Φωτογραφίες της NASA δείχνουν πιθανή χειραγώγηση του καιρού

Φωτογραφίες της NASA δείχνουν πιθανή χειραγώγηση του καιρού 

Η χειραγωγηση του καιρου και του κλίματος είναι ένα θέμα που δίνει τροφή πολλών

συζητήσεων. Υπάρχει; Γίνεται; Το κάνουν κάποιοι; Ποιοί είναι αυτοί; Μήπως είναι όλα ψέματα;

Όπως λέει η παροιμία, μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις. Οι εικόνες φωτογραφιών που παρουσιάζονται παρακάτω συλλέχθηκαν από δορυφορικές πηγές της NASA και είναι πραγματικά ανησυχητικές.

Για αυτές υπάρχει ο ισχυρισμός, σύμφωνα με τον Dane Wigington, ότι παρέχουν συγκλονιστική και αναμφισβήτητη απόδειξη μία πρωτοφανούς επίθεσης παγκόσμιας κλιματικής μηχανικής / γεωμηχανικής / διαχείρισης της ηλιακής ακτινοβολίας στον πλανήτη μας καθώς και στα συστήματα υποστήριξης της ζωής του.

Ο Dane Wigington έχει ένα εκτεταμένο υπόβαθρο στην ηλιακή ενέργεια. Είναι πρώην υπάλληλος της Bechtel Power Corp. και εξουσιοδοτημένος εργολάβος στην Καλιφόρνια και την Αριζόνα. Έχει εστιάσει τις προσπάθειές του στην ενέργεια του στο ζήτημα της γεωμηχανικής. Είναι επικεφαλής ερευνών σε όλα τα επίπεδα γεωμηχανικής από τον στρατοσφαιρικό ψεκασμό αεροζόλ (SAG) έω το HAARP.

Υποστηρίζει, λοιπόν, ότι υψηλά τοξικά βαρέα μέταλλα και χημικά (τα οποία ψεκάζονται συστηματικά στην ατμόσφαιρα από ειδικά αεροσκάφη ως μέρος των προγραμμάτων γεω-μηχανικής / SRM) διαχειρίζονται από εξαιρετικά ισχυρά σήματα ραδιοσυχνότητας.

Αυτά τα σήματα μεταδίδονται από αμέτρητες τοποθεσίες σε όλο τον πλανήτη από διάφορους τύπους πλατφόρμων μετάδοσης (εγκαταστάσεις θέρμανσης ιονόσφαιρας όπως HAARP, ραντάρ SBX, NEXRAD κλπ.).

Ο αντίκτυπος των μεταδόσεων μικροκυμάτων στους νέους σχηματισμούς είναι βαθύς και πολύ ορατός (σε κάποια σενάρια σχηματίζονται τετράγωνα σύννεφα)

Έχετε δει τετράγωνα σύννεφα; Τι τα προκαλεί:

 

 

Στις δορυφορικές εικόνες της NASA, παρατηρούνται πολλές διακυμάνσεις των επιπτώσεων της νέφωσης ραδιοσυχνοτήτων. Ο βαθμός, στον οποίο η τρέχουσα κλιματική μηχανική / κλίμα / παρέμβαση / πόλεμος, διαταράσσει τη γήινη ατμόσφαιρα και τα συστήματα υποστήριξης της ζωής είναι ήδη πέρα ​​από καταστροφικές και συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.

Η καταστολή / χειραγώγηση των τυφώνων είναι μια πτυχή / ατζέντα των μηχανικών του κλίματος. Το 85% των τυφώνων που πλήττουν τις ΗΠΑ προέρχονται από την Αφρική. Τα συστήματα χαμηλής πίεσης μετακινούνται προς τα δυτικά, μακριά από τις ακτές της Αφρικής. Μεγάλο μέρος της κλιματικής μηχανικής / παρέμβασης λαμβάνει χώρα σε αυτήν την περιοχή.

Έχετε δει κυματιστά σύννεφα; Τι τα προκαλεί;

 

 Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, παρακάτω είναι μια δορυφορική φωτογραφία που δείχνει καθαρά περίεργα κυκλικά κύματα γύρω από τον τυφώνα Matthew.

 

 

Ωστόσο το SpaceWeather.com τα χαρακτήρισε ως “βαρυτικά κύματα”  και όχι ως μία ατμοσφαιρική χειραγώγηση όπως ισχυρίζεται ο Dane Wigington.

Τι συμβαίνει τελικά; Ποιά είναι η αλήθεια; Ποια είναι τα fake news; Ποιός έχει δίκιο; Οι επίσημες πηγές ή οι συνωμοσιολόγοι; Υπάρχει συγκάλυψη ή όχι;

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ NASA τα ΛΕΝΕ ΟΛΑ

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ NASA τα ΛΕΝΕ ΟΛΑ

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ NASA τα ΛΕΝΕ ΟΛΑ

 

Οι παραπάνω είναι μερικές μόνο ενδεικτικές φωτογραφίες ενώ πολύ περισσότερες μπορείτε να δείτε στην αρχική πηγή του άρθρου, εδώ: wakeup-world.com

Δείτε και ένα σχετικό video περί χειραγώγησης του κλίματος
και τα συμπεράσματα δικά σας:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. δνε υπαρχει περιπτωση να ειναι ψεμματα.
    μονοι τους το ελεγαν θυμαμαι οταν εγιναν αγωνες στη ρωσια πως επιρρεασαν τον καιρο για να μην υπαρχουν βροχες κατα τη διαρκεια τους.
    η τεχνολογια που υπαρχει στα χερια τους για εμας τους κοινους θνητους φαινεται συνομωσιολογια φυσικα.

    ανεργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις