ΝΕΑ ΚΟΛΕΞΙΟΝ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 
 
Πόσο γελάνε μαζί σας
όταν καταφέρνουν να σας
 
 πείθουν με κάτι τέτοια.
 
 Ψυχικά ζόμπι, ασορτί με
 
 κουρέλια και άρωμα μιζέριας!!
 
 Συνδιαζονται άψογα με τον ερχομό τον ζόμπι
 
και με μια φημη που λεει ότι θα
 
 είναι παρενέργεια των εμβολιασμενων.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Θα πρπεπει να εχουμε μπαλταδες μεσα στο σπιτι .Το Πενταγωνο εμηνερωσε οτι εχουν εμφανιστει τα πρωτα ζομπι στην Αμερικη,εχουν δημιουργηθει ειδικες μοναδες ατομων να βοηθησουν αυτους που δεν εχουν κανει το μπολι .Εχω στη σελιδα μου στο φεις 2 βιντεο που μιλαει γι αυτο .Στα Ελληνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραια ....η φτιαξε ενα αρθρακι με α βιντεος να το βαλουμε...η στειλε σκετα βιντεος...ολα αυτα στο μαιλ επικοινωνιας

      Διαγραφή
  2. Από την ιστοσελίδα του Jim Stone

    http://82.221.129.208/.up6.html

    Τώρα λοιπόν όλοι γνωρίζουν ότι τα MRNA corona vaxxes (εμβόλια) προγραμματίζουν το σώμα να παράγει το prion που ευθύνεται για την ασθένεια των τρελών αγελάδων. Εδώ είναι αυτό που δεν είναι τόσο γνωστό:

    Το ίδιο το "Covid-19" έχει προγραμματιστεί για την ασθένεια των τρελών αγελάδων. Έλεγαν ότι η πρωτεΐνη που χρησιμοποιούσε ο ιός από τα κύτταρα ήταν μοναδική σε αυτόν τον ιό - "Έτσι, ένα εμβόλιο MRNA θα μπορούσε να γίνει για την καταπολέμηση του ιού για αυτόν τον λόγο". Αυτό που δεν είπαν είναι ότι η πρωτεΐνη ήταν μοναδική επειδή τυχαία ήταν η prion από την ασθένεια των τρελών αγελάδων.

    Τώρα λοιπόν ισχυρίζονται ότι «καταπολέμησαν τον ιό» δημιουργώντας ένα εμβόλιο που γενετικά ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ το σώμα για να παράγει το PRION, υπεύθυνο για την ασθένεια των τρελών αγελάδων. Το εμβόλιο που υποτίθεται ότι "σε έκανε άνοσο στην κορώνα" σου έδωσε την ασθένεια creutzfeldt-jakob (νόσος τρελών αγελάδων) και θα πέσεις σαν μια τρελή αγελάδα από τον εμβολιασμό μόλις η prion «πλημμυρίσει» τον εγκέφαλό σου - περίπου έξι μήνες με ένα χρόνο μετά.

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόσφατες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, αρχίζουν ήδη να αναφέρουν μυστηριώδεις και μη ανιχνεύσιμες περιπτώσεις από την ασθένεια των τρελών αγελάδων που εμφανίζονται σε ανθρώπους σε γεωγραφικά διαφορετικές περιοχές, χωρίς να υπάρχει τρόπος να συνδεθούν με μια μολυσμένη πηγή τροφίμων – τυχαία ΌΛΟΙ οι ασθενείς έκαναν το εμβόλιο για τον covid.

    Η ασθένεια των τρελών αγελάδων είναι ένα παλιό θέμα. Σύντομα θα είναι το ΜΌΝΟ θέμα.

    Συστημικά μέσα ενημέρωσης, όπως το CNBC, αναφέρονται σε «περίεργες» επιπτώσεις του covid.

    « 1 στους 3 επιζώντες Covid πάσχουν από νευρολογικές ή ψυχικές διαταραχές» - συμπτώματα της νόσου Mad Cow.

    https://www.cnbc.com/2021/04/07/1-in-3-covid-survivors-suffer-neurological-or-mental-disorders-study.html

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήθελαν ένα εμβόλιο που θα προκαλούσε καθυστερημένη καταστροφή και θάνατο και δεν υπήρχε τρόπος να διαμορφωθεί ένα συμβατικό εμβόλιο για να το κάνει αυτό χωρίς να σκοτώσουν πάρα πολλούς ανθρώπους αμέσως μετά τον εμβολιασμό – που θα προκαλούσε υποψίες και πανικό, με αποτέλεσμα την άρνηση ΟΛΩΝ των ατόμων να εμβολιαστούν.

    Τα εμβόλια MRNA corona δεν καταπολεμούν τον κοροναϊό, αλλά διατάζουν το σώμα να αρχίσει να παράγει το PRION που προκαλεί την ασθένεια των τρελών αγελάδων.

    Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Γκέιτς επενδύει σε τεχνητό κρέας, καθώς η CJD - νόσος Mad Cow - σε ανθρώπους από τα εμβόλια, θα αποδοθεί στις αγελάδες που μπαίνουν στα μπιφτέκια και τις μπριζόλες - ο άνθρωπος είναι σατανάς – ba΄al.

    Θα υπάρξουν τα λεγόμενα ανεξήγητα κρούσματα CJD παντού και θα προκαλούν μαζική υστερία. Ως αποτέλεσμα, όλες οι αγελάδες θα σκοτωθούν. Ο Μπιλ Γκέιτς αγόρασε τεράστιες εκτάσεις καλλιεργήσιμης γης και προωθεί πρωτεΐνες χωρίς κρέας.

    Αυτό είναι το κακό σχέδιο των cabalists.

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι άλλες αποδείξεις ότι με τα εμβόλια ετοιμάζουν επικίνδυνα ζόμπι

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/04/blog-post_10.html

    ενημερώνει η ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    -----------------------------------------

    Διαβάστε με πολλή προσοχή και φυλάξτε αυτό το έγγραφο. Είναι το σενάριο μιας (προσχεδιασμένης) πανδημίας, που έγινε από το Johns Hopkins Center for Health Security (2017). θα συγκλονιστείτε με το περιεχόμενο. Τα είχαν όλα προγραμματίσει για το 2025 αλλά για κάποιους λόγους επισπεύσθηκε.


    θα παγώσετε κυριολεκτικά. Το έγγραφο περιγράφει ακριβώς ό,τι συμβαίνει τώρα και αναφέρει επίσης ότι μέσα σε μερικούς μήνες από τη στιγμή που οι άνθρωποι θα εμβολιαστούν θα αρχίσουν να πεθαίνουν από νευρολογικά αίτια, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να στρέφονται νομικά κατά των φαρμακευτικών εταιρειών και κατά των ΕΙΔΙΚΩΝ (βλ. τσιόδρες εδώ κλπ).

    Τα νευρολογικά συμπτώματα, που σύμφωνα με το έγγραφο οι άνθρωποι θα παρουσιάσουν μέσα στα αμέσως 2-3 χρόνια από τον εμβολιασμό τους, θα μοιάζουν με τη νόσο των τρελών αγελάδων” (Kreuzfeld Jacob). Οι ασθενείς θα παρουσιάζουν σύγχυση, επιθετικότητα, αλλαγή συμπεριφοράς και προσωπικότητας κλπ, καθώς θα προσβάλλονται μαζικά τμήματα του εγκεφάλου. Τα πρώτα δε συμπτώματα θα είναι τα εγκεφαλικά. Από την στιγμή που εμφανίζονται τα συμπτώματα, θα είναι ήδη πολύ αργά. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αναχαίτισης της διαδικασίας εκφύλισης και η ασθένεια οδηγεί 100% σε θάνατο. Δεν υπάρχει θεραπεία, ούτε μέσω της ιατρικής ούτε της διατροφής. είναι μη αναστρέψιμη.


    Σημ.: σχετικά με την “επικίνδυνη συμπεριφορά”, εξηγείται η δήλωση-γρίφος του Νουριέλ Ρουμπινί ότι υπάρχει κίνδυνος στα τέλη του 2021 οι εμβολιασμένοι να έχουν επικίνδυνες συμπεριφορές. Εδώ το σχετικό άρθρο:


    Η δήλωση Ρουμπινί, ανάβει ΦΩΤΙΕΣ. Ν.Ρουμπινί: Κίνδυνος, στα τέλη του 2021 οι «εμβολιασμένοι» να έχουν “επικίνδυνες συμπεριφορές”
    https://attikanea.info/%ce%b7-%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%af-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b2%ce%b5%ce%b9-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%b5%cf%83-%ce%bd-%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc/

    The Spars Document
    The Spars Pandemic 2025-2028
    A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators

    https://app.box.com/s/blv0656mrsg2g1938bht2vjxdns83w5f

    ———–
    https://beforeitsnews.com/survival/2021/04/the-actual-document-in-full-pdf-2017-spars-2025-2028-by-john-hopkins-university-2766613.html



    ......

    Διαβάστε ξανά το άρθρο του Γιώργου Μεταξά "Μπορεί ένα ακραίο σενάριο επιστημονικής φαντασίας να γίνει πραγματικότητα;", ΕΔΩ ή ΕΔΩ.

    Preparedness 101: Zombie Apocalypse

    https://blogs.cdc.gov/publichealthmatters/2011/05/preparedness-101-zombie-apocalypse/


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις