ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΕΤΑΙ...


ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ - ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΑΧΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΙΣΑ ΙΣΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.


ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ.. 


ΤΟ "ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ" ΚΑΙ ΤΟ "ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΕΝΤΟΛΕΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ Dr. DANIEL HOROWITZ KAI Dr. LYNN FYNN

Το πρωτόκολλο του θανάτου:


Βήμα 1: ένας ασθενής πηγαίνει στο νοσοκομείο χωρίς να αισθάνεται πολύ καλά, επομένως λέει ότι αισθάνεται άρρωστος.


Βήμα 2: ο ασθενής κάνει τεστ για COVID και βρίσκεται θετικός. Ανεξαρτήτως εαν είναι μόνο λόγω της υπερ-ευαίσθητης PCR που έχει οριστεί στους 40 κύκλους, όταν το ίδιο το προσωπικό του νοσοκομείου γνωρίζει ότι πάνω από τους 24 κύκλους είναι πιθανόν ιογενή σκουπίδια και μη μολυσματικό, μη θανατηφόρο και μη καλλιεργήσιμο και πιθανώς 97% ψευδώς θετικό. Ωστόσο ο ασθενής δηλώνεται θετικός στην COVID.


Βήμα 3: ο ασθενής τοποθετείται αμέσως σε απομόνωση στη ΜΕΘ. Κλειδωμένος, χωρίς την οικογένεια του, κανείς δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να δει τον ασθενή. Σε αυτό το σημείο έχει μπει στη “μαύρη τρύπα” και τώρα “εξαφανίστηκε” στην απομόνωση και τη μοναξιά, καθώς οδηγείται προς το θάνατό του, γιατί τώρα βρίσκεται σε μονοπάτι θανάτου.


Βήμα 4: τώρα το νοσοκομείο αυξάνει τη δόση και χορηγεί διαμορφίνη, μιδαζολάμη και μια σειρά από ηρεμιστικά, ρεμδεσιβίρη και αερισμό όπως περιγράφω παρακάτω και είναι αυτό το βήμα 4 που σκοτώνει τον γονιό μας, τον παππού μας κλπ.


Βήμα 5: ο ασθενής κρίνεται ότι χρειάζεται οξυγόνο και του τοποθετείται συμπληρωματικό οξυγόνο (O2).


Βήμα 6: τότε ο ασθενής αρχίζει να έχει πνευμονικά προβλήματα που επιδεινώνονται από το οξυγόνο.


Βήμα 7: ο ασθενής τοποθετείται σε BIPAP (CPAP) λόγω επιδείνωσης της πνευμονικής λειτουργίας (τοξικότητα οξυγόνου).


Βήμα 8: ο ασθενής δεν ανέχεται το BIPAP, οπότε τον δένουν και να τον ναρκώνουν.


Βήμα 9: περαιτέρω τοξικότητα του οξυγόνου σε συνδυασμό με καταστολή οδηγεί σε διασωλήνωση των αεραγωγών και τοποθέτηση του ασθενή σε αναπνευστήρα. Εδώ είναι η στιγμή που ο ασθενής αρχίζει να χειροτερεύει, γιατί το προσωπικό δεν ήξερε και δεν ξέρει πώς να αερίζει σωστά και οι αναπνευστήρες αρχίζουν να σκοτώνουν, να ανοίγουν τρύπες στους πνεύμονες κλπ.


Βήμα 10: ο ασθενής παθαίνει μεγάλη αφυδάτωση και υποσιτίζεται από ΗΜΕΡΕΣ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ, σε αναπνευστήρα κλπ.


Βήμα 11: Από την αφυδάτωση προκύπτει στη συνέχεια το νεφρικό στρες.


Βήμα 12: οι γιατροί στη συνέχεια χορηγούν Remdesivir γνωρίζοντας ότι είναι τοξικό για τους νεφρούς και το ήπαρ και σκοτώνει παρόλο που απέτυχε σε όλες τις κλινικές δοκιμές. Είναι αποτυχημένο φάρμακο για EBOLA, ένα φάρμακο που μαραζώνει αναζητώντας μια ασθένεια, όπως το Tamiflu (οσελταμιβίρη) αναζητούσε μια γρίπη/πανδημία.


Βήμα 13: ο ασθενής υφίσταται οξύ τραυματισμό των νεφρών και του ήπατος και ακολουθεί οργανική ανεπάρκεια.


Βήμα 14: Ο ασθενής στη συνέχεια υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση, λόγω της αποτυχίας που προκαλείται από τη ρεμδεσιβίρη και αφυδατώνεται ακόμη περισσότερο.


Βήμα 15: ο ασθενής συνεχίζει να μην λαμβάνει ΤΡΟΦΗ Ή ΝΕΡΟ.


Βήμα 16: ο ασθενής γίνεται αιμοδυναμικά ασταθής και παθαίνει καρδιακή ανακοπή.


Βήμα 17: Εφόσον ο ασθενής αντιμετωπίζεται με DNR (Μην Κάνετε Ανάνηψη, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να γίνει) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ (ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Ή ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ), ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΡΠΑ (CPR).


Βήμα 18: Ο γονιός ή ο παππούς μας, ο φίλος μας, ο ασθενής, πεθαίνει και το περιστατικό καταγράφεται ως θάνατος ΑΠΟ κόβιντ!


Βήμα 19: Το νοσοκομείο και οι διευθύνοντες σύμβουλοι υποβάλλουν στη συνέχεια τον λογαριασμό στην κυβέρνηση για 50.000 δολάρια... 








Nikos Greco






Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ :
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ;
    2.000 Ε ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ .
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ .
    ΕΝΑΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ,ΠΗΡΕ 5.000 Ε .ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΘΗΝΑ -ΑΓΡΙΝΙΟ !
    ΑΥΤΑ ,ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΛΛΩΝ .
    ΛΟΙΠΟΝ ,ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ,
    ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ ,ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ .ΜΕΤΑ .....
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ .
    ΝΟΜΙΖΑΝ .....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στον Ευαγγελισμό εξακολουθεί γιατρός να υποβάλλει ασθενείς σε θεραπεία για covid παρ' όλο που οι υπόλοιποι γιατροί διαφωνούν..... κάτι γίνεται εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις