Το καθεστώς Μπάιντεν προκαλεί παγκοσμια έλλειψη φαρμακων

 

Εκατομμύρια ασθενείς

δεν μπορούν να βρουν φάρμακα για τη θεραπεία απειλητικών για τη ζωή ασθενειών καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη κρίση έλλειψης φαρμάκων στη σύγχρονη ιστορία. Η έλλειψη αντιβιοτικών έχει αναγκάσει τους ασθενείς να ψάχνουν σε πολλά φαρμακεία για να βρουν αμοξικιλλίνη, ένα κοινό αντιβιοτικό, και οι ογκολογικοί ασθενείς που στερούνται παυσίπονα υποφέρουν αφάνταστα. Ακόμη και το παιδικό Tylenol έχει γίνει σπάνιο. Πάνω από 300 κάποτε κοινά φάρμακα εμφανίζονται τώρα στον κατάλογο ελλείψεων του FDA και το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν έχει σχηματίσει ένα συμβούλιο για να διερευνήσει τις υποκείμενες αιτίες της παραπαίουσας αγοράς ναρκωτικών, ονομάζοντας τον Xavier Becerra «τσάρο» της επιτροπής. Ο ηγεμονικός γραμματέας Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του καθεστώτος απέδωσε γρήγορα την καταστροφή σε «συνεχιζόμενα ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας Covid-19»—ένα κραυγαλέο ψέμα.

Όπως αναφέρθηκε αυτή την εβδομάδα, οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ βρεθηκαν σε μια αποθήκη γεμάτη με αντιβιοτικά και παυσίπονα που θα είχαν πάει στην Ουκρανία αν δεν είχαν παρέμβει. Άρπαξαν τα φάρμακα, αλλά τώρα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να τα απελευθερώσουν πίσω στην αγορά - ένα δύσκολο έργο γιατί οι πράκτορες του Deep State μπορεί απλώς να τους κλέψουν ξανά.

«Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο είδος προδοσίας», είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith. «Η ευθύνη μας είναι να φέρουμε τους εγκληματίες στη δικαιοσύνη, αλλά, ξέρετε, η διανομή φαρμακευτικών προϊόντων δεν περιλαμβάνεται στην περιγραφή της δουλειάς μας.Τα φάρμακα είναι μέρος ενός μεγαλύτερου προβλήματος - η παράνομη διοίκηση έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, στέλνοντας στην Ουκρανία το φυσικό αέριο, τα τρόφιμα, τα όπλα και τα φάρμακά μας. Πλουτίζουν τον εαυτό τους και τον Ζελένσκι ενώ εμείς εδώ στο σπίτι υποφέρουμε. Το διοικητικό συμβούλιο που διερευνά τις ελλείψεις είναι απάτη - είναι αυτοί που προκαλούν όλες τις ελλείψεις. Μισούν την Αμερική, το Σύνταγμα και λεηλατούν το μεγάλο μας έθνος».

Τα Λευκα Καπελα, πρόσθεσε, πιστεύουν ότι το καθεστώς έχει μισθώσει εκατοντάδες ή χιλιάδες αποθήκες από ακτή σε ακτή για να αποθηκεύει κλεμενα φάρμακα, καθώς αυτή που βρεθηκε από τις Ειδικές Δυνάμεις είχε μόνο μερικά είδη φαρμάκων - πενικιλλίνη, αμοξικιλλίνη, οξυκωδόνη, υδροκωδόνη και Επιθέματα φαιντανύλης - πολύ μακριά από τα 300 στη λίστα του FDA. Έχουν επίσης αποδεχτεί το ενδεχόμενο φορτία και αεροπλάνα φαρμακων και ναρκωτικών να έχουν ήδη φτάσει στο ουκρανικό έδαφος.

Παρομοίασε την εύρεση των ναρκωτικών με την εύρεση μιας βελόνας στ αχυρα.

«Υπάρχουν τέσσερα εκατομμύρια αποθήκες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ακόμα κι αν κοιτάξαμε αυτά που βρίσκονται σε απόσταση λίγων μιλίων από αεροδρόμια και αποβάθρες - αυτό εξακολουθεί να είναι περίπου δύο εκατομμύρια. Μπορούμε να πετύχουμε μόνο ελαχιστες», είπε η πηγή μας.

Εκτός από τις τεχνικές έρευνας, τα Λευκα Καπελα βασίζονται σε συμβουλές πληροφοριοδοτών για τη σύλληψη και τη φυλάκιση εγκληματιών του Deep State. Οι συμβουλές τους βοήθησαν να βρουν και να καταστρέψουν το αδρενοχρωμιο, τις αποθήκες εμβολίων και τις εγκαταστάσεις κλωνοποίησης. Η πηγή μας είπε ότι τα Λευκα Καπελα χρειάζονται ένα θαυμα για να ανακτήσουν τα κλεμμένα φάρμακα. Η άλλη επιλογή, πρόσθεσε, θα ήταν η σύλληψη του Xavier Becerra, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα των 10 πιο καταζητούμενων από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 19 Μαρτίου 2021.

Αλλά η πηγή μας είπε ότι ο Μπεκέρα κρύβεται στην Πολωνία για να αποφύγει τη στρατιωτική σύλληψη.

«Εκτός του ότι ζει στην εξορία, είναι από τους πιο προστατευμένους από τους Deep Staters. Έχουμε απτές αποδείξεις ότι βρίσκεται κάπου στη Βαρσοβία. Το να τον αποκτήσουμε θα είναι όπως πήραμε τον Βαλένσκι - περιμένοντας ενα λαθος. Διαφορετικά, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, μαθαίνουμε ό,τι μπορούμε και ελπίζουμε ότι η Cyber Command θα καταλάβει κάτι που μας οδηγεί οπουδήποτε η διοίκηση αποθηκεύει κλεμμένα φάρμακα», είπε η πηγή μας.

Παρεμπιπτόντως, ένα φάρμακο που δεν βρίσκεται στη λίστα ελλείψεων είναι το Paxlovid της Pfizer, το οποίο διαφημίζεται ως θεραπεία για τον Covid-19. Οι γιατροί στο Womack Army Medical Center, στο Fort Bragg, ερευνούν αναφορές ότι ο Paxlovid προκαλεί εγκεφαλική βλάβη. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις