Μήνυση στην AstraZeneca

Μήνυση στην AstraZeneca θα υποβάλει η οικογένεια 60χρονου από τη Σύρο που υπέστη εγκεφαλικό μετά τον εμβολιασμό 
 
Μήνυση στην AstraZeneca
θα υποβάλει η οικογένεια 60χρονου από τη Σύρο
που υπέστη εγκεφαλικό μετά τον εμβολιασμό
 
Μήνυση στην AstraZeneca αναμένεται να υποβάλει η οικογένεια του 60χρονου από την Σύρο, ο οποίος δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του, υπέστη εγκεφαλικό και πλέον βρίσκεται παράλυτος σε κέντρο αποκατάστασης.
 
«Παρέλυσε η αριστερή του πλευρά του 60χρονου. Χθες, ο ΕΜΑ, δήλωσε ότι το εμβόλιο της AstraZeneca μπορεί να προκαλέσει συγκεκριμένα προβλήματα υγείας. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο της AstraZeneca προκάλεσε πολύ σημαντικές σωματικές βλάβες στον 60χρονο» δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» ο δικηγόρος του, επικαλούμενος μάλιστα ιατρικά έγγραφα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Η λογική του κοινού είναι οτι "σιγά μωρέ, σε εμάς θα τύχει;" Απο την άλλη τα ΜΜΕ κάνουν τη δουλειά που τους ανατέθηκε εκφοβίζοντας τον κόσμο με νοσοκομεία, ΜΕΘ, απαγορεύσεις κλπ, και σε όποιον κάτσει στο τέλος το μοιραίο, σαν τη ρώσικη ρουλέττα. Και να πείς οτι θέλαμε το κακό των ανθρώπων μας..
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λεφτά τους θα χάσουν. Αφού όλες οι pharma mafia έχουν ασυλία από όλες τις κυβερνήσεις. Η μόνη λύση είναι μακρυά από το βόλι. Και να ακούμε και κανέναν συνομωσιολόγο. Όχι μόνο την TV mafia... Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις