Η «τέχνη» των παιδεραστών και η ατζέντα LGBTQ στην Αυστρία


Μια αποκρουστική φωτογραφία

προκαλεί αυτή τη στιγμή θύελλα οργής στο Twitter: ένας γυμνός άνδρας δείχνει τους γυμνούς γλουτούς του σε ένα παιδί, το οποίο το βάφει με ένα πινέλο ανάμεσα στα πόδια του.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε φεστιβάλ στην Τσεχία, όπου είναι παρόντα και πολλά μικρά παιδιά. Ο διοργανωτής αυτών των «εκδηλώσεων» είναι ένθερμος υπέρμαχος της παιδεραστίας και της σοδομιστικής «τέχνης». Για παράδειγμα, είναι ευπρόσδεκτη σε γερμανικές και αυστριακές γκαλερί και μουσεία. Επιπλέον, υπερηφανεύεται για τον εαυτό της που προωθεί «εναλλακτικούς τρόπους» σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία – με μια ΜΚΟ που συνδέεται στενά με την ΕΕ και την Αυστρία, αναφέρει το Report24.

Τι είναι αυτό?” σχολίασε ο χρήστης του Twitter η Dr. Αναστασία Μαρία Λούπη στην αποκρουστική φωτογραφία ενός γυμνού άνδρα με μια τσάντα πάνω από το κεφάλι που βουρτσίζεται ανάμεσα στα πόδια από ένα μικρό παιδί. Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral. Οι σχολιαστές το βλέπουν ως ένα τρομακτικό σύμβολο της ηθικής παρακμής της κοινωνίας: η γέφυρα προς την ατζέντα LGBTQ χτίστηκε γρήγορα – επειδή η «ανοιχτή» προσέγγιση της σεξουαλικότητας κηρύσσεται πάντα εδώ. Ειδικά απέναντι στα παιδιά.

 

 

 

 

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2016 στο δεύτερο “Festival of Naked Forms” (FNAF) στην Τσεχική Δημοκρατία.


Κάθε χρόνο, οι λεγόμενοι καλλιτέχνες μαζεύονται εκεί για να ποζάρουν και «ερμηνεύουν» γυμνοί. Ο άδυτος άνδρας με την τσάντα πάνω από το κεφάλι είναι μόνο ένας από τους πολλούς. Διαδικτυακά, το φεστιβάλ περιγράφεται ως «τριήμερο εκπαιδευτικό δρώμενο με γυμνό πρόγραμμα».

Συνεχίζει λέγοντας: «Τα αξιοθέατα του προγράμματος περιλαμβάνουν κλασικές ελληνικές, παγανιστικές και σύγχρονες γιορτές γυμνισμού, καθώς και τη θολή ανωνυμία ενός απτού σκοτεινού θάλαμου και την ανεξερεύνητη μορφή τέχνης της φυσικής σήψης του σώματος». Στην πραγματικότητα, αρκετοί γονείς θεώρησαν ότι ήταν εξαιρετική ιδέα να φέρουν τα νήπια τους σε αυτό το «εκπαιδευτικό γεγονός», όπως δείχνει το ακόλουθο στιγμιότυπο:


Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: κατά τη διάρκεια του «φεστιβάλ» γδύνονταν και παιδιά, όπως αποδεικνύει το στιγμιότυπο του βίντεο μιας λεγόμενης «παράστασης» μιας γυμνής, παχύσαρκης γυναίκας. Απέναντί ​​της είναι ένα αγόρι χωρίς παντελόνι, στην αγκαλιά μιας γυναίκας (πιθανώς της μητέρας του). Η μικρή μοιάζει με το παιδί που έβαψε το γυμνό με πινέλο – η παρόμοια παχύσαρκη γυναίκα με τα βαμμένα μαλλιά φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία. 


Το φεστιβάλ διαφημίζεται στον κόσμο της τέχνης σαν να ήταν μια εντελώς κανονική έκθεση. Διοργανωτής αυτών των φεστιβάλ είναι η Lenka Klodová, μια Τσέχα που σπούδασε τέχνη και ξεκίνησε την καριέρα της ως γλύπτρια, αλλά στη συνέχεια επικεντρώθηκε όλο και περισσότερο στην «έρευνα» της πορνογραφίας. Ενώ μέχρι τώρα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί αν η συμμετοχή των παιδιών στα «πανηγύρια» της ήταν ίσως σύμπτωση ή όχι προς το συμφέρον της, η έρευνα για το πρόσωπό της δείχνει το αντίθετο.

Διότι: Η Klodová είναι, μεταξύ άλλων, ειλικρινής υποστηρικτής των «έργων» του Stu Mead, ενός σκανδαλώδους «καλλιτέχνη» από τις ΗΠΑ που ζει στο Βερολίνο από το 2000. Αυτός ο λεγόμενος καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει μια μακρά σειρά εικαστικών αναπαραστάσεων γυμνών κοριτσιών σε σεξουαλικές πόζες με άλλα παιδιά, ενήλικες, συχνά επίσης ηλικιωμένους άντρες, διάφορα ζώα (κατά προτίμηση σκυλιά) και κερασφόρα πλάσματα που μοιάζουν με διάβολο με μακριές γλώσσες.

Όχι μόνο δημιουργείται η υποψία για παιδεραστικές τάσεις εδώ, αλλά απεικονίζονται επίσης πολύ συγκεκριμένα – σε ένα αφελές στυλ εικονογραφημένου βιβλίου που μπορεί να νομίζετε ότι ο Mead θέλει να παρουσιάζει τα «έργα» του σε μικρά παιδιά. Η Lenka Klodová, ωστόσο, αξιολογεί απόλυτα θετικά τις φωτογραφίες του. Η Klodová επικαλείται την εξαιρετικά αμφισβητήσιμη ιστοσελίδα «honesterotica.com», η οποία όχι μόνο δείχνει τις διαστροφές αυτού του ανθρώπου, αλλά τις υποστηρίζει και τις υπερασπίζεται:

Αγόρασα το “Man Bag” του Stu Mead στο βιβλιοπωλείο Neurotitan του Βερολίνου και όταν το είδα ένιωσα σαν να είχα ζωγραφίσει μόνη μου τις εικόνες. Ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετώπισα όταν εργαζόμουν στο έργο μου για τη σεξουαλική τέχνη για γυναίκες, τη Ženin, ήταν το γεγονός ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν πώς μοιάζουν τα γεννητικά τους όργανα. Για να εξοικειωθούν με αυτό, βασίζονται –όπως και το πρόσωπό τους– σε αγγίγματα, περίεργες περιγραφές ή παραμορφωμένες αντανακλάσεις. Α, έτσι φαίνεται. Κάτι παρόμοιο κρύβεται σε αυτό το εκπληκτικό μικρό βιβλίο γεμάτο με επίπονα σχέδια και πίνακες σαγηνευτικών, γεννητικών οργάνων, μικρών κοριτσιών που αφοδεύουν. Ναι, έτσι ήταν τότε. Αναγνώρισα τα δικά μου προεφηβικά συναισθήματα και εμπειρίες, ερωτήσεις και παρεξηγήσεις, τα πρώτα καψίματα του ξύπνιου Φ**** μου, παράξενα φιλικούς θείους, γείτονες που κρυφοκοιτάγονται μέσα από τις κουρτίνες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ,ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΜΑΤΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bιάζονται πολύ απ' ότι φαίνεται και θέλουν να τελειώνουν το συντομότερο.
    Παγκόσμιοι Οργανισμοί Υγείας και Εθνών άνοιξαν τις κάνουλες των οχετών τους.
    Τόσους αιώνες καταπιεσμένα, με προσχήματα, φορεσιές και στα σκοτάδια!
    Είπανε να δώσουν ένα τέλος.
    Τι άλλο τους έχει απομείνει!

    https://ugetube.com/watch/the-united-nations-just-lost-it-039-s-f-king-mind-with-this-redacted-with-natali-and-clayton-morris_pYv2XUDBSTChNn9.html

    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις