ΗΠΑ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΣΥΣΤΗΜΑ DOMINION & ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

 

DONALD TRUMP - 13.11.2020
 
Πρέπει να δούμε τον Sean Hannity να αφαιρεθεί αυτό το φρικτό, ανακριβές και οτιδήποτε άλλο εκτός από το ασφαλές σύστημα Dominion Voting, που χρησιμοποιείται σε πολιτείες, όπου δεκάδες χιλιάδες ψήφοι μας κλάπηκαν και δόθηκαν στον Biden. Ομοίως, ο σπουδαίος Lou Dobbs έχει ένα επιβεβαιωτικό και ισχυρό κομμάτι!
 
 
 
 
RUDY GIULIANI - Στον Lou Dobbs, FOX B.
 
Πρώτα απ 'όλα, το σύστημα μπορεί να χακαριστεί, αλλά τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από αυτό.
Η DOMINION, είναι μια εταιρεία που ανήκει σε άλλη εταιρεία, η οποία ανήκει στην SMARTMATIC, μέσω μιας ενδιάμεσης εταιρείας που ονομάζεται INTRA. 
 
Η Smartmatic δημιουργήθηκε το 2003-2004 και θα εκπλαγείτε όταν σας πω πώς σχηματίστηκε. Σχηματίστηκε από 3 Βενεζουέλανους, που ήταν πολύ κοντά στον δικτάτορα Ούγκο Τσάβες της Βενεζουέλας και δημιουργήθηκε για να "Τακτοποιεί" τις Εκλογές. Αυτή είναι η εταιρεία που κατέχει το σύστημα Dominion. 
 
Η Dominion τώρα, είναι μια Καναδική εταιρεία και όλο το λογισμικό της είναι λογισμικό της Smartmatic. 
 
Χρησιμοποιούμε λοιπόν μια εταιρεία που ανήκει σε Βενεζουέλους, πολύ κοντά στον Τσάβες και τώρα πολύ κοντά στον Μαδούρο, που έχουν μία ιστορία - και βρέθηκε να είναι μια εταιρεία για την "Τακτοποίηση" των Εκλογών. Έχουν ένα τρομερό ρεκόρ και έχουν εξαιρετικά εύκολα χακαρίσματα.
Τι έκανε λοιπόν η πολιτεία της Γεωργία, προσλαμβάνοντας αυτήν την ξένη εταιρεία; Θα σας πω τι έκαναν, το οποίο έχει να κάνει με τον ΠΡΩΗΝ Υπεύθυνο του Προσωπικού της Κυβέρνησης..!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις