Ο GEORGE H.W. BUSH, σχεδίασε και πραγματοποίησε τη δολοφονία του JFK!

 
Ο John F. Kennedy, ο 35ος πρόεδρος των ΗΠΑ, δολοφονήθηκε ενώ ταξίδευε με μία Lincoln open-top convertible λιμουζίνα στο Dallas του Texas.
 
 
 
Η πρώτη κυρία, Jackie Kennedy, σπάνια συνόδευε τον σύζυγό της στις πολιτικές του εξορμήσεις, αλλά ήταν δίπλα του στις 22 Νοεμβρίου, 1963, μαζί με τον κυβερνήτη του Texas John Connally και τη σύζυγο του, σε μια αυτοκινητοπομπή 10 μιλίων, μέσω των κεντρικών δρόμων του Dallas. Καθισμένοι στη λιμουζίνα, οι Kennedy και Connally, χαιρετούσαν τα μεγάλα και ενθουσιώδη πλήθη που συγκεντρώθηκαν κατά μήκος της διαδρομής, όταν ο Lee Harvey Oswald φέρεται να έριξε τρεις πυροβολισμούς από τον έκτο όροφο ενός κτηρίου, τραυματίζοντας θανάσιμα τον Πρόεδρο Kennedy. Ο John F. Kennedy κηρύχθηκε νεκρός 30 λεπτά αργότερα, στο νοσοκομείο Parkland του Dallas. Ήταν 46 χρόνων.
 
 
 
Ήταν ασυνήθιστο για τον Αντιπρόεδρο και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να ταξιδεύουν μαζί στην ίδια αυτοκινητοπομπή, εντούτοις ο Αντιπρόεδρος Lyndon Johnson, ήταν τρία αυτοκίνητα πίσω από τον Πρόεδρο Kennedy. Ο Johnson ορκίστηκε 36ος πρόεδρος των ΗΠΑ λίγο πιο μετά. Πήρε τον προεδρικό όρκο στο Air Force One, που βρισκόταν στο διάδρομο του αεροδρόμιο Dallas Love Field. Στην ορκωμοσία ήταν μάρτυρες περίπου 30 άτομα, μεταξύ των οποίων και η Jackie Kennedy, η οποία φορούσε ακόμα ρούχα βαμμένα με το αίμα του συζύγου της. Μερικά λεπτά αργότερα, το προεδρικό τζετ απογειώθηκε για την Washington.
 
 
 
Την επόμενη ημέρα, 23 Νοεμβρίου, ο νέος πρόεδρος Johnson εξέδωσε την πρώτη του διακήρυξη, κηρύσσοντας την 25η Νοεμβρίου ημέρα εθνικού πένθους για τον δολοφονημένο πρόεδρο. Εκείνη τη Δευτέρα, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι παρατάχθηκαν στους δρόμους της Washington, για να παρακολουθήσουν την πομπή της μεγαλοπρεπούς κηδείας του Kennedy.
 
Όπως είναι γνωστό, ο όρος «θεωρία συνωμοσίας» είναι δημιουργία της CIA, και σχεδιάστηκε για να δυσφημήσει και να περιθωριοποιήσει τους ανθρώπους που διαφώνησαν με το γελοίο “Warren Report”, σχετικά με τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου JFK. Η κυβέρνηση χρειαζόταν τον αμερικανικό λαό να πιστέψει τη θεωρία της “μαγικής σφαίρας” του μόνου σκοπευτή, και χρειαζόταν αυτός ο σκοπευτής να είναι ο Lee Harvey Oswald. Όποιος τόλμησε να διαφωνήσει χαρακτηρίστηκε ως «συνωμοσιολόγος».
 
 
 
 
Ο JFK δολοφονήθηκε πριν από 57 χρόνια. Προφανώς ο Αμερικανικός λαός δεν νοιάζεται πια αν ο δολοφόνος ήταν ο Oswald ή εάν επρόκειτο για συνωμοσία της ίδιας τους της κυβέρνησης. Θα έπρεπε όμως να νοιάζεται, γιατί οι ίδιοι άνθρωποι που δολοφόνησαν τον JFK, παραμένουν ακόμα στην εξουσία της χώρας. Αντιπροσωπεύουν την ίδια δομή εξουσίας που επέτρεψε η εγκληματίας Hillary Clinton να μείνει ατιμώρητη, ακόμη και όταν το FBI δήλωσε την ενοχή της. Είναι η “Σκιώδης Κυβέρνηση” της Αμερικής και είναι εντελώς αδίστακτοι! 
 
Σε μια διεξοδική, τεκμηριωμένη, ποινική δίωξη του George Hebert Walker Bush, αποδεικνύεται πέρα από κάθε εύλογη αμφιβολία η ενοχή του, ως άμεσα υπεύθυνου στη συνωμοσία για τη δολοφονία του John F. Kennedy. Πρέπει να το δείτε για να πιστέψετε ότι ο πρώην πρόεδρος George Hebert Walker Bush, συνδέεται με τη δολοφονία του JFK! 
 
 
 
Βλέποντας το ντοκιμαντέρ/βίντεο στον πιο κάτω σύνδεσμο, δεν θα πρέπει να παραμείνει πιά καμία αμφιβολία, ότι αυτή είναι αλήθεια! Τα στοιχεία είναι συντριπτικά! Ο συντάκτης αυτού του ντοκιμαντέρ, John Hankey έχει άλλωστε πει: «Εάν μπορούσαμε να παρουσιάσουμε αυτά τα στοιχεία σε μια κριτική επιτροπή στο Texas, θα πλήρωνε με τη ζωή του»!
 
Το ντοκιμαντέρ διερευνά τις πολλές συνδέσεις μεταξύ του George H.W. Bush και της δολοφονίας του John F. Kennedy, και δίνει ένα πολύ πειστικό επιχείρημα για το ότι ήταν ο επιχειρησιακός ηγέτης, του πιο σημαντικού πραξικοπήματος στην Αμερικανική Ιστορία!
 

 

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ PRESCOTT BUSH, ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΟΥ HITLER ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΠΡΙΝ ΤΟ 1942;

 ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ Ο GEORGE BUSH HΤΑΝ ΣΤΗ CIA ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ DALLAS OΤΑΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο JOHN F. KENNEDY; 

 Ο GEORGE H.W. BUSH, σχεδίασε και πραγματοποίησε τη δολοφονία του JFK! 

Το σημαντικό είναι πως ο γιός του, εκείνο το 3-χρονο μικρό αγόρι, που χαιρέτησε στρατιωτικά τη σωρό του πατέρα του την ημέρα της κηδείας, φρόντισε να οδηγήσει τον ένοχο στη δικαιοσύνη και να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του!  

 

 
Αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που ο John F. Kennedy Junior, σκηνοθέτησε το θάνατο του, όπως τώρα πια γνωρίζουμε, ώστε να μπορέσει να προστατευθεί από τους δολοφόνους του πατέρα του και να φέρει στο φως την αλήθεια. Κατάφερε να ολοκληρώσει το Σχέδιο του. Επεβλήθη τιμωρία στον ένοχο, για σωρεία τόσων άλλων εγκλημάτων που διέπραξε επίσης, με τη πολύτιμη βοήθεια του φίλου του Donald Trump και των πατριωτών της Q-Anon. Ο George H.W. Bush εκτελέστηκε με την χρήση θανατικής ένεσης. 
 
 
 
Όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι ήταν στην εκκλησία παρακολουθώντας τη κηδεία, έμειναν έκπληκτοι ανακαλύπτοντας σε φάκελο που τοποθετήθηκε στο πρόγραμμα της τελετής, το λακωνικό και πολύ ξεκάθαρο μήνυμα: “THEY KNOW EVERYTHING! I'M SORRY!, George W.H. Bush” 
 
Δείτε τις εκφράσεις τους στο σχετικό βίντεο. 
 
Το σημαντικότερο όμως αυτή τη στιγμή, είναι το γεγονός ότι ο JOHN F. KENNEDY επιβίωσε της δολοφονικής δολοφονίας που έγινε εναντίον του
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΟ-ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μαζέψουμε και τις δικές σου μαλακιες στο diodoto φτιάχνουμε έκθεση βιβλίου...;)
      Κουλαρε...

      Διαγραφή
    2. Την προηγουμενη φορα ημουν ευγενικος κο απλως εσβησα τα υβριστικα σχολια σου...Αν δεν εχεις επιχειρηματα να στηριξεις την γνωμη σου ευγενικα θα χρησιμοποιησω αλλη μεθοδο γιατι ειναι πολυ ευκολο να βρει καποιος ποιος εισαι αλλα και να καταλαβει το λογο που το κανεις αυτο...

      Διαγραφή
  2. Ο ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΜΠΟΥΣ ΣΤΗΝ CIA..
    Ο ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΜΠΟΥΣ ΦΑΔΕΡ ,ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΎΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ,ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΔΡΑΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ,ΤΗΝ "ΣΦΥΡΑΓΕ" ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΑΝ ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑΣ ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ,ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΑΙΑΣ ,ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΕ ΔΩΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ,ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ.
    ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΎΡΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΨΥΧΗΣ ΤΕ ΚΑΙ ΣΏΜΑΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΤΕΤΙΣΜΟ ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    Η ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΔΡΑΚΟ ΑΛΟΗΓΚΟΡ ,ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΑΛΟΗΓΚΟΡ ,ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΙ.
    ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ,ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ ,ΤΣΕΝΕΙ ,ΜΑΚΕΗΝ ,ΕΡΠΕΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΑ.
    ΑΜΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ,ΣΦΥΡΑΤΕ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ .
    ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ,ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ,ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΟΗΓΚΟΡ ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΥΛΕΩΝ ΤΗΣ Β.ΙΤΑΛΙΑΣ.
    ΜΟΧΘΗΡΟΙ ,ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΑΝΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΕΞΑΥΛΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ .ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ,ΚΑΤΙ ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΟ ΣΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ....
    ΝΑ ,ΕΝΑ ΤΟΥΝΕΛ ΕΝΤΟΛΩΝ.
    ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΕΞΑΥΛΩΘΗ.
    ΕΧΕΙ ΑΡΧΊΣΕΙ ΗΔΗ.
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ sleepy jo ;
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΒΑΘΕΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ,Ο ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ,ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.
    ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΦΟΔΡΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΦΟΛΙΔΑ ΕΠΙ ΦΟΛΙΔΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις