Ο Τραμπ καλεσε τον Πούτιν για να τον συγχαρεί για την αντιδραση του στην αποπειρα του Βαθεως Κρατους στο Κρεμλινο

 

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ

απηύθυνε συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Βλαντιμίρ Πούτιν, επικροτώντας τη στωικότητά του για την αντιδραση του σε μια ακόμη απόπειρα του Deep State, δήλωσε μια πηγή του Μαρ-α-Λάγκο που γνώριζε τη συνομιλία.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ένα σμήνος drone κατέβηκε στο Κρεμλίνο αλλά ο ρωσικός στρατός και η προεδρική δύναμη προστασίας του Πούτιν κατέστρεψαν ή απενεργοποίησαν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά την πτήση, αποτρέποντας αυτό που θα μπορούσε να ήταν ένα γεγονός μαζικών απωλειών.

«Χθες το βράδυ, το καθεστώς του Κιέβου επιχείρησε να χτυπήσει με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα το επισημο κτιριο του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Κρεμλίνο», ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο το Κρεμλίνο σε δήλωση.

Μετά την επίθεση, ο Πούτιν έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο Τραμπ, ο οποίος τον συμπάσχει και είπε ότι και αυτός είχε επιβιώσει από «τεράστιες απόπειρες Deep State» να τον σκοτώσει, είπε η πηγή μας. Ο Πούτιν φέρεται να είπε στον Τραμπ ότι είχε υπομείνει αμέτρητες απόπειρες δολοφονίας «γεννημένων στη Δύση» από την έναρξη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησής του στην Ουκρανία για να απαλλάξει τη χώρα από ξένα βιοεργαστηρια, παιδόφιλους και, πιο πρόσφατα, αποθήκες εμβολίων Covid-19.

Αποκάλυψε στον Τραμπ ότι οι δυνάμεις του χάλασαν την τελευταία απόπειρα καταρρίπτοντας και ηλεκτρονικά παρεμποδίζοντας την τηλεμετρία GPS των drones. Τα συντρίμμια έπεσαν ακίνδυνα στο έδαφος και δεν προκάλεσαν τραυματισμούς.

«Αυτό ήταν τρομοκρατικό χτύπημα», είπε ο Πούτιν, προσθέτοντας ότι ο Ζελένσκι πρέπει να είχε τη βοήθεια του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν για να ενορχηστρώσει αυτη τη δουλεια.

Όταν ο Τραμπ ρώτησε πώς τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη διείσδυσαν στον ρωσικό εναέριο χώρο και έφτασαν στο Κρεμλίνο χωρίς προηγουμένως να καταρριφθούν από το ολοκληρωμένο σύστημα αεράμυνας της Μόσχας, ο Πούτιν υπέθεσε ότι ξένοι μισθοφόροι είχαν κρυφτεί με κάποιο τρόπο τα σύνορα κοντά στην πόλη Όρσα στη Λευκορωσία, παρέκαμψαν τις ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας και συνοριακές περιπολίες και εκτόξευσαν τα drones κοντά στη Μόσχα. Οι ειδικοί στα πυρομαχικά είχαν εξετάσει τα συντρίμμια και διαπίστωσαν ότι τα drones ήταν αμερικανικής κατασκευής drones αυτοκτονίας "Switchblade", τα οποία μπορούν να χωρέσουν σε ένα σακίδιο και έχουν μέγιστη εμβέλεια περίπου 25 μίλια.

«Το γουρούνι ο Μπάιντεν και ο σκύλος Ζελένσκι μου το κάνουν αυτό», είπε ο Πούτιν.

Είπε επίσης ότι έστειλε τη Σπέτναζ για να βρει και να εκτελέσει τους δράστες.

«Ξέρετε, ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο μέχρι το Deep State. Είναι τρομεροί—όλα τα χρήματα που έχουν κλέψει και όλος ο τρομερός σχεδιασμός που κάνουν και, ξέρετε, δεν μπορούν ακόμα να μας σκοτώσουν. Είναι τρομακτικοί σε όλα. Τους ελεγχουμε, όμως, και σε μεγάλο βαθμό», είπε ο Τραμπ στον Πούτιν.

Η συνομιλία, είπε η πηγή μας, στη συνέχεια μετατράπηκε σε ανάλαφρα αστεία με τους δύο ηγέτες να διαφωνούν περιπαικτικά για το ποιος είχε επιζήσει από τις περισσότερες απόπειρες δολοφονίας. Ο Τραμπ είπε ότι γνώριζε 17 απόπειρες, ενώ ο Πούτιν καυχιόταν ότι είχε επιζήσει από 34.

Το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας στο Κίεβο αρνήθηκε ανάμειξη. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις