τα χειρότερα έρχονται. Θα τους συμβεί ό,τι τους αξίζει, οι χρήσιμοι ηλίθιοι είναι οι πρώτοι που «φεύγουν». Όσο πιο σύντομα τόσο καλύτερα.

    ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις