Δυο κρατουμενοι Deep Staters ριχτηκαν στη θαλασσα λογω ανταρσιας

 

Δύο κρατούμενοι του Deep State

στα αντιτορπιλικά κλάσης Arleigh Burke με προορισμό το Γκουάμ πετάχτηκαν στη θάλασσα επειδή υποκίνησαν εξέγερση για να ξεφύγουν από τα στενά όρια ενός θυλακα ελικοπτέρου που το Σώμα Μηχανικών Στρατού των ΗΠΑ είχε μετατρέψει σε κελιά φυλακής πριν το πλοίο φυγει από τον κόλπο του Γκουαντάναμο.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall και το ανώτερο προσωπικό της JAG αποφάσισαν να μετακινήσουν αιχμάλωτους πολέμου υψηλής αξίας από το GITMO στο Γκουάμ, επικαλούμενοι ανησυχίες για την ασφάλεια και θεωρώντας ότι ο ναυτικός σταθμός στην Κούβα είναι ευάλωτος σε μια μεγάλης κλίμακας επίθεση Deep State. , όπως η εισβολή που έγινε την ημέρα των Χριστουγέννων. Δύο αντιτορπιλικά κλάσης Arleigh Burke που ελέγχονται από τα Λευκα Καπελα μετέφεραν πληρώματα και 65 κατάδικους (λιγότερους από όσο νομίζαμε) στο Camp Blaz που άνοιξε πρόσφατα.

Ωστόσο, το ταξίδι δεν ήταν χωρίς επεισόδια.

Πηγή της JAG είπε ότι ο θυλακας ελικοπτέρου σε κάθε πλοίο τοποθετήθηκε για να μετατραπει σε κελιά φυλακής, χρησιμοποιώντας φύλλα ενισχυμένου πλεξιγκλάς που εκτείνονταν από το κατάστρωμα μέχρι την οροφή, σχηματίζοντας ασφαλείς, ατομικούς θαλάμους, το καθένα με μια πόρτα με λουκέτο. Το ένα σκάφος φιλοξενούσε άνδρες κρατούμενους, και το άλλο κρατούσε γυναίκες. Έτρωγαν στα κελιά τους και τους συνόδευαν μεμονωμένα μέχρι το 'κεφάλι" (ο όρος του Ναυτικού για το μπάνιο)μερικές φορές την ημέρα.

«Τα καταλύματα ήταν προχειρα αλλά ανθρώπινα», είπε η πηγή μας. «Περισσότερο από όσα τους αξίζουν».

Στις 28 Απριλίου, καθώς τα πλοία διέσχιζαν τον ωκεανό με πλευρική ταχύτητα, ένας κρατούμενος που αναγνωρίζεται πλέον ως ο ΚινέζοΚαναδός ηθοποιός Simu Liu, γνωστός για τον ρόλο του Shang-Chi στην ταινία του 2021 του Marvel Cinematic Universe Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. άρχισε να φωνάζει ότι ένας κρατούμενος σε ένα διπλανό κελί είχε σπασμούς και σωριάστηκε στο πάτωμα. Αυτό το άτομο ήταν ο αναπληρωτής διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ντέιβιντ Κοέν, ο οποίος, όπως γνωρίζουμε τώρα, συνελήφθη τον Απρίλιο με την κατηγορία της προδοσίας για σχέδιο δολοφονίας του προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ.

Ο επικεφαλής αξιωματικός του πλοίου, οπλισμένος, και δύο ναυτες που έφεραν μόνο μη θανατηφόρα όπλα άνοιξαν την κλειδαριά στο κελί του Κοέν, καθώς οι άλλοι έγκλειστοι Deep Staters τους κατηγόρησαν για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για πρόδωσια του όρκου τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εν τω μεταξύ, καθώς ο Κοέν βρισκόταν ακίνητος με τη βρωμισμένη στολή της φυλακής, ο Λιου χτύπησε τις γροθιές του στο πλεξιγκλάς, ουρλιάζοντας: «Ελευθερώστε μας, ελευθέρωστε μας», παρακινώντας άλλους αιχμαλώτους να ενωθούν με τις μοχθηρές εκκλήσεις του για ελευθερία. Τα ατίθασα ουρλιαχτά τους έγιναν μια βοη που αντηχούσε από τα διαφράγματα.

Η εφεδρική ασφάλεια έφτασε στον κόλπο. Τέσσερις πεζοναυτες του Ναυτικού των ΗΠΑ ασφάλισαν την περιοχή ενώ ένας στρατιώτης αξιολόγησε τον Κοέν. Ο λιμενάρχης έπαιρνε ζωτικά σημάδια όταν ο Κόεν αναπήδησε ξαφνικά, κανοντας κεφαλοκλειδωμα και διακηρύσσοντας: «Διοικούμε αυτό το πλοίο».

Η ανταρσία του είδε ένα γρήγορο τέλος. ένας σκοπευτής της SEAL του εριξε μια σφαιρα στο πόδι του, με αποτέλεσμα ο Κοέν ν αφησει τον στρατιώτη και να ουρλιάξει από πονο.

Μέχρι τότε ο καπετάνιος του πλοίου είχε ορίσει το "General Quarters" - μια κατάσταση στην οποία ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού βρίσκεται σε κανονική κατάσταση μάχης και όλο το πλήρωμα θα έπρεπε να αναφέρεται στους σταθμούς μάχης που τους είχαν ανατεθεί - και διέταξε τις SEAL να καταπνίξουν την εξέγερση με κάθε απαραίτητο μέσο.

«Ο καπετάνιος έλαβε την εξουσία να αντιμετωπίσει τα προβλήματα», είπε η πηγή μας. «Εδωσε την τιμωρία στην κρίση της ομάδας SEAL».

Ο αρχηγός της SEAL φέρεται να έδειξε τον Κοέν, τον Λιου και έναν κρατούμενο του οποίου το όνομα δεν δόθηκε. Μεταφέρθηκαν πίσω στο κατάστρωμα με την απειλη του όπλου, όπου οι SEAL έσπρωξαν τον Κοέν και τον Λιου στη θάλασσα.

«Πες στους υπόλοιπους τι είδες εδώ», είπε ο επικεφαλής της SEAL στον τριτο. «Πες τους αν συμπεριφέρονται σωστα, θα πάνε ολα καλά. Αν όχι, κάθε κελί θα είναι άδειο όταν φτάσουμε στο Γκουάμ».

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την πηγή μας ποιο έγκλημα είχε διαπράξει ο Liu, μια σχετικά σκοτεινή φιγούρα του Χόλιγουντ, για να δικαιολογήσει μια τόσο φρικτή ποινή.

«Ο Λιου ήταν ένας κατάσκοπος της Κίνας που ήταν εγγενώς συνδεδεμένος με μυστικά κινεζικά αστυνομικά τμήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε. Εκφώνησε τη λέξη «Κίνα» όπως και ο Πρόεδρος Τραμπ. «Όταν χρειάζεται, η δικαιοσύνη παίρνει πολλές μορφές. Όντας ο δεύτερος κορυφαίος τύπος στη CIA, ο Κοέν δεν είχε πολλή ευφυΐα».

Η απόπειρα απόδρασης του Κοέν, παρεμπιπτόντως, είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή ενός πράκτορα της CIA που σκοτώθηκε προσπαθώντας να φύγει από το GITMO τον Μάρτιο παίζοντας τον άρρωστο και παίρνοντας όμηρο έναν γιατρό.

«Η απόγνωση γεννά βλακεία», είπε η πηγή μας.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Η Romana didulo

    ΣΟΡΟΧΑΡΤΑ ΜΟΊΡΑΖΕ ?
    ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ?
    ΣΤΟ ΒΑΣΊΛΕΙΟ ΤΗΣ...

    YouTube
    Romana didulo rise of a fringe qanon sound's alarm in Canada

    (WION)



    Ι'Μ ΠΩΣ!



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις