Επιθεση με γιαουρτι αδιευκρινιστης μαρκας δεχθηκε ο υπ.Υγείας Θ.Πλεύρης ενώ έτρωγε με την οικογένειά του


 Επίθεση με γιαούρτια

από αριστεριστές, όπως τους ανέφερε ο ίδιος, σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης και μάλιστα έδωσε στην δημοσιότητα και φωτογραφίες.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής όσο ο ίδιος ήταν με την οικογένειά του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.

Μάλιστα, αναφέρει ότι τα γιαούρτια με τα οποία του επιτέθηκαν πέτυχαν και τα δύο του παιδιά.

«Μόλις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης.

Στην ανάρτηση, επισυνάπτει και δύο σχετικές φωτογραφίες που δείχνουν το αποτέλεσμα της επίθεσης που δέχτηκε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΌ ΟΝ,ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΗΝ TV AΣΥΝΑΊΣΘΗΤΑ ΑΛΛΑΖΑ ΚΑΝΆΛΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ,ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΙ ΤΕΛΙΚΆ...ΗΤΑΝ "ΦΙΛΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΜΠΟΡΑ ΜΙΧΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΌ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΠΑΤΑΤΟΥΛΗ ΤΗΣ ΧΑΖΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΟΒΡΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ.

    Ο ΠΑΤΉΡ ΠΛΕΥΡΗΣ,ΕΝΑ ΒΑΜΠΊΡ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΔΗΘΕΝ,ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥ, ΠΛΗΡΏΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΦΕΥ!ΣΥΓΓΡΑΦΕΎΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝ'ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

    Ε ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΥΤΈΡΩΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΤΣΙΠΡΕΣ" 'Η "ΠΛΕΥΡΗΔΕΣ" Η "ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ" Η "ΠΑΤΟΥΛΗΔΕΣ" ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ.
    ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΟΙΚΤΟΥ ΚΑΙ ΨΉΦΩΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΤΙ ΖΑΒΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ ΚΕΜΠΑΠ ΚΙ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ;
    ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΑΡΑΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ...
    ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ "ΓΚΑΙΡΙΝΓΚ" ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΏΣ' ΤΟΥ ΜΙΑ ΨΗΦΟ...

    ΨΟΦΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ.ΚΑΙ ΘΑ'ΝΑΙ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΊΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ,ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΊΣΤΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΓΙΑ....ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΟΜΟΛΟ.

    ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΛΟ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 100 % στημενο ///ανηταν πραγματικοτητα θα πεταγαν κεραμιδια στο σιχαμα .Πουλημενος , γλοιωδης , οσφυοκαμτης σαλτιμπαγκος ...Ασυνειδητος καρκλοκενταυρος μπλε ο φτερωτος ...

      Διαγραφή
  2. Μούρη βουτυρομπεμπέ με συμπεριφορά μαμόθρεφτου σκατι@ρη! Αυτός είναι ο Υπουργός Υγείας που σας αξίζει νεο-Έλληνες!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ ,ΤΟ AMG NEWS ,ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ .
    ΝΟΣΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ .......ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    GITMOOOOO !!! OOOHHHH YEEEEEAAAHHHH !!!!!!!!!
    ΑΣ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ .ΕΠΙΝΑΝ ΑΙΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .
    AΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις