Οι εικόνες μιλούν!!!

 

Όταν είχα ανεβάσει την πρώτη εικόνα με τα χαρτιά περίμενα

να με ρωτήσετε τι σημαίνει και δεν το κάνατε. 

Τότε είχα γράψει"παρακολούθα το νερό". Εδώ λοιπόν, δεν χρειάζεται πλέον να σας πώ τι είναι γιατί το ξέρετε πια. 

 

Καπάκι ανέβασα τον στρατηγό Flynn με το βιολί που σας έδειχνα ότι το λιοντάρι θα παίξει"σόλο"...


Να παρατηρήσετε περισσότερο τις εικόνες και τα κείμενα γιατί τα πάντα είναι κομμάτια του πάζλ. Λόγω των κυρώσεων πρέπει να δείξω κάποια θέματα έτσι δυστυχώς...

 

Στοίβες χαρτιά με κόκκινη κορδέλα και ένα λαμπερό χαμόγελο λέει πολλά, την επόμενη μέρα σε μια ομιλία του έδειξε να δυσκολεύεται να πιεί νερό με το ένα χέρι για να τραβήξει την προσοχή μας. 

 

Δηλαδή: στα χαρτιά γράφουμε και επειδή είναι πολλά θα πάνε παντού + δυσκολία στο νερό= κόκκινο προσοχή- γραφή-νερό=υδατογράφηση!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Κριμα για το Pence, αν και κατι δε μου αρεσε πανω του απ΄τη πρωτη στιγμη που τον ειδα. Μακαρι να εχω αδικο και ν΄αποδειχθει αθωος, αλλα δε το βλεπω. Το αλλο το λαμογιο το Ryan, ποτε δε τον συμπαθησα και δε μου κανει καμια εκπληξη το οτιδηποτε γι΄αυτον και μακαρι να τον κρεμασουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τραμπ και οι δικηγόροι του μιλούν για "νόμιμες" ψήφους συνεχώς. Πάντα δίνουν αυτόν τον χαρακτηρισμό. Δεν το θεωρώ τυχαίο και πιστεύω πως έχει να κάνει με το υδατογράφημα. Είναι το στοιχείο δηλαδή που θα πιστοποιήσει την "νόμιμη" ψήφο. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν καταγγελίες για καραβιές ψηφοδελτίων από Κίνα που για κακή τους τύχη όπως φαίνεται θα πάνε άκλαφτα. Αυτή τη στιγμή φαίνεται μια στρατηγική έκθεσης του αντιπάλου με δηλώσεις νομιμότητας της ψηφοφορίας και μετά έρχεται το καθοριστικό χτύπημα. Οψόμεθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ήμουνα στό στρατό λέγανε "Εκεί πού τελειώνει η λογική αρχίζει ο στρατός".
    Όταν είδα αργότερα τί σημαίνει πραγματικά Αριστερά διαπίστωσα ότι "Εκεί πού τελειώνει η λογική αρχίζει η Αριστερά".
    Τόν τελευταίο καιρό όμως είδα ότι "Εκεί πού τελειώνει η λογική αρχίζει η Δημοκρατία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις