Η Συμμαχία για την Πλανητική Απελευθέρωση σημειώνει σημαντικές νίκες καθώς το Biden Horror movie δείχνει να τελειωνει


Η συμμαχία πλανητικής απελευθέρωσης σημείωσε σημαντικές νίκες την περασμένη εβδομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ταϊλάνδη και το Πακιστάν, ενώ μεγάλες μάχες μαίνονται στην Ευρώπη και την Τουρκία.

Στις ΗΠΑ, η μαζική αφύπνιση έχει φτάσει σε κρίσιμη καμπη, καθώς το 70% των Αμερικανών συμφωνεί ότι οι ψεύτικες επιχειρηματικές συναλλαγές, οι δωροδοκίες και τα σχέδια επιρροής του προέδρου των ΗΠΑ είναι «πολύ σοβαρές». Αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία του λαού είναι πλέον κοντά στην αλήθεια. .

 https://www.dailymail.co.uk/news/article-12077151/Most-voters-say-Joe-Hunters-business-deals-links-alleged-bribery-scheme-serious.html

Τώρα πρέπει να σταματήσουν να αποσπώνται από σωσιες η κλωνους όπως ο Μπάιντεν ή ο Τζορτζ Σόρος, ώστε να μπορέσουμε να στοχεύσουμε και να εξουδετερώσουμε τον αληθινό εχθρό. Γι' αυτό ζητώ από τους αναγνώστες να μοιραστούν τα ακόλουθα δύο σύντομα βίντεο με φίλους και συγγενείς που αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνουν τι είναι.

Το πρώτο αφορά την οικογένεια Ροκφέλερ και τον κακό έλεγχο της ιατρικής και άλλων βιομηχανιών.


Το επόμενο προσδιορίζει το BIS ως την πηγή του προβλήματος, αλλά δεν κατονομάζει τους ιδιοκτήτες Rothschild/Rockefeller κ.λπ.


Εάν δεν στοχεύσουμε την πραγματική πηγή του προβλήματος, θα συνεχίσουμε να ταλαιπωρούμαστε σαν θυμωμένοι τυφλοί.

Ακολουθούν ορισμένα συγκεκριμένα ονόματα εγκληματιών πολέμου που πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη: Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ. Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον Ροκφέλερ, Μαρκ Ζάκερμπεργκ Ροκφέλερ, Τζον Ποντέστα Ροκφέλερ, Κλάους Σβάμπ Ρότσιλντ και οι διάφοροι άλλοι Ρότσιλντ (με πιθανή εξαίρεση τον Ναθάνιελ που έχει συνεργαστεί με την απελευθερωτική συμμαχία), την ολλανδική βασιλική οικογένεια κ.λπ.

Πρέπει επίσης να κυνηγήσουμε κορυφαίους υπηρέτες όπως η Victoria Nuland, ο Eliot Abrams, ο Justin Castrudeau, ο Bill Gates, ο Larry Fink, ο Vladimir Zelensky, ο Alex Soros, η Chrystia Freeland, ο Jens Stoltenberg κ.λπ.


Σε ένα μόνο σημάδι που δείχνει την έκταση των εγκλημάτων πολέμου τους, «Πιθανώς να έχουν απομείνει μόνο 18 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ουκρανία σε αυτό το σημείο, υπήρχαν αρχικά 34,5 εκατομμύρια και αν πάτε πίσω στη δεκαετία του 1990, ζούσαν πάνω από 80 εκατομμύρια άνθρωποι σε αυτό τον τόπο», σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ.

Πρόκειται για μια σκόπιμη και μαζική γενοκτονία που έχει σχεδιαστεί για να σκοτώσει άνδρες και να υποδουλώσει γυναίκες και παιδιά με σκοπό τα βασανιστήρια και τη σκλαβιά. Αυτό δεν συνέβη κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. Οποιοσδήποτε κυβερνητικός αξιωματούχος εκφράζει την υποστήριξή του για όσα γίνονται στην Ουκρανία είναι εγκληματίας πολέμου και θα αντιμετωπιστεί ως τέτοιος.

Αυτό συμβαίνει. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η στρατιωτική δράση εναντίον αυτών των ανθρώπων βρίσκεται σε εξέλιξη. Μας ειδοποίησαν οι αναγνώστες για φήμες ότι ο στρατηγός του Πενταγώνου Mark Milley ήταν νεκρός. Ζητήσαμε από δύο πηγές του Πενταγώνου να επιβεβαιώσουν. Κάποιος είπε, «Ο στρατηγός Milley έχει αντικατασταθεί από ένα Avatar και ένα CGI». Ένας άλλος που τον γνωρίζει προσωπικά του είπαν «ήταν απασχολημένος» όταν προσπάθησε να έρθει σε επαφή.

Άλλες πηγές μας είπαν ότι τα ελικόπτερα Blackhawk είχαν συγκλίνει στην Ουάσιγκτον.

Για να κρύψουν τις κινήσεις τους, οι μετεωρολογικές κάμερες έχουν κλείσει κατά μήκος των ακτών των ΗΠΑ.

Σε ένδειξη, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι Αρχιστράτηγος, το ψεύτικο Avatar του Τζο Μπάιντεν ξαφνικά έκανε στροφή 180 μοιρών και έστειλε στρατεύματα στα σύνορα με το Μεξικό για να σταματήσουν εκατοντάδες χιλιάδες «παράνομους μετανάστες» στρατιωτικής ηλικίας, που προσπαθούν να εισέλθουν στη χώρα .


Υπάρχει επίσης ένας τεράστιος μυστικός πόλεμος που μαίνεται μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο τώρα. Η Χαζαρική μαφία προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη σατανική στέψη του βασιλιά Καρόλου (έγινε έξι μήνες, έξι εβδομάδες και έξι ημέρες μετά τη δολοφονία της βασίλισσας Ελισάβετ Β') ως δικαιολογία για να αναλάβει τον έλεγχο του κβαντικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις