Σε ομηρία για 1 χρόνο για έναν ιό που το 99,7% όσων προσβλήθηκαν επιβιώνει!!!

 

1)Σύμφωνα με πολυάριθμες μελέτες εκ των οποίων κι αυτή της American College of Physicians,το ποσοστό

θνησιμότητας του Covid-19 δεν είναι παρά 0,26% για όλους πλην όσων είναι σε γηροκομεία. Αυτό σημαίνει ότι το 99,7 % του πληθυσμού που δεν είναι στα γηροκομεία επιβιώνουν του ιού αν τους προσβάλει. Γιατί λοιπόν ν΄ανησυχούμε και να εμβολιαστούμε κατά ενός ιού από τον οποίο το 99,7% του πληθυσμού θα επιβιώσει χωρίς δυσκολία;;;;; Από τον ιό επιβιώνουν το 99,95 % στους κάτω των 70 αναφέρουν Βέλγοι γιατροί σε μελέτη τους... Συνολικό ποσοστό θνησιμότητας 0,23% και 0,05% σε κάτω των 70!!!

2) οι ασθενείς στα γηροκομεία αντιπροσωπεύουν πάνω από το 40 % όλων των θανάτων από Covid στις ΗΠΑ.Πρόκειται κυρίως για άτομα που ήταν άρρωστα και υπέφεραν από πολλαπλές προυπάρχουσες παθολογίες όταν μολύνθηκαν από τον Covid-19.Στο Βέλγιο επίσης εκτιμάται πως τουλάχιστον το 60% των θανάτων αφορά ενοίκους των γηροκομείων.

4) Διεθνείς μελέτες εκ των οποίων μια δανέζικη δημοσιευμένη από το American College of Physicians, απέδειξαν ότι η μάσκα δεν κάνει καμιά διαφορά σημαντική στην μετάδοση εξάπλωση ή στο ποσοστό μόλυνσης του Covid-19. Αξιοσημείωτο είναι πως στις Πολιτείες των ΗΠΑ που η μάσκα είναι πιο επιβαλλόμενη ομοίως κατέγραψαν τα ποσοστά μόλυνσης τα πιο υψηλά.

5) Πολυάριθμες δημοσκοπήσεις δείχνουν ομοίως  πως τουλάχιστον 30 – 50 % των επαγγελματιών της υγείας συμπεριλαμβανομένων νοσοκόμων και γιατρών ,προβλέπουν ν΄αρνηθούν τον εμβολιασμό..Και βέβαια ήταν και η περίφημη δήλωση του Γάλλου υπουργού Υγείας: oι εμβολιασμένοι είναι αυτοί που είναι οι πιο εκτεθειμένοι σε σοβαρές μορφές και θανάτους λόγω της μερικής αναποτελεσματικότητας του εμβολίου ή μετεμβολιακής επαναμόλυνσης ή ευαλώτητας σε μια παραλλαγή.Το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη μετάδοση του ιού σε τρίτους.Το αντίκτυπο του εμβολιασμού επί της εξάπλωσης του ιού είναι ακόμη άγνωστο.”



6) τα ΜΜΕ δεν μεταφέρουν τα γεγονότα αντικειμενικά γι αυτό και η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι τους στις ΗΠΑ έπεσε αισθητά από 46% που ήταν τα τελευταία χρόνια στο 27% για αυτή τη χρονιά σημειώνοντας ένα ιστορικό ρεκόρ..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις