«Σαρώνει» ο Ρ.Τ.Ερντογάν στις τουρκικές προεδρικές εκλογές με 51,56% – «Ξεφτίλισε» τις δημοσκοπήσεις και την ΝΤΠ

«Σαρώνει» ο Ρ.Τ.Ερντογάν στις τουρκικές προεδρικές εκλογές με 51,56% – «Ξεφτίλισε» τις δημοσκοπήσεις – Στο 42,61%  ο Κ.Κιλιτσντάρογλου 

Με καταμετρημένο το 67,09%

των ψήφων ο Ρ.Τ.Ενρτογάν εξακολουθεί να προηγείται με 51,38%έναντι του κύριου αντιπάλου του, του Κ.Κιλιτσντάρογλου ο οποίος ακολουθεί με 42,78%

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογαν  «ξεφτίλισε» τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζονταν στην Ελλάδα και ήθελαν τον αντίπαλό του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου να προηγείται από 3-8 μονάδες και προηγείται με 51,56% με καταμετρημένο το 61,36% των ψήφων.

Ο κεμαλικός συνυποψήφιός του, με το ζόρι φτάνει το 42,61%. Ακόμα και αν πάνε σε δεύτερη Κυριακή (αν δεν περάσει το 50% ο Ρ.Τ.Ερντογάν), είναι βέβαιο ότι ο νυν πρόεδρος θα επικρατήσει στις εκλογές της 28ης Μαΐου.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν αποδεικνύεται «πολύ σκληρός για να πεθάνει» πολιτικά και ο φιλοδυτικός Κ.Κιλιτσντάρογλου «αποστρατεύεται» πολιτικά μετά τη νέα ήττα του.

 «Αν και δεν υπάρχουν “συγκοινωνούντα δοχεία” (σ.σ.: των ελληνικών δημοσκοπήσεων) με τις τουρκικές εκλογές, εν τούτοις αξίζει να δούμε το αποτέλεσμα των τουρκικών εκλογών για να δούμε πόσο κοντά έπεσαν στο τελικό αποτέλεσμα οι δημοσκοπήσεις…».

Τώρα ξέρουμε ότι οι δημοσκοπήσεις στη Τουρκία με την οποία «βομβαρδιζόταν» και το ελληνικό κοινό, ειδικά από τα φιλοκυβερνητικές ΜΜΕ, αφού στην Αθήνα «ονειρεύονταν» Κ.Κιλιντσάρογκλου, αποδείχθηκαν μεγάλη «μούφα».

Στις 20:30, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου πέρασε μπροστά στην Κωνσταντινούπολη με 47,68%, έναντι 47,38% του Ερντογάν, αλλά η διαφορά είναι πολύ μικρή υπέρ του κεμαλικού υποψήφιου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ε ΝΑΙ ΕΚΕΊ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΝΟΘΕΊΕΣ.
    ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΒΚ ΚΑΙ ΚΑΤΆ
    ΧΑΖΆΡΩΝ .
    ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΊΟ ΈΧΕΙ ΚΆΤΙ ΛΙΓΟΎΡΕΣ...





    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις