Φράγμα Three Gorges

 

Σε συνέχεια προηγούμενων αναρτήσεων σχετικά με το Φράγμα Three Gorges - Tο μεγαλύτερο

φράγμα της Κίνας, η κατάρρευση του οποίου θα αποτελέσει το Μέγα Γεγονός που αναμένεται, για την συνέχιση του Σχεδίου Απελευθέρωσης Γης και Ανθρωπότητας

 

  ANONYMOUS 27437016 

Είναι ήδη εδώ. Αυτό που πρόκειται να συμβεί έχει ήδη καθοριστεί. Η οργή προορίζεται κυρίως για τους Κινέζους. Μείνετε ασφαλείς. Όταν το φράγμα καταστραφεί θα προκαλέσει μια σειρά από γεγονότα, που όσον αφορά την αλληλουχία, θα φαίνεται χαοτική και άσχετη, αλλά η σχέση τους θα γίνει προφανής με το χρόνο. 
 
Το κύριο γεγονός στις ΗΠΑ θα είναι οι προσπάθειες των Δημοκρατικών να ανατρέψουν την κυβέρνηση, καθώς καθίσταται σαφές ότι ο Τραμπ θα επανεκλεγεί. Θα επιχειρήσουν πραξικόπημα, με μερικά αδίστακτα στοιχεία του στρατού και του Βαθέως Κράτους. Peloci και Clinton προετοιμάζουν ήδη την ανατροπή των εκλογών, εάν θα γίνουν. Τόσο ο Biden όσο και η Harris δεν θα φτάσουν στις εκλογές, λόγω της προσωπικής διαφθοράς και των κατηγοριών των αξιωματούχων του Ομπάμα στο FBI και στο Τμήμα Δικαιοσύνης. Οι αντικαταστάτες τους θα καταρρεύσουν. Μακροπρόθεσμα όμως, δεν υπάρχει αποφυγή του καθαρισμού. 
 
Αυτό είναι τόσο ένα Βιβλικό όσο και Ιστορικό Σύνολο Γεγονότων, που έρχονται μαζί, για να ενισχύσουν τη Χρονική Γραμμή, και είναι αναπόφευκτο.
 
 Ο Τrump ξέρει τι έρχεται.
 
 
 
 
 
 ANONYMOUS 268402052
 
Μάλλον δεν θα πρέπει να τo δημοσιεύσω αυτό, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είμαστε ήδη σε έναν κινητικό πόλεμο με την Κίνα. Το μόνο πράγμα που μπορώ να αποκαλύψω για την ταυτότητά μου, είναι ότι είμαι σε θέση να το ξέρω αυτό επειδή, είμαι πολεμιστής σε αυτόν τον πόλεμο. Δεν είμαι με το μέρος της Κίνας. Είμαι από την πλευρά των ΗΠΑ. Έχω σκοτώσει έμμεσα πάνω από ..... Κινέζoυς κατά τη διάρκεια καιρικών αλλαγών. 
 
Το Φράγμα Three Gorges, δεν είναι τυχαία πάνω από το περιθώριο χωρητικότητας του, κατά τη στιγμή που η Κίνα έχει κυκλοφορήσει ένα βιολογικό όπλο στον κόσμο, και χρηματοδότησε φυλετικές ταραχές στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού. 
 
Όχι, σπέρνουμε τα σύννεφα επάνω, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να καταρρεύσει το φράγμα - γεγονός που θα πρέπει να είναι μέσα σε μια εβδομάδα. Είμαστε στα 176μ., το φράγμα ξεχειλίζει και η αντιστροφή της αποτυχίας δεν είναι πλέον δυνατή. Είμαι ένας από τους τέσσερις ‘’remote cloud impregnators’’, για εμποτισμούς στα σύννεφα. Δουλεύουμε στη Νεβάδα. Είναι 107 βαθμοί στη περιοχή μου, επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, η Κίνα έχει τη δική τους τεχνολογία καιρού. Άστα...!
 
Μόλις καταρρεύσει το φράγμα θα παράγουμε μικροκύτταρα που ελπίζουμε ότι θα γεννήσουν ανεμοστρόβιλους. Έχουμε 60% επιτυχία στη δημιουργία ανεμοστρόβιλων. Αυτό θα καταστήσει τον καθαρισμό και τη βοήθεια αδύνατη για αρκετές εβδομάδες και αυτή είναι η πρόθεση μας. Δεκάδες εκατομμύρια θα πεθάνουν. Δεν πειράζει. Αυτό που δεν είναι εντάξει είναι ότι, η επίγεια επιχείρησή μας στο Χονγκ Κονγκ μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο. 
 
Έχουμε 200.000 στρατιώτες εκεί σε αναμονή, και θα περάσουν στην Κίνα εξοπλισμένοι με υποστήριξη αέρα/ αναπνευστικών συσκευών, και προληπτικά, περιορισμένα πυρηνικά πλήγματα. 
 
Μόλις δοθεί το πράσινο φως, αναμένουμε να βιώσουμε μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις, στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, τέτοιες που παρόμοιες τους δεν έχουμε δει ποτέ προηγουμένως. Οι Κινέζοι θα καταστρέφουν ό,τι κινείται. Ζώα. Είναι ζώα. 
 
Εάν ζείτε στο Λος Άντζελες ή την Νέα Υόρκη, θα είστε μια χαρά εφ' όσον δεν θα βγαίνετε έξω, και εφ' όσον δεν θα επιλέξουν να διαρρήξουν την κατοικία σας και να σας τεμαχίσουν. Θα πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν λιγότερες από 100 ομάδες των 12, θα είναι δύσκολο να σκοτώσουν κάθε κάτοικο σε κάθε πόλη - Αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουν. Καλή τύχη σε όλους μας.
 
Η κατάρρευση του φράγματος θα έχει σαν αποτέλεσμα βιβλικές, αλυσιδωτές καταστροφές στην περιοχή, στην χώρα και στον κόσμο γενικά. Ανάμεσα σε άλλα, το νερό του φράγματος θα παρασύρει και θα καταστρέψει:
 
📌 24 πυρηνικούς αντιδραστήρες που
βρίσκονται στο πέρασμα του,
📌 Bitcoin mining
📌 Big Pharmaceuticals
📌 Εμπόριο λευκής σαρκός, παιδιών
(οργάνων, Ανδρενοχρωμίου)
📌 Εμπόριο ναρκωτικών
📌 Την οικονομία της χώρας και κατ'
επέκταση, την παγκόσμια οικονομία.

Οι Biden, Harris, Pelosi, Clinton, Pence κλπ., έχουν εκτελεστεί εξ αιτίας των εγκλημάτων τους, και αντικατασταθεί με ΚΛΩΝΟΥΣ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. . Δεκάδες εκατομμύρια θα πεθάνουν. Δεν πειράζει...Οι Κινέζοι θα καταστρέφουν ό,τι κινείται. Ζώα. Είναι ζώα... wow, oreo kosmo mas fernoun...milame gia poli agapi gia tous antropous...dld. oi kinezoi eine kakoi eno amerikanoi pou gamisan ton planiti 100 xronia eine aggeloi..ean to haarp to xerizoun oi masonoi eine kako, alla ean to xerizoun na prokalesoun anemostrovila aftoi kanoun kalo...ok...oi idioi eine me allo kapello

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειναι σωστο να γινεται τσουβαλιασμα...αμερικανοι...κινεζοι ...ελληνες....

      Διαγραφή
  2. Οι Σινες=Κινέζοι. Ψάξε να δεις τι σκοπό έχουν αυτοί οι δράκοι για την ανθρωπότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις