ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, Δανία

President should resign, says Mart Helme | News | ERR 
 
Ο Υπουργός Εσωτερικών της Ακροδεξιάς της Εσθονίας, Mart Helme, παραιτήθηκε τη Δευτέρα, μια μέρα αφότου χαρακτήρισε τον εκλεγμένο Πρόεδρο Joe Biden και τον γιο του Hunter «Διεφθαρμένους Χαρακτήρες» χωρίς να παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες ή αποδεικτικά στοιχεία. 
 
«Χθες το βράδυ αποφάσισα να παραιτηθώ (όταν) βλέποντας τη συκοφαντία και τα ψέματα που παρήγαγαν τα εσθονικά μέσα ενημέρωσης», δήλωσε o Helme, του Εσθονικού Συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος ή του EKRE. 
 
"Είμαι κουρασμένος. Δεν έκανα τίποτα χθες που θα έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια της Εσθονίας. Δεν έχω πει τίποτα που δεν έχει ήδη ειπωθεί από τα Αμερικανικά Μέσα, τα Αμερικανικά Ελεύθερα Μέσα Ενημέρωσης », είπε στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ERR. 
 
Έκανε τα σχόλια την Κυριακή σε μια ραδιοφωνική εκπομπή της Εσθονίας, η οποία πήρε συνέντευξη από τον Mart Helme και τον γιο του Martin, ο οποίος είναι υπουργός Οικονομικών της χώρας. 
 
Συζήτησαν επίσης ένα υποθετικό σενάριο εμφύλιου πολέμου των ΗΠΑ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump «ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. Θα συμβεί ως αποτέλεσμα ενός τεράστιου αγώνα, ίσως ακόμη και αιματοχυσίας, αλλά η Δικαιοσύνη θα κερδίσει στο τέλος », δήλωσε ο Mart Helme στο ραδιοφωνικό σταθμό του TRE σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. 
 
"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές οι εκλογές ήταν ψευδείς", δήλωσε ο Martin Helme στη συνέντευξη, σύμφωνα με την Εσθονική πύλη ειδήσεων Delfi και τον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό ERR. «Πιστεύω ότι όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι πρέπει να μιλήσουν υπερ του. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για δημοκρατία ή κράτος δικαίου σε μια κατάσταση όπου οι εκλογές μπορούν να παραποιηθούν τόσο απλά, τολμηρά και σε μαζική κλίμακα."
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "Estonia's far-right minister resigns over Biden remarks By JAN M. OLSEN yesterday EKRE KOND KONSERVATIIVNI RANVAERAKOND EKRE EESTI KONSERVATIIVNE RAHVAERAKOND EKRE EESTI ERVATIIVNE ERAKOND Estonia's COPENHAGEN, Denmark (AP) far-right interior minister, Mart Helme, resigned Monday, a day after he called President-elect Joe Biden and his son Hunter "corrupt characters" without providing further"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις