ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Ο ΠΟΥΤΙΝ γνώριζε εδώ και καιρό πως η ομάδα Βάγκνερ επρόκειτο να πραγματοποιήσει στρατιωτικό πραξικόπημα. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ.
 
Ακόμη και τους τελευταίους δύο μήνες η ομάδα Βάγκνερ άρχιζε να κάνει ψεύτικες στρατιωτικές εκτιμήσεις και να δίνει ψεύτικες στρατιωτικές αναφορές στον Πούτιν ότι η Ουκρανία έσπαγε τις γραμμές και επιτίθονταν μαζικά, ενώ οι πραγματικές ρωσικές μονάδες πεζικού είπαν ότι η ομάδα Βάγκνερ έλεγε ψέματα και σκόπιμα έδινε κακές πληροφορίες ότι η Ουκρανία κέρδιζε τον πόλεμο σε μεγάλα τμήματα της Ουκρανίας.
 
Ηταν γνωστό ότι ο Πριγκόζιν, ο ηγέτης του ομίλου Wagner, είχε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε βρετανική εταιρεία υπό θυγατρικούς επενδυτές και εταιρείες και ήταν συνδεδεμένες με την ΜΠΛΑΚΡΟΚ (ΣIA & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ) και οι εταιρείες Fortune 500 που συνδέονται με την επιτροπή των 300 βοηθούσαν στη διοχέτευση χρημάτων στον Πριγκόζιν σε επιχειρήσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
 
Η ΟΜΑΔΑ ΒΑΓΚΝΕΡ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ MI6 ΚΑΙ ΣIA..
 
Τοποθετήθηκαν σκόπιμα στον Πόλεμο της Ουκρανίας και σκόπιμα σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανούς για να φαίνεται ότι η ομάδα Wagner ήταν οι ήρωες για τη Ρωσία (αυτή η μαύρη επιχείρηση δημιουργήθηκε πριν από πολύ καιρό, ώστε ο ρωσικός λαός να δοξάσει την ομάδα Wagner αφού μπήκαν στον πόλεμο ως ήρωες .... (Ο Βάγκνερ) περιμένουν από τον ρωσικό λαό να τους στηρίξει καθώς στράφηκαν στον ΠΟΥΤΙΝ και είπαν ότι υπήρχε εμφύλια αναταραχή στη Ρωσία εξαιτίας του Πούτιν και ότι δεν ήταν σε θέση να υπερασπιστεί τη Ρωσία.
 
Η ομάδα Βάγκνερ προσπάθησε επίτηδες να λέει ψέματα στις δυνάμεις της Ρωσίας να ενωθούν μαζί τους για να πάνε στη Μόσχα λέγοντας ότι έπρεπε να υπερασπιστούν τη Μόσχα από μια ΕΠΙΘΕΣΗ.
(Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ήταν ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας δούλευαν επίσης με την Βάγκνερ και τοποθέτησαν μικρές ομάδες στρατιωτικών στη ρωσική πόλη
 
 ΣΧΟΛΙΟ: ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΤ ΡΙΤΕΡ ΕΔΩ 
 
 
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΠΕΛΑΣΗ» ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ) για να δημιουργήσουν χάος και στη συνέχεια στο χάος θα κατηγορούνταν τον Πούτιν και η ομάδα Βάγκνερ θα έμπαινε στην πόλη ως ήρωες...
 
ΑΛΛΑ τώρα το σχέδιο καταστράφηκε και οι ρωσικές δυνάμεις στράφηκαν εναντίον της Βάγκνερ και ο ΠΟΥΤΙΝ Ορκίστηκε ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΑΓΚΝΕΡ και τα τάγματα που στάλθηκαν από την ΒΑΓΚΝΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 7.000 ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ... Περίμεναν να πάνε στη Μόσχα με 70.000 στρατιώτες σε συνδυασμό με τις ρωσικές διοικήσεις για να ρίξουν τον ΠΟΥΤΙΝ..)
 
Αλλά ο Πούτιν ήξερε μήνες πριν ότι η ΣΙΑ και MI6 ΣΧΕΔΙΑΖαν ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ πραξικόπημα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΑΓΚΝΕΡ.
_ ακριβώς όπως ο ΤΡΑΜΠ... Ο στρατός των ΗΠΑ χρησιμοποιεί τη ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΙΓΝΙΩΝ για να καταρρίψει το βαθύ κράτος..
 
Ο Πούτιν πυροδότησε επίσης ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΑΓΚΝΕΡ και τους άφησε να μπουν στον πόλεμο και τους άφησε να προωθήσουν την ατζέντα τους. ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΣIA, ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΤΑΡΠΑ
 
MI6 που περιλαμβάνουν ρωσικούς στρατιωτικούς χαφιέδες. Τα μαύρα καπέλα φυτεύτηκαν μέσα στο σύστημα της Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ) ... ΤΩΡΑ Ο ΒΑΛΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΓΚΝΕΡ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ της ΣIA (ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΒΚ) ΚΑΙ MI6 ΚΑΤΕΡΡΕΟΥΝ.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ/ΣΙΑ/ΜΙ6 ΚΤΛ ΑΠΕΤΥΧΕ...
 
ΚΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ > ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΙΑ[ ΒΚ].
ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.. Ο ΛΑΟΣ ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΑΓΚΝΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΑΓΚΝΕΡ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ....> >> ΚΑΘΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΑΓΚΝΕΡ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ πραξικοπήματος.
MI6, ΝΑΖΙ, NATO, ΣIA, ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ, ΡΟΘΤΣΙΛΝΤΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ  
 
Καθώς το τελευταίο τους σχέδιο να ρίξουν τη Ρωσία απέτυχε ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΒΑΓΚΝΕΡ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.

ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΕΓΙΕΝ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ..... Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΚΑΘΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΣIA.
 
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ27 Ιουνίου, 2023 20:11

    ΚΑΙ ΚΑΤΆ ΤΟ THE
    REAL GREAT AWAKENING ,ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ
    Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΉ Μ16 ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ
    ΣΧΈΔΙΟ.
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΧΑΛΙΦΗΣ ..
    ΙΣ ΝΟ ΓΚΟΥΝΤ.
    ΑΠΟ ΔΩ ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ,ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ,
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ,ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΟ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΦΡΙΛΑ
    ΚΑΛΑ !
    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ,ΘΑ ΤΟ ΦΑΗ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΤΗΣ .
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις