Στρατιωτικη συλληψη αξιωματούχου του CDC για εγκλήματα Covid

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν την Παρασκευή τον Αναπληρωτή Διευθυντή του CDC για την Παγκόσμια Υγεία, Δρ. Χάουαρντ Ζούκερ, με την κατηγορία της προδοσίας, αφού η Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ υπεκλεψε πολλές κλήσεις Zoom στις οποίες υποστήριξε την κατάργηση του Συντάγματος και την ανανέωση των lockdowns και των εντολών μάσκας για την καταπολέμηση των (πλασματικών) αναδυόμενων στέλεχων του Covid που ονομάζονται XBB.1.16.

Ο Δρ Zucker αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο McGill και είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington, πτυχίου Juris Doctor από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Fordham και Master of Laws από τη Νομική Σχολή της Κολούμπια. Από το 2014-2021, υπηρέτησε ως Επίτροπος Υγείας για την Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας, είχε ενθαρρύνει τον αποθανόντα πλέον Andrew Cuomo να κλείσει τη Νέα Υόρκη και να κατηγορήσει ποινικά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που απέφευγαν τις εντολές μάσκας σε εσωτερικούς χώρους. Είχε επίσης συστήσει φυλάκιση σε πολίτες που δεν συμμορφώνονταν με τις οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης, τις οποίες ονόμασε «νόμους».

Τον Ιανουάριο του 2023, ανέλαβε το ρόλο του Αναπληρωτή Διευθυντή για την Παγκόσμια Υγεία, κάτι που του έδωσε ευρεία λειτουργική εξουσία και ευθύνη για το συνολικό σχεδιασμό, την κατεύθυνση και τη διαχείριση της παγκόσμιας στρατηγικής και προγραμμάτων σε όλο το CDC. Ο Walensky προανήγγειλε την άφιξή του, λέγοντας ότι ο Zucker ήταν «Ένας από τους λίγους ειδικούς που κατανοούν ότι ο Covid παραμένει μια μεγάλη και επίμονη απειλή για εμάς και που είναι πρόθυμος να πάρει ρίσκα για να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει αναζωπύρωση του Covid-19».

Αναμφίβολα, ο Zucker πήρε ρίσκα. Στις 15 Ιανουαρίου 2023, διακινδύνευσε να πει στον γραμματέα του HHS Xavier Becerra ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να ξοδέψει 16 δισεκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη ενός «έξυπνου βραχιολιού» για τον προσδιορισμό της κατάστασης του Covid και του εμβολιασμού ενός ατόμου αλλάζοντας χρώματα, όπως τα δαχτυλίδια διάθεσης της δεκαετίας του 1970. Εάν το βραχιόλι έλαμπε κατακόκκινο, ένα άτομο θα θεωρούνταν ανεμβολίαστο και θετικό στον Covid. ενώ αν ήταν πράσινο, ένα άτομο ήταν αρνητικό Covid και συμμορφωνόταν με εμβολια. Η ιδέα ήταν τόσο παράλογη που ο Becerra, μεταξύ των βαθύτερων Deep Staters που εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι, το αποκάλεσε ανέφικτο, αν και επαίνεσε την ευρηματικότητα του Zucker. Ο Μπεσέρα του είπε ότι η εποχή της δρακόντειας επιβολής του Covid είχε τελειώσει, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα χρησιμοποιούσε δόλο και υπονόμευση για να «κρατήσει τον Covid ζωντανό» στα μέσα ενημέρωσης και στο μυαλό των φοβισμένων ανθρώπων.

Τα λόγια του Becerra, ωστόσο, δεν εμπόδισαν τον Zucker να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Τον Φεβρουάριο του 2023, εβαλε και τηλεφώνησαν σε 2.000 επιχειρήσεις της Νέας Υόρκης, προειδοποιώντας τις ότι εξυπηρετούν πελάτες χωρίς μάσκες και δυνητικά μη εμβολιασμενους πελάτες. Παραδόξως, ορισμένες εταιρείες -εστιατόρια και θέατρα εκτός Μπρόντγουεϊ- δήλωσαν ότι θα επαναφέρουν αμέσως τις εντολές για μάσκες, με κάποιες να ζητούν συγγνώμη για «αστοχία κρίσης». Μέσα σε μια εβδομάδα, έπεισε μονομερώς 150 επιχειρήσεις να εφαρμόσουν εντολές για μάσκα και να ελέγξουν τις κάρτες εμβολιασμού.

Το τμήμα Λευκα Καπελα του στρατού των ΗΠΑ ενδιαφέρθηκε για τον Zucker μόνο αφού είπε ότι θα παρεκαμπτε το Σύνταγμα για να προστατεύσει τους πολίτες από «την πιο θανατηφόρα ασθένεια που έχει θέσει ποτέ σε κίνδυνο την ανθρωπότητα».

«Ειλικρινά, βρισκόμαστε στο σημείο να μην δίνουμε τοση σημασια για το τι συμβαίνει στη φιλελεύθερη Νέα Υόρκη. Αν θέλουν να φορέσουν μάσκες και να πάρουν 100 δοσεις, καλη δύναμη σε αυτούς. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ένας δημόσιος υπάλληλος που λέει ότι τα πρωτόκολλα Covid-19 αντικαθιστούν το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Με απλά λόγια, αυτό είναι προδοσία. Η πλανδημία του Deep State έχει αποκαλυφθεί ως ψεύτικη, αλλά μερικοί από αυτούς τους καραγκιόζηδες έχουν τόσο εμμονή με αυτό που θα κάνουν τα πάντα για να τρομάζουν ακόμα τους ανθρώπους. Και αυτό έκανε ο Zucker», είπε μια πηγή της JAG .

Στις 12 Απριλίου, ο ARCYBER χρησιμοποίησε μια κλήση CDC Zoom στην οποία ο Zucker παρακάλεσε τον Becerra, τον Walensky και άλλους υγειονομικούς αξιωματούχους του καθεστώτος να αναγνωρίσουν αυτό που του είπαν οι συνεργάτες του στον ΠΟΥ: Ο Covid-19 επέστρεφε και ήταν τόσο μεταδοτικός που μόνο οι φρέσκες εντολές παραμονής στο σπίτι θα εμπόδιζαν τον «ιό δολοφόνο» να καταστρέψει τον κόσμο σαν βιβλική πανούκλα. Ο τρελός Zucker παρακάλεσε τον Walensky να απαιτήσει από τον Biden να ζητήσει «νέους κανονικούς περιορισμούς» για να προστατεύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες από περαιτέρω καταστροφές Covid. Ο Ζούκερ είπε, «Γ*** το Σύνταγμα. Γ*** Ντόναλντ Τραμπ. Χρειαζόμαστε lockdown!»

Η ακόλουθη φράση του εξήγησε την πραγματική του ώθηση: «Πώς μπορούμε να κάνουμε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουμε αν δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε».

Η εμπρηστική του ρητορική ήταν προφανώς υπερβολική για τους Deep Staters που είχαν κυριολεκτικά καταφύγει σε "ασφαλη μερη" για να αποφύγουν τη στρατιωτική σύλληψη. Ο Walensky και ο Becerra τερμάτισαν την κλήση.

Την Παρασκευή, 30 Απριλίου, ο στρατηγός Eric M. Smith έστειλε μια διμοιρία αναγνώρισης USMC για να συλλάβει τον Zucker στο βασιλικό κτήμα του στο πλούσιο προάστιο Buckhead της Ατλάντα της Τζόρτζια. Τη στιγμή της σύλληψής του, ο Zucker αρνήθηκε ότι έκανε αδικοπραγία και είπε ότι είχε το δικαίωμα να τηλεφωνήσει είτε στη Rochelle Walensky είτε στον Joseph Biden.

«Ο Χάουαρντ Ζάκερ "τις αρπαξε" αλλά αυτό οφείλεται στο ότι προσπάθησε να αντισταθεί», είπε η πηγή μας. «Πήρε αυτό που του άξιζε και θα απαντήσει για τα εγκλήματά του. Οι αριθμοί λιγοστεύουν και μόλις ο Walensky ή ο Becerra απομακρυνθούν απο τη δημοσιοτητα θα τους πάρουμε κι εμείς», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις