Επιδρομή των ειδικών δυνάμεων σε αποθήκη του Βαθεως κρατους γεμάτη με ναρκο-φάρμακα για την Ουκρανία

 


Η Κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα,

Κρίστι Νόεμ, αυτή την εβδομάδα υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα για τη διερεύνηση της αιτίας μιας εθνικής έλλειψης φαρμάκων που έχει επιδεινωθεί από τότε που το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν έκλεψε τις εκλογές του 2020. Ωστόσο, τα Λευκα Καπελα πιστεύουν ότι έχουν ξεκάθαρη ιδέα γιατί οι άρρωστοι Αμερικανοί δεν μπορούν να βρουν βασικά φάρμακα όπως τα αντιβιοτικά: η διοίκηση συσσωρεύει αποθέματα φαρμάκων και τα στέλνει στο εξωτερικό στην Ουκρανία.

Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποίησαν έφοδο την περασμένη Δευτέρα σε αποθήκη στο Staten Island της Νέας Υόρκης, όπου περίμεναν να βρουν κιβώτια που περιείχαν εκατοντάδες χιλιάδες φυσίγγια με προορισμό τα κτίρια της Υπηρεσίας Εσωτερικών Εσόδων σε όλη τη χώρα. Όταν το καθεστώς έδωσε στο IRS 80 δισεκατομμύρια δολάρια για να προσλάβει και να εξοπλίσει χιλιάδες νέους δολοφόνους εγκληματικής έρευνας πέρυσι, ο μανιακός επίτροπος της Υπηρεσίας, Τσαρλς Ρέττιγκ, παρήγγειλε κάθε τύπο όπλου. Ο Ρέττιγκ συνταξιοδοτήθηκε τον Νοέμβριο του 2022, αλλά ο διάδοχός του, Ντάνι Βέρφελ, ορκίστηκε πίστη στον Τζόζεφ Μπάιντεν και υποσχέθηκε να αυξήσει τα έσοδα της IRS, υπό την απειλή όπλου, εάν χρειαζόταν. Η ιστοσελιδα ανέφερε τις προσπάθειες απο τα Λευκα Καπελα να αρπάξει τα εν λόγω όπλα προτού οι πράκτορες της IRS μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν για να στοχεύσουν Αμερικανούς πολίτες.

Μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ είπε ότι ο στρατηγός είχε λάβει «αξιόπιστες πληροφορίες», δείχνοντας μια αποθήκη 7.500 τετραγωνικών γεμάτη από το δάπεδο μέχρι την οροφή με κιβώτια πυρομαχικών. Είπε ότι ο πληροφοριοδοτης ήταν γνωστό ότι παρείχε ακριβείς πληροφορίες και ότι έδωσε στον στρατηγό Smith εξωτερικές και εσωτερικές εικόνες της εγκατάστασης. Οι εικόνες έδειχναν βουνά από ατσάλι και ξύλινα κιβώτια με στένσιλ γραφή που υποδεικνύει την ποσότητα και το διαμέτρημα.

Ο πληροφοριοδότης φέρεται να είπε ότι η αποθήκη θα αδειάσει εντός πέντε ημερών, αν και δεν είναι σαφές πώς απέκτησε αυτές τις πληροφορίες. Παρ' όλα αυτά, ο στρατηγός Σμιθ αντιμετώπισε την πληροδορια ως ενα μεγαλο δωρο ωστε να επιφέρει ένα θριαμβευτικό πλήγμα στην ηγεμονία του Βαθύ Κράτους.

Όπως έκανε συχνά, ο στρατηγός Σμιθ συνεννοήθηκε με τον διοικητή της 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων, Μπρεντ Λίντμεν, και μαζί διαμόρφωσαν ένα σχέδιο. Έπρεπε να λάβουν μια υλικοτεχνική απόφαση για την κατάσχεση ή την καταστροφή των πυρομαχικών. Η καταστροφή του σήμαινε την εξάρτιση εκρηκτικών, τα οποία θα είχαν πυροδοτήσει μια πυροτεχνική έκθεση τύπου 4ης Ιουλίου, θα προκαλούσαν ζημιές σε κοντινά σπίτια και επιχειρήσεις και θα προσέλκυαν ανεπιθύμητη προσοχή. Έτσι, επέλεξαν μια λιγότερο εντονη προσέγγιση. Οι ειδικές δυνάμεις θα παραβίαζαν την αποθήκη και θα την κρατούσαν μέχρι να έρθουν φορτηγά να αδειάσουν τον χώρο. Κατόπιν θα αιχμαλωτιζαν τους οδηγούς/φορτωτές και θα διοικούσαν τα οχήματα.

«Ας είμαστε ειλικρινείς. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα πυρομαχικά για τον επερχόμενο πόλεμο», είπε ο στρατηγός Σμιθ στον συνταγματάρχη Λίντεμαν.

Όταν όμως οι Ειδικές Δυνάμεις εισχώρησαν στην αποθήκη τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, δεν βρήκαν πυρομαχικά. Τα κιβώτια πυρομαχικών περιείχαν χιλιάδες φιάλες φαρμάκων στη λίστα ελλείψεων φαρμάκων του FDA: από αμοξικιλλίνη έως έμπλαστρα φεντανύλης, από πενικιλλίνη μέχρι τραμαδόλη και οξυκοντίνη, μια σειρά αντιβιοτικών και ναρκωτικών παυσίπονων. Εντόπισαν επίσης ναυτιλιακά δηλωτικά που δήλωναν ότι τα κιβώτια επρόκειτο να μεταφερθούν στο διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy, με τελικό προορισμό τη Βαρσοβία της Πολωνίας.

«Κόκκινες σημαίες», είπε η πηγή μας, «και ήταν αμέσως προφανές τι συνέβαινε. Ο μόνος λόγος για να στείλουν οτιδήποτε στην Πολωνία είναι να μεταφερθεί με φορτηγό από τα σύνορα στην Ουκρανία. Γνωρίζουμε ότι η παράνομη διοίκηση στέλνει όπλα εκεί, αλλά δεν έχουν πει ότι εξαντλούν τα αποθέματα φαρμάκων. Κλέβουν φάρμακα για να τα δώσουν στην Ουκρανία».

Οι Ειδικές Δυνάμεις, είπε, κοινοποίησαν την ανακάλυψή τους στον συνταγματάρχη Λίντεν, ο οποίος ενημέρωσε τον στρατηγό Σμιθ για την υπονόμευση. Διέταξαν τις Ειδικές Δυνάμεις να λάβουν αμυντική στάση γύρω από την αποθήκη και να περιμένουν την άφιξη όποιου ερχόταν για να αδειάσει την αποθήκη.

Δεν περίμεναν πολύ. το επόμενο πρωί τρία τρέιλερ μπήκαν στο πάρκινγκ. Ο ένας ανέβηκε σε έναν χώρο φόρτωσης και τόσο ο οδηγός όσο και ο βοηθος ξεκλείδωσαν την πόρτα του τρέιλερ, από την οποία μισή ντουζίνα άνδρες, πιθανώς το πλήρωμα φόρτωσης, ξεπήδησαν και περίμεναν τον οδηγό να ανοίξει την πόρτα αποστολής/παραλαβής στην αποθήκη. Ο οδηγός άνοιξε τη ατσάλινη πόρτα και βρέθηκε να κοιτάζει τα ρύγχη δώδεκα ντουφεκιών.

Ο οδηγός προσπάθησε να βγάλει ένα πιστόλι από μια θήκη ώμου και πυροβολήθηκε, ενώ οι εργάτες, που προφανώς δεν μιλούσαν αγγλικά, φώναξαν στα Ισπανικά: «Somos temporales. Nos damos por vencidos» ή «Είμαστε προσωρινοί εργαζόμενοι και τα παρατάμε».

Ο ορισμός της παράδοσης, ωστόσο, αψηφούσε τη λογική. Ενας τραβηξε ένα υποπολυβόλο Heckler & Koch MP5 όταν μια σφαίρα των Ειδικών Δυνάμεων τρύπησε το μέτωπό του, σκοτώνοντάς τον ακαριαία. Αντιλαμβανόμενοι τους υπόλοιπους ως απειλή, οι Ειδικές Δυνάμεις πυροβόλησαν τον οδηγό, τον συνεπιβάτη και τους άλλους φορτωτές και στη συνέχεια περικύκλωσαν τα άλλα δύο τρειλερ-ρυμουλκούμενα, δίνοντας εντολή στους επιβαίνοντες να κατέβουν ή θα πυροβοληθούν. 

«Αυτό τελείωσε μια και καλη την οποια υποψια αντιδρασης. Οι υπόλοιποι δεν ήθελαν να σκοτωθούν. Οι Πέμπτες Ειδικές Δυνάμεις, στην πραγματικότητα, έβαλαν αυτά τα πληρώματα να φορτώσουν το περιεχόμενο της αποθήκης στα ρυμουλκούμενα. Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι όλοι εκτός από τους ανθρώπους στα ταξί ήταν παράνομοι που νόμιζαν ότι είχαν απλώς προσληφθεί για να κάνουν μια δουλειά—όπως αυτές που βλέπετε να στέκονται έξω από οποιοδήποτε εργοστασιο η αποθηκη. Οι άνθρωποί μας πήραν τον έλεγχο των φορτηγών και τώρα έχουμε τα φάρμακα από την αποθήκη, προς το παρόν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι προοριζόταν για τον Volodymyr Zelenskyy. Η στέρηση φαρμάκων προκάλεσε πιθανώς το θάνατο πολλών καλών Αμερικανών. Όχι, δεν βρήκαμε σφαίρες στην αποθήκη, αλλά και πάλι αυτή ήταν μια σημαντική νίκη», είπε η πηγή μας.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις