ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ

Έξαλλη η Χίλαρι! Σκάνε νέες φωτο-τσόντες με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Κλίντον  Δείτε! 

Στρατιωτικό δικαστήριο συγκλήθηκε την Πέμπτη το πρωί στον κόλπο του Γκουαντάναμο για να

αποφασίσει εάν η Χίλαρι Ρόδαμ Κλίντον θα απαλλαγεί από κατηγορίες όπως προδοσία, συνωμοσία με τον εχθρό, καταστροφή κυβερνητικής περιουσίας, ξέπλυμα χρήματος και συνωμοσία για διάπραξη δολοφονίας ή εάν τελικά θα σταθεί ενώπιον μιας αγχόνης ή ομάδα στρατιωτικου αποσπασματος.

Τρεις στρατιωτικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ - δύο άνδρες και μια γυναίκα, που υπηρετούν τόσο ως δικαστής όσο και ως βοηθοι .Επικεφαλης ο  Τζον Γ. Χάνινκ από το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Δικαστηρίου του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού καταγράφοντας δεκαοκτώ συγκεκριμένες κατηγορίες εναντίον της Κλίντον και είπε ότι θα προμήθευε επιτακτικά και αναμφισβήτητα στοιχεία που τη συνδέουν με αμέτρητες φρικαλεότητες εναντίον του έθνους και του λαου.

Οι πιο τρομερές κατηγορίες εμπλέκονταν την Κλίντον σε συνωμοσίες δολοφονίας απο μισθωμενους εκτελεστες εναντίον πολιτικών και οντοτήτων μέσων μαζικής ενημέρωσης που ήταν επικριτικοί για τις μεθόδους και τα κίνητρά της ενώ υπηρετούσε ως υπουργός υπό τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα.

Ο Αντιπρόεδρος Ομοσπονδιακός Hannink ξεκίνησε την έρευνα συνδέοντας την Κλίντον με τη δολοφονία το 2016 του Seth Rich, πρώην υπαλλήλου της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, γύρω από τον οποίο εμφανίστηκαν πολλές θεωρίες συνωμοσίας, αφού ένας άγνωστος επιτιθέμενος τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη στη γειτονιά Bloomingdale της Ουάσιγκτον, DC Τα στοιχεία του Hannink φάνηκε να αποδεικνύουν ότι πολλές από αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας στηρίζονταν σταθερά στην πραγματικότητα.

Έδειξε στο δικαστήριο ένα αποκρυπτογραφημένο email που έστειλε η Κλίντον στη σύμβουλό της και τον πολιτικό στρατηγικό συμβουλο, Χούμα Αμπεντίν. Το email είχε μια σύντομη και δυσοίωνη προβλεψη για τους στόχους της Κλίντον: «Η οργάνωση ενός δείπνου για τον R.S.....θα μάθει σύντομα».

Ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ ισχυρίστηκε ότι το αθώο ηχητικό μήνυμα ήταν παραδοχή ενοχής. R.S. - Τα αρχικά του Rich αντιστράφηκαν, και «οργανώνοντας ένα δείπνο» σήμαινε ότι η Κλίντον προσέλαβε έναν δολοφόνο για να βγάλει τον Rich απο την μεση. Το email χρονολογείται στις 8 Ιουλίου 2016, δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία του Rich.

Επιπλέον, ο Αντιπρόεδρος Hannink παρήγαγε οικονομικά αρχεία που δείχνουν ότι η Κλίντον είχε αποσύρει 150.000 $ από έναν τραπεζικό λογαριασμό του Clinton Foundation λίγες μόνο ημέρες πριν από την τραγική δολοφονια του Rich.

«Είναι τόσο αλαζονική όσο και εκδικητικη. Όταν "συνδέονται οι τελείες" δεν υπάρχει άλλη εξήγηση . Η Κλίντον προσελαβε έναν αμειβόμενο δολοφόνο για να τερματίσει τη ζωη αυτου του άντρα. Και για τι; Επειδή μπορεί να ήταν καταγγέλλων; " Υποστήριξε ο Αντιπρόεδρος Hannink.

Επιπλέον, η Κλίντον κατηγορήθηκε για συμμετοχη στην δολοφονία του συντηρητικού δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου Antonin Scalia, ο οποίος στις 13 Φεβρουαρίου 2016 πεθανε απο ασφυξία ανεξήγητα στην κρεβατοκάμαρά του στο Cibolo Creek Ranch στο Shafter του Τέξας. Η δικαστής της πολιτειας,  Γκεβάρα, κήρυξε τον Σκαλία νεκρο από φυσικά αίτια, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε αυτοψία...!!!

Σε μια απροσδόκητη κίνηση, ο Αντιπρόεδρος  Χάνινκ εφερε έναν μάρτυρα έκπληξη, πρώην υπάλληλο της Κλίντον, Τζέικ Σαλλίβαν, τον ανώτερο σύμβουλό της πολιτικής σχεδιασης κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς της για την προεδρία το 2016. Σε αντάλλαγμα για ασυλία από τη δίωξη, ο Sullivan διηγήθηκε μια συνάντηση που είχε παρευρεθεί με την Κλίντον και τον πρώην διευθυντή της εκστρατείας Roby Mook. Ο δικαστής Antonin Scalia ήταν το θέμα της συζήτησης. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Sullivan, ο Mook είπε στην Κλίντον ότι οι «καταλυτικές συντηρητικές αξίες» του Scalia ήταν μια μεγάλη απειλή για τον προοδευτικό φιλελευθερισμό.

«Ο Ρόμπι Μουκ είπε στη Χίλαρι ότι δεν θα ήταν κακό αν ο Δικαστης Σκαλία« έφευγε », στην οποία η Χίλαρι είπε ότι σίγουρα δεν θα πειράζει αν έφευγε.

 Στη συνέχεια ρώτησε τον Ρόμπι «μπορεί να φύγει;» και ο Ρόμπι της είπε «ναι, νομίζω ότι μπορεί να φύγει» », είπε ο Sullivan στο δικαστήριο.

Ο Αντιπρόεδρος Hannink υποστήριξε τα αποδεικτικά στοιχεία, αν και περιστασιακά, ήταν αρκετά καταδικαστικά για να ενοχοποιήσουν την Κλίντον.

Σε εκείνο το σημείο του δικαστηρίου, η Κλίντον, η οποία παρέμεινε παράξενα σιωπηλή κατά τη διαδικασία, άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα σαν να πιάστηκε στη φακα. Δεμενη με χειροπεδες στους καρπούς, έπεσε από την καρέκλα της στο πάτωμα σαν ένα ψάρι έξω από το νερό.

Οι συνοδοι νοσηλευτες την συνόδευσαν στο ιατρικό θάλαμο του GITMO, και ο Αντιπρόεδρος Ναύαρχος κ. Hannink κήρυξε το δικαστήριο σε παυση έως τις 10:00 π.μ. Δευτέρα 12 Απριλιου...













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Αυτή που δικάζεται είναι η ίδια; *Σωσίας της; Κλώνος της; Ή ολόγραμμα της; Ότι και αν είναι – εφόσον ισχύει το περί δίκης στο gitmo – της αξίζει με το παραπάνω. *Αμερικανός συγγραφέας υποστηρίζει ότι το ερπετό, ήδη από το 1992 που εκλέχθηκε ο πηδηχτούλης σύζυγος, είχε σωσία.

    Το ζεύγος πριν ακόμη το 1992 είχε αρχίσει να εξοντώνει όποιον/α θα μπορούσε να ανακόψει την πορεία τους προς την δόξα.

    Υπάρχει κατάλογος ανθρώπων «που πέθαναν με μυστηριώδεις τρόπους» αφού συσχετίστηκαν με τους Κλίντον, 100 περίπου στον αριθμό.

    Στην ανάρτηση που παρατίθεται υπάρχει αυτή η «Clinton΄s Kill List» που περιλαμβάνει επίσης τον JFK Jr. την σύζυγό του και την κουνιάδα του.

    https://amg-news.com/archives/11912

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία πέθανε, μια ζεί, μία ο κλώνος ή σωσίας.

    Αποφασίστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δικια σου η αποψη ποια ειναι?

      Διαγραφή
    2. Ο,τι άποψη και αν εκφράσω θα είναι προϊόν ψεμμάτων, αναμεμειγμένων με αλήθεια. Οπότε κρατάω μόνο το γεγονός ότι είναι διεφθαρμένη ως το κόκκαλο, παιδόφιλη και σατανίστρια.

      Τα υπόλοιπα λίγο-πολύ δεν έχουν σημασία και αναγκαστικά, διαβάζεις τις όποιες εκδόσεις της Αλήθειας με μυθιστορηματικό ενδιαφέρον, χωρίς απαραίτητα να τις ενστερνίζεσαι, μέχρι τουλάχιστον να έχεις ακράδαντες αποδείξεις για αυτές..

      Διαγραφή
  3. Σκοπός είναι τίποτα να μην έχει νόημα Βαβέλ δλδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΌ.
    ΑΥΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ; ΠΌΤΕ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΎΝ ;
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΜΩΣ ,ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΙΆΣΑΝ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΠΕΝΤΙΝ ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΔΕΡΝΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΌ..

    Ε ;
    ΜΠΑΑΑΑ !.
    ΤΙΠΟΤΑ....
    ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΚΑΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
    Ε;
    ΜΠΑΑΑ !.
    ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΕΝΤΕ ΚΛΩΝΟΥΣ ΕΙΧΕ Η ΚΩΛΟ ΕΡΠΕΤΟΥ.
    ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΈΝΤΕ.
    ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ,ΕΙΧΕ Ο ΣΑΧΛΑΣ ,ΟΜΠΑΜΙΑΣ.
    ΑΛΛΟ ΤΡΙΜΟΥΤΣΟΥΝΟ 🐍 ΦΙΔΙ !.
    ΦΑΓΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΚ ,ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΨΥΧΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
    ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.
    ΜΠΑΑΑΑ !.
    ΤΙΠΟΤΑ.
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΗ ΜΟΥΡΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα αυτά ωραία... συλλήψεις δικαστήρια κλώνοι... αλλά αυτό που βλέπουμε όμως είναι ότι ακόμη κάνουν τα ερπετά ζημιά ή έστω οι κλώνοι τους και συνεχίζουν να κυβερνούν και να εμβολιάζουν τους πληθυσμούς.... μήπως τελικά όλες οι πλευρές μας θέλουν εμβολιασμενους; Μια απορία που ο χρόνος θα απαντήσει σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις