Ο στρατός ακυρώνει άλλη μια συνωμοσία για τη δολοφονία του προέδρου Τραμπ

  

Οι Ειδικές Δυνάμεις

των Ηνωμένων Πολιτειών σκότωσαν την περασμένη Τετάρτη τέσσερα μέλη μιας διεθνούς «ομάδας κρούσης» που σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζέι Τραμπ στην πρώτη προκριματική συζήτηση των Ρεπουμπλικανών τον Αύγουστο, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ.

Στα μέσα Ιουνίου, τα Λευκα Καπέλα στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ απέκτησαν πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι διεθνείς δολοφόνοι είχαν φτάσει στο έδαφος των ΗΠΑ και σκόπευαν να συναντηθούν σε μια αποθήκη στο Μοντερέι της Καλιφόρνια, για να σχεδιάσουν τον θάνατο του Προέδρου Τραμπ. Η πηγή μας είπε ότι τρία όπλα είχαν τουλάχιστον εφαπτόμενους δεσμούς με τον πιο ατιμασμένο πρόεδρο στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, γνωστό και ως Μπάρι Σοετόρο.

Ο περίεργος άνδρας ήταν ο Αρμένιος μαχητής Νταβίντ Σαρκισιάν, ένας φημισμένος εκφυλισμένος και πρώην «συναρμολογητής» του Αρμένιου προέδρου Βαχάγκν Χατσατουριάν. Πριν από αυτό, ένας νεαρός Σαρκισιάν φέρεται να δολοφόνησε 100 πολίτες από το Αζερμπαϊτζάν «σαν εκτελεστικό απόσπασμα» κατά τη σφαγή του Χοτζαλί το 1992. Η Human Rights Watch, μια παγκόσμια μη κυβερνητική οργάνωση με έδρα τη Νέα Υόρκη που διεξάγει έρευνα και υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έγραψε ότι ένας βάναυσα σαδιστής Σαρκισιάν ξεκοίλιασε εγκύους.

«Ο Sargsyan ήταν μανιακός ακόμη και για τα πρότυπα του Deep State», είπε η πηγή μας. «Το συμφέρον που είχε να σκοτώσει τον Τραμπ μας ξεπερνά, εκτός αν ηταν μόνο για μετρητά. Δεν είναι ο τυπικός επαγγελματιας δολοφόνος. Το όνομά του και άλλα βρέθηκαν στις πληροφορίες, αλλά σε αντίθεση με άλλους, ο Σαρκισιάν δεν είχε καμία γνωστή σχέση με τον Χουσεΐν Ομπάμα».

Ονομάστηκε επίσης ο Akbar Larijani του ιρανικού υπουργείου Πληροφοριών. Ήταν συχνός επισκέπτης του Λευκού Οίκου, προσκεκλημένος του Ομπάμα, τον οποίο είχε δει στο Οβάλ Γραφείο τουλάχιστον έξι φορές το 2013-2014. Σε αντίθεση με άλλους επισκέπτες που προέρχονται από εχθρικά καθεστώτα, ο Λαριτζάνι είχε πρόσβαση στον Λευκό Οίκο χωρίς να υπογράψει τα ημερολόγια επισκεπτών - μόνο ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν είχαν την εξουσία να παρακάμψουν αυτή την διαδικασια.

«Ο Λαριτζάνι είχε μια προσωρινή κατοικία στο DC εκείνη την εποχή, αλλά επέστρεψε στο Ιράν όταν ο Τραμπ μετακόμισε στον Λευκό Οίκο. Η έρευνά μας δείχνει ότι ήταν πολύ φιλόξενος με τον Ομπάμα. Στη συνέχεια, πήραμε το όνομα ενός άλλου αξιωματούχου των ξένων υπηρεσιών πληροφοριών που τριγυρνούσε γύρω από τον Ομπάμα—πολύ συμπτωση».

Αυτό το άτομο ήταν ο Γουίλιαμ Σμάιθ, πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών και επί μακρόν θαυμαστής του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα. Το ιστορικό απασχόλησής του περιελάμβανε χρόνο στο MI-5 και MI-6 και το GCHQ, το οποίο έλαβε μεγάλη προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης όταν ο πρώην ανάδοχος της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας Έντουαρντ Σνόουντεν αποκάλυψε ότι η υπηρεσία συνέλεγε όλα τα διαδικτυακά και τηλεφωνικά δεδομένα στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του προγράμματος Tempora .

«Αυτός ο τύπος και ο Ομπάμα ήταν κάτι περισσότερο από περιστασιακές γνωριμίες», είπε η πηγή μας. «Ήταν γύρω από τον Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, παρακολούθησε διπλωματικές εκδηλώσεις και έκανε πάρτι με τους Ομπάμα στο συγκρότημα 12 εκατομμυρίων δολαρίων στο Martha’s Vineyard».

Τα Λευκα Καπελα δεν έμαθαν την ταυτότητα του τέταρτου άνδρα μέχρι την ημέρα της επιδρομής.

Σύμφωνα με την πηγή μας, το γραφείο του στρατηγού Σμιθ παρέχει «δεκάδες» εβδομαδιαίες συμβουλές σχετικά με σχέδια για τον τερματισμό της ζωής του Τραμπ. Η συντριπτική πλειονότητα, είπε, είναι αβάσιμη και απορρίπτεται ως φάρσες, αν και το Deep State έχει ιστορικο να τροφοδοτεί με ψευδείς λεπτομέρειες δολοφονίας τα Λευκα Καπελα.

«Ως τακτική εκτροπής και για να μας κάνει να σπαταλάμε πόρους», είπε η πηγή μας.

Ωστόσο, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ έχει μέχρι στιγμής επιζήσει από δεκάδες απόπειρες κατά της ζωής του. Ο μόνος άνδρας που λέγεται ότι επέζησε από περισσότερες απόπειρες κατά της ζωής του είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο ατρόμητοι άντρες πολεμούν το Deep State», είπε η πηγή μας. «Φυσικά εξετάζουμε κάθε συμβουλή, ακόμα και κι αν ειναι περίεργο».

Δεν διευκρίνισε πώς η Cyber Command απέκτησε γνώση της πρόσφατης πλοκής, μόνο ότι οι πληροφορίες προέρχονταν από μια «συνήθως αξιόπιστη» πηγή.

Ανεξάρτητα από αυτό, ο στρατηγός Σμιθ σκέφτηκε ότι οι πληροφορίες μύριζαν ασχημα.

«Ακόμα και τα καλά περιουσιακά στοιχεία λαμβάνουν κακές πληροφορίες», είπε η πηγή μας. «Οι δολοφόνοι εργάζονται ανεξάρτητα. Ετσι δεν διατρέχουν τον κίνδυνο ότι αν τσιμπηθεί κάποιος, μπορεί να προδωσει τους άλλους. Και γιατί να διατρέχουν τον κίνδυνο να συναντηθούν στις ΗΠΑ μήνες πριν από την επιχειρηση.Δεν φαινοταν πολυ αληθοφανες αλλα ήμασταν υποχρεωμένοι να το ελέγξουμε. Η Intel είπε ότι θα βρίσκονταν στο Monterey στις 25 Ιουνίου, οπότε ο στρατηγός Smith αποφάσισε να βάλει ανθρωπους λίγες μέρες πριν."

Όταν οι Ειδικές Δυνάμεις έφτασαν στην αποθήκη του Monterey πριν την ανατολή του ηλίου στις 21 Ιουνίου, βρήκαν ότι ήταν ήδη κατειλημμένη: τέσσερα αυτοκίνητα με ενοικιαζόμενες πινακίδες κάθονταν στο πάρκινγκ και το αμυδρό φως έλαμψε μέσα από τα παράθυρα του κτιρίου. Οι επίλεκτοι στρατιώτες περικύκλωσαν την αποθήκη και άκουσαν φωνές να πηγάζουν από μέσα.

«Δεν υπήρχε λόγος να είναι κανείς εκεί μέσα. Οι Ειδικές Δυνάμεις μέσω ασυρμάτου ζήτησαν άδεια να εισέλθουν», είπε η πηγή μας.

Η ομάδα εισόδου παραβίασε την μπροστινή πόρτα και πυροβόλησε έναν δράστη που πυροβόλησε στα τυφλά. Οι άλλοι τρεις πιάστηκαν στα πρασα και έψαχναν να βρουν όπλα στους γοφούς τους ή τουφέκια σε κοντινά τραπέζια.

Οι ειδικές δυνάμεις δεν πήραν αιχμαλώτους.

 Τα πτώματα αναγνωρίστηκαν αργότερα ως Sarkian, Larijani και Smythe. Το τέταρτο πτώμα ήταν ο πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών και ισχυρός άνδρας του Ομπάμα Κρίστοφερ Σάντσες, ο οποίος φέρεται να άρχισε να εργάζεται ως σωματοφύλακας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τον Απρίλιο του 2022.

«Τους έχουμε αναγνωρίσει θετικά», είπε η πηγή μας. «Αυτοί οι τύποι αποδείχτηκαν ανίκανοι στη δουλειά τους. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε μέσω ηλεκτρονικών πηγων που ελήφθησαν από τα σώματά τους και στην αποθήκη ότι σχεδίαζαν να σκοτώσουν τον Τραμπ αυτόν τον Αύγουστο. Είχαν σχέδια των δύο πρώτων τοποθεσιών συζήτησης και άλλες πληροφορίες που δεν μπορώ να συζητήσω. Προφανώς, η μοίρα και η τύχη ευνοούν σε μεγάλο βαθμό τις ζωές μας—είμασταν τυχεροί που βρέθηκαν εκεί τη λάθος στιγμή. Αν ο στρατηγός Σμιθ περίμενε μέχρι τις 25 για να στείλει στρατιώτες, μπορεί να είχαν φύγει εδώ και καιρό. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να τους ρωτήσουμε».

Ρωτήσαμε την πηγή μας γιατί οι Ειδικές Δυνάμεις θεώρησαν απαραίτητο να σκοτώσουν και τους τέσσερις άνδρες.

«Δεν μπορώ να συζητήσω το λογο, αλλά ένιωσαν ότι απειληθηκαν οι ζωες τους», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις