ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο που λέει "Κέρδισες Τζο Τι κέρδισα Τζώρτζ; (H ιδέα της γελοιογραφίας είναι <<κλεμ μένη> και άγνωστου δημιουργού)"

 
Πανηγυρισμοί επί πανηγυρισμών από τα ΜΜΕ «μας» για την εκλογή Biden και ξέρεις φίλε/η … εκτός των άλλων, μου ήρθε ξαφνικά στο μυαλό μια παλιά παροιμία. Αυτή που λέει … «θέλει η π@υτ@να να κρυφτεί κι΄ η χαρά δεν την αφήνει». Την ξέρεις ε; 
 
Λοιπόν …… όπως είναι γνωστό, οι εκλογές της 3ης Νοεμβρίου δεν ανακηρύσσουν Πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά εκλέκτορες των οποίων το Σώμα συγκαλείται μετά την 14η Δεκεμβρίου και ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ έχει επικυρωθεί το αποτέλεσμα από τις Βουλές των Αντιπροσώπων της κάθε Πολιτείας, πράγμα αδύνατον, εφόσον συνεχίζεται η καταμέτρηση για τους γνωστούς λόγους 
 
Από την άλλη, τον πρωταρχικό λόγο έχει πια η Δικαιοσύνη, αφού σύμφωνα με την πλευρά Trump, συνέβη μία απίστευτου μεγέθους νοθεία με «λάθος» λογισμικά, με διπλοψηφίες, με την ΜΗ καταγραφή μεγάλου αριθμού ψήφων υπέρ του Ρεμουμπλικανικού Κόμματος, με την προσμέτρηση επίσης μεγάλου αριθμού πλαστών ψηφοδελτίων … την προσμέτρηση ψήφων νεκρών, μεταναστών, ανηλίκων κλπ κλπ
 
(Απάντηση σε τυχόν ερώτηση: Ναι! Υπάρχει ανάλογο προηγούμενο, όταν στις εκλογές του 2000 αποκαλύφθηκε η νοθεία του AlGore και εξελέγη ο Bush)
 
Ο δε Πρόεδρος Trump δήλωσε χθες (7.11.2020) μεταξύ άλλων: 
 
«Όλοι ξέρουμε γιατί ο Joe Biden βιάζεται να ανακηρυχθεί ψευδώς νικητής και γιατί οι σύμμαχοί του στα ΜΜΕ προσπαθούν τόσο σκληρά να τον βοηθήσουν …………. Το απλό γεγονός είναι ότι αυτές οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει. Ο Biden δεν έχει επικυρωθεί σαν νικητής από οποιαδήποτε Πολιτεία, και πόσο μάλλον στις αμφισβητούμενες όπου θα γίνει υποχρεωτική ανακαταμέτρηση …… πχ στην Πενσυλβάνια, δεν επιτρέπεται στους νόμιμους παρατηρητές μας να έχουν ουσιαστική πρόσβαση ώστε να παρακολουθήσουν την διαδικασία καταμέτρησης. 
 
Οι νόμιμες ψήφοι αποφασίζουν ποιος είναι Πρόεδρος και όχι τα μέσα ενημέρωσης! Από την Δευτέρα, η εκστρατεία μας θα αρχίσει να διώκει την υπόθεσή μας στο δικαστήριο για να διασφαλίσει την πλήρη τήρηση των εκλογικών νόμων και την έδρα του νόμιμου νικητή …………. Παραμένει σοκαριστικό το γεγονός ότι η πλευρά Biden αρνείται να συμφωνήσει με αυτήν τη βασική αρχή και θέλει να υπολογίζονται τα ψηφοδέλτια, ακόμη και αν αυτά είναι πλαστά ………… Δεν θα σταματήσω μέχρι ο Αμερικανός λαός να έχει την έντιμη ψήφο που αξίζει και που απαιτεί η Δημοκρατία». 
 
Έτσι, ο αγαπητός κ.Biden (που απ΄όσο πληροφορούμαι άρχισε τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις υπέρ της Τουρκίας αφού δεν χρειάζεται πια τις ψήφους των Ελλήνων Ομογενών), μπορεί μεν να «πανηγυρίζει» μαζί με την Cabal, τα ΜΜΕ, τις ΜΚΟ … ακόμα και με την «Μουσουλμανική Αδελφότητα», αλλά τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει ακόμα. 
 
Παρακαλώ συνεχίστε το ποπ κόρν … όχι μόνο γιατί έχει ακόμα δρόμο η εκλογή Προέδρου στις ΗΠΑ, αλλά και γιατί εάν αποδειχθούν κάποια πράγματα, μάλλον θα έρθει στην μόδα η πορτοκαλί φόρμα 
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
 
Με την ευκαιρία, παρακάμπτοντας διάφορα, όπως πχ τις ευχές του Biden στην «μακεδονική – αμερικανική» κοινότητα για την εξέγερση του Ίλιντεν, σαν «φίλος των Μακεδόνων-Αμερικανών», υπενθυμίζω την δήλωση του (2007) … «Είμαι Σιωνιστής. Δεν χρειάζεται να είσαι Εβραίος για να είσαι Σιωνιστής» ... και φυσικά μπορεί να μην έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον λαό των απλών Εβραίων, αλλά αυτονόητα δεν ισχύει το ίδιο με τους Σιωνιστές … Εβραίους και μη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Θα σας πληροφορήσω αν και το ξερετε μαλλον οτι πολλοι ρεπουπλικανοι οπως και η γυναικα του τραμπ αλλα και το καθαρμα ο σιωνιστης γαμπρός του του λενε να αποδεχτεί την ήττα.
    Σας το λεω τοσο καιρο οτι το παιχνιδι ειναι πουλημενο και δεν ακουτε.
    Συντομα παλι θα απογοητευτεί τα οπως τοτε με τον τσιπρα που επαιζε παρόμοιο κολπο για να απογοητεύσει τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε επειδή μάλλον τρόλ είσαι ψάξε βα δει τι γίνεται με τον νοθια !! Αλλά τώρα τι να πεις όταν λες για Τσίπρα και εσυ του βρόμικου. Συστήματος είσαι !!!

      Διαγραφή
    2. ΧΑχαχα ρε από Ευαγγελάτο ενημερώνεσαι...εδώ Πάπας εκεί Πάπας είσαι ωρε γιωργηηηη

      Διαγραφή
  2. Ρε φιλαρακι Γιωργο, η γυναικα του τραμπ γιατι να θελει να τον "πουλησει" ? Εναν λογο πες μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. The American people deserve fair elections. Every legal - not illegal - vote should be counted. We must protect our democracy with complete transparency.

    Melania Trump

    8-11-2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αμερικανικός λαός αξίζει δίκαιες εκλογές. Κάθε νόμιμη - όχι παράνομη - ψήφος πρέπει να μετράται. Πρέπει να προστατεύσουμε τη δημοκρατία μας με πλήρη διαφάνεια.

      Διαγραφή
  4. Κύριοι του "sinomosiologos.blogspot", έστω και χωρίς νόημα θα παρακαλουσα να μου εξηγησετε πως και γιατί δημοσιεύετε μία δική μου ανάρτηση που έκανα στην σελίδα μου στο FB χωρίς να αναφέρετε το όνομά μου (του συντάκτη δηλαδή). Φυσικά δεν έχω "διαφυγόντα κέρδη", αλλά είναι η πολλοστή φορά που βλεπω ανάρτησή μου να περιφέρεται ανώνυμη στο διαδίκτυο και απ΄ότι καταλαβαινετε, δεν μου είναι και ιδιαίτερα ευχάριστο, παρ΄ ότι βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά... Σας παρακαλώ να μην επαναληφθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις