Κλαίνε και θάβουν τους νεκρούς τους μόνο!!! Οι ξαφνικίτιδες δεν τους ξαφνιάζουν…

 


Πολλοί προσαρμόστηκαν

στα μετρα της Νεας Ταξης εκβιάστηκαν και εμβολιάστηκαν ..Τωρα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα και πεθαίνουν σαν τα σκυλιά στο αμπέλι..Απο αδιευκρίνιστα αιτια εγκεφαλικά θρομβώσεις μυοκαρδίτιδες κ.α  μετα ανακοπής.

 

Κάποιοι δεν μιλουν δεν θέλουν καν να μάθουν αν οι θάνατοι αυτοί σχετίζονται με τα σκευάσματα που τα ονόμασαν εμβόλια .Αυτο είναι λάθος Γιατι ετσι γίνονται  προστάτες αυτών που παίζουν και επαιξαν με τις ζωές σας!

Τι να το κανουμε να γράφουν κατω απο καθε αδιευκρίνιστο ατομο Καλο Παράδεισο ηταν νεα εφυγε νωρις κλπ..ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑΒΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ..Και απο αναζήτηση ευθυνών ΤΙΠΟΤΑ..Ντρέπονται να πουν αν ηταν εμβολιασμένα ατομα…Και κατι άλλο δεν αρκεί να ειναι η να μην είναι εμβολιασμένοι .

 

Οταν εχεις ενα νεο άτομο ανεμβολιαστο σε σχέση με εμβολιασμένο και το παθει ο ανεμβολίαστος κανείς δεν ψάχνει αυτές τις επαφές και τι επιπτώσεις εχουν αυτές οι σχέσεις..Οπως εχουν  καταγράψει πολλές Ιατρικές μελέτες μεταφέρονται οι ακιδες κατι σαν να εμβολιάστηκαν και αυτοί..

Ολα θέλουν ερευνα μα αυτο δεν γίνεται και οπως παει δεν θα μείνει κανένας…Εχουμε τεράστια αύξηση θανάτων μετα τα τρυπήματα και αυτο δεν το ψάχνουν..Πανω απο 1500 Ιατρικές μελέτες δημοσιεύτηκαν για την επικινδυνότητα των εμβολίων Μεχρι και ο ΕΟΦ σε έκθεση που δημοσίευσε παραδέχθηκε αιτια θανάτων και παρενεργειών απο τα εμβόλια..

Και ομως κάποιοι κλαίνε   και θάβουν τους νεκρούς τους μόνο!!! Η νοοτροπία καθορίζει την ζωή σας και οσο δεν μιλούν δεν ψάχνουν και αποδέχονται τον ελεγχο και την μείωση πληθυσμού αυτο δεν τελειώνει..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις