ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ

Μένιος Φουρθιώτης / «Ήρθε στο υπουργείο με μπράβους και απειλούσε»  καταγγέλλει ο Γιάννης Βρούτσης | Αυγή 

Ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, με συνέντευξή του στο Documento , αποκαλύπτει συγκλονιστικές πράγματα

με πρωταγωνιστή το «μάνατζερ» Μένιο Φουρθιώτη. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο, ανακάλυψε πως ο Φουρθιώτης και κάποιοι συνεργοί του, δήλωναν εν μέσω πανδημίας μισθούς 80.000 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πληρωμή του 60% του μισθού από το Δημόσιο μέσω του προγράμματος «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ».

Ο υπουργός επιχείρησε να σταματήσει την κομπίνα και τότε ο Φουρθιώτης εισέβαλε στο Υπουργείο με μπράβους και άρχισε να απειλεί τον Υπουργό, ενώ του υποσχέθηκε πως θα τον καρατομήσει.

Σε μερικές μέρες, ο Γιάννης Βρούτσης αποπέμφθηκε από το Υπουργείο. Τυχαίο; Αυτό πρέπει να το απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Φουρθιώτης συνέχισε τη δράση του με κομπίνες και απάτες ψεύτικων πωλήσεων, που παρά τις καταγγελίες δεν «έβλεπε» η Αστυνομία, θεωρώντας πως δράστης είναι η Γεωργιανή καθαρίστρια του μάνατζερ και όχι ο ίδιος.

Η Αστυνομία μάλιστα παρείχε πολυπληθή φρουρά στο Φουρθιώτη, μηχανές, και θωρακισμένα αυτοκίνητα . Όταν δημοσιοποιήθηκε η προκλητική φύλαξη του μάνατζερ, (την ώρα μάλιστα που η ΕΛΑΣ αφαιρούσε αστυνομική προστασία από πραγματικούς στόχους), το Υπουργείο προχώρησε σε διάψευση των δημοσιευμάτων.

Χρειάστηκε να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ του Documento ενώ φωτογράφιζε την αστυνομική συνοδεία που “δεν υπάρχει” για να ξεκινήσει το ξήλωμα του πουλόβερ. Ο Χρυσοχοΐδης αφαίρεσε τελικώς τη φρουρά που “δεν υπήρχε”, κάνοντας έτσι την παραδοχή πως κακώς υπήρχε φρουρά.

Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται, πως ο Φουρθιώτης κάνει χρήση πλαστής ταυτότητας δημοσιογράφου της ΕΣΗΕΑ . Για την χρήση της πλαστής ταυτότητας είναι ενήμερη η ίδια η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου με επιστολή ομολογία που της έχει στείλει ο Φουρθιώτης, αλλά αντί να τον στείλει στον Εισαγγελέα για πλαστογραφία, κάνει πως δεν γνωρίζει.

Η χώρα μοιάζει όλο και περισσότερο με Κολομβία. Κανένας όμως δεν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί. Υπάρχουν αστυνομικοί που έχουν υπογράψει έγγραφα με τα οποία πιστοποιούν πως ο Φουρθιώτης κινδυνεύει και αντί να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με θέα την πόρτα της φυλακής, υπηρετούν σε καίριες θέσεις στο Σώμα.

Η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ παραμένει στη θέση της, ο πρωθυπουργός μας θυμίζει πως είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων και όσοι πεθαίνουν από covid, μπορούν να είναι περήφανοι γιατί η χώρα κυβερνιέται. Από τον Φουρθιώτη φυσικά.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…… ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ;;;;; ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…………

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΖΗΛΕΥΤΗ ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ……. ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…… ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ…..

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ….. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ…… ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ……. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ…….

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ……… ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ…..

ΠΟΣΟΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;;;; 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;;;; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ……….. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ;;;;;;

“ΕΚΑΝΕ Η ΜΥΓΑ Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ”

ΟΜΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ……..

ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΤΣΑΛΙ









ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Καλησπέρα σας,
    εγω γιατί πιστεύω ότι θα είναι γύρω στα 4 εκατομμύρια όλα αυτά τα σκουπίδια πανελλαδικά? Με όλο τον σεβασμό τα 2,5 εκ μου φαίνονται λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελείωσαν την Λιγναδιάδα - ποιος ακούει πλέον για τον βιαστή; και άρχισε η Φουρθιωτιάδα... μιλούμε πλέον για κουνιοτράμπαλα και κουδουνίστρες...

    Τους βιαστές, που κατοικοεδρεύουν σε θώκους της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας, αδυνατούμε να τους γνωρίζουμε... πρέπει να υπάρξει καταγγελία... οι κουδουνίστρες όμως δεν κρύβονται πλέον... όλα τα κουνιοτράμπαλα μαζεύτηκαν στο Μαξίμου, στα υπουργεία και στην Βουλή... στον επόμενο τόνο θα δούμε κάποια τρανς υπουργό, όπως κατά Αμερική μεριά...

    Ο ΔραΚούλης το έχει τερματίσει! Έχει χάσει την μπάλα... για να προφυλάξει εαυτόν και όμοιους του στην κυβέρνηση προτιμά την σιωπή... που δεν το σώζει, ως φαίνεται... ούτε η σιωπή των ΜΜΕ για το θέμα θα τον σώσει... που δεν είδαν, δεν διάβασαν, δεν άκουσαν! Προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι πράγματι «τσοντοκάναλα» και «βοθροκάναλα».

    Το επίπεδο του πολιτικού και δημόσιου βίου είναι χειρότερο και από τριτοκοσμικής μπανανίας... θα μπορούσαμε να είμαστε η Κολομβία των Βαλκανίων σε επίπεδο οικονομικής διαφθοράς... εμείς όμως, ως χώρα, έχουμε περίσσευμα «φτερούδων»... αφού τα πάθη των ψυχοπαθών - αρσενικών και θηλυκών - κίναιδων, που περιφέρονται σε όλα τα επίπεδα της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας στην χώρα μας, θα κάνει τον μαρκήσιο de Sade να φαντάζει ως πρόσκοπος...

    Η χώρα από μόνη της αποτελεί μια κατηγορία διαφθοράς…

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις