Πανευρωπαϊκό μπλακ άουτ στις τραπεζικές συναλλαγές

Hackers Target Bank Accounts of Ardmore, Okla., Citizens Who Auto Pay Their  Water Utility Bill 

Πανευρωπαϊκό μπλακ άουτ έχει χτυπήσει το

σύστημα Target 2 (σύστημα διατραπεζικών συναλλαγών).

Οι κάτοχοι τραπεζικών λογαριασμών μπορούν να κάνουν αναλήψεις από τα ΑΤΜ των τραπεζών τους, όμως δεν μπορούν να κάνουν συναλλαγές από άλλες τράπεζες.

Παράλληλα μπορείς να κάνεις ανάληψη από την τράπεζα, δεν μπορείς να κάνουν συναλλαγές από άλλες τράπεζες.

Δεν μπορούν να κάνουν πληρωμές όλες οι κυβερνήσεις...!!!

To συστημα αποκατασταθηκε μετα απο καποιες ωρες...

Αυτο που γραφω πιο πανω ειναι η επισημη εξηγηση...

Να σας πω τωρα μια πιο "φευγατη"...

Μεχρι προσφατα το βασικο διατραπεζικο συστημα ηταν το SWIFT τ οποιο ηταν ενα δεδαλωδες συστημα που εξυπηρετουσε ουσιαστικα οσους ηθελαν να κανουν διακινηση μαυρου χρηματος.Μπορουσε ν αποκαλυψει την "μαριδα" αλλα σχεδον ποτε τον "καρχαρια"...Πολυ βολικο ε...? 

Το νεο συστημα που εχουμε πει οτι εχει ξεκινησει ειναι το QFS...Το κβαντικο αυτο συστημα δεν εχει αναγκη την παροχημενη κρυπτογραφηση  blockchain μιας και το νεο συστημα βασιζεται σε περιουσιακα στοιχεια και οχι σε ανυπαρκτες εταιριες η απλα ψηφια σε εναν ηλ. υπολογιστη.

Το συστημα αυτο εχει απιστευτη ταχυτητα  μιας και βασιζεται σε δορυφορους.Για να καταλαβετε μια μεταφορα χρηματων απο Ελλαδα σε Αμερικη χρειαζοταν καποιες μερες(συνηθως 5-7) και τωρα με το νεο συστημα σε φουλ ρυθμους θα χρειαζεται καποια λιγα λεπτα ισως και δευτερολεπτα...!!!

Τωρα λοιπον πανω στην αλλαγη....αν ηθελα να ελεγξω τα παγκοσμια λαμογια που απεγνωσμενα χρειαζονται μαυρο χρημα για να κινηθουν μιας και τελειωνουν τα ψωμια τους αφου πλεον ολα θα ελεγχονται.....τι θα εκανα...?

Ενα παγκοσμιο η πανευρωπαικο blackout ωστε να μπλοκαρω τους παντες και μεσα σε λιγες ωρες να τους ελεγξω και να τους κατασχεσω τα παντα.....!!!

Αλλα μαλλον αυτα δε γινονται και ειναι φαντασιες...Αλλα αν ειχε γινει κατι τετοιο θα σας το ειχαν πει στις ειδησεις ολοι οι δημοσιογραφοι που τοσο νοιαζονται για εσας...




SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις