Πρόεδρος Τραμπ: Κλείστε μέσα τους Μπάιντενς...!!!

Διόνιος: Πρόεδρος Τραμπ: Κλείστε μέσα τους Μπάιντενς 

Μιλώντας ο Πρόεδρος Τραμπ στη Τζόρτζια ενώπιον ενός ιδιαίτερα θερμού πλήθους, αναφέρθηκε στον τότε Αντιπρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, το Δημοκρατικό αντίπαλό του, που

είχε συναντηθεί με Κινέζους και Ουκρανούς επιχειρηματίες, οι οποίοι φέρεται να πλήρωσαν το γιο του, Χάντερ Μπάιντεν, για να διευκολύνει τις εισηγήσεις τους στους ανώτερους αξιωματούχους των ΗΠΑ.

Τραμπ: Αλλά πίστευαν ότι ήταν πολύ άδικο που ο Κοιμισμένος Τζο, δεν μπορούσε να απαντήσει σε μία ερώτηση… Πραγματικά δεν μπορεί να απαντήσει σε καμία ερώτηση. Ο Κρις Γουάλας τον προστάτευε από εμένα. Μίλησα για την πληρωμή των 3,5 εκατομμυρίων από τη Μόσχα. Μίλησα για τα δισεκατομμύρια δολάρια (από την Κίνα). Ο Κρις Γουάλας το άφησε αυτό… είπε, όχι, αυτό δεν είναι σωστό. Γιατί; Εννοείς ότι του επιτρέπεται να πάρει 3,5 εκατομμύρια δολάρια και δεν μας επιτρέπεται να τον ρωτήσουμε γι’ αυτό; Σας λέω, ότι η οικογένεια Μπάιντεν… και άλλοι, αλλά ότι η οικογένεια Μπάιντεν, είναι διεφθαρμένη. Είναι μία διεφθαρμένη οικογένεια.

Πλήθος: Κλείστους μέσα!

Τραμπ: Φαντάζεστε να είχαν κάνει τα δικά μου παιδιά, αυτά που κάνει ο Χάντερ Μπάιντεν; Φαντάζεστε τι είχε να γίνει; Κλείστε τους μέσα. Πρέπει να τους κλείσετε μέσα. Κλείστε μέσα τους Μπάιντενς. 

Κλείστε μέσα τη Χίλαρι. 

Κλείστε τους μέσα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Αντι να στειλει χωρις προηδοποιηση να τους συλλαβουν τους εβραιους μπαιντεν ειναι συνεχεια στο μπλα μπλα και τηγανιτα τιποτα.
    Το ιδιο κανει με τους αντιφα και τον βρωμιαρη τον σορος .
    Δεν πειραζει κανενα σιωνιστη εγκληματια.
    Το μονο που κανει ειναι να δημιουργει εμφυλια κατασταση να σκοτωθουν τα χαζοαμερικανακια.
    Ειναι θλιβεροι πραγματικα.
    Κριμα γιατι στην αρχη πιστεψα οτι ο τραμπας ισως κανει κατι σωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις