ΗΠΑ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ..

 The US Military Has Raided And Seized Servers In Germany Tied To The Dominion Election System 

Ο Αμερικανιμος Στρατός Εισέβαλε και Κατάσχεσε τους διακομιστές υπολογιστών

σε σχέση με το Σύστημα DOMINION..! 

Άνθρωποι που βρίσκονται στη Γερμανία αναφέρουν ότι η Scytl, η οποία φιλοξενεί τα δεδομένα των εκλογών ΣΑΣ, ακαταλλήλως μέσω της Ισπανίας, δέχθηκε επιδρομή από μια μεγάλη δύναμη των ΗΠΑ και οι διακομιστές τους στη Φρανκφούρτη κατασχέθηκαν!. 
 
Η ισπανική εταιρεία λογισμικού Scytl, η οποία πωλεί λογισμικό χειραγώγησης εκλογών παγκοσμίως, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στις ΗΠΑ, βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. 
 
Ο διακομιστής για τη χειραγώγηση ήταν στη Γερμανία...!!!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ti ginete re paidia? ispaniko logismiko pou eine stin germania xrisimopioun americanoi gia katametrisi ton psifon? diladi olokliro silikon valey gia ti ton exoune? lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Η ισπανική εταιρεία λογισμικού Scytl, η οποία πωλεί λογισμικό χειραγώγησης εκλογών παγκοσμίως"
      Κατάλαβες; Η εταιρεία αυτή χρησιμοποιείται ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! Το λογισμικό της ελέγχει τις εκλογές σε όλον τον κόσμο!!!
      Γι' αυτό η Singular δεν δίνει αποτελέσματα ανά τμήμα, εκτός από πολύ μικρά τμήματα σε απομακρυσμένα χωριά. Εάν είσαι εκλογικός αντιπρόσωπος (ήμουνα πριν 10 χρόνια) και προσπαθήσεις να επαληθεύσεις τα αποτελέσματα του τμήματος με την Singular δεν μπορείς γιατί δίνει αποτελέσματα κυρίως συγκεντρωτικά.
      Θυμάμαι ότι όταν ρώτησα πως θα κάνω επαλήθευση, μου είπαν να πάω στην Ευελπίδων, να κάνω αίτηση και μπορεί οι δικαστικοί αντιπρόσωποι να ευαρεστηθούν να μου απαντήσουν!!! Μπορεί και όχι!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις