Η Κίνα εξαγόρασε τον Joe Biden και ολόκληρη την οικογένειά του.

China has bought and paid for Joe Biden and his entire family

 
Ακόμα κι αν ο Joe Biden καταλάβει τη θανάσιμη απειλή που έθεσε το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα στην Αμερική, είναι πολύ αργά για να απαλλάξει τον εαυτό του και την οικογένειά του.
 
Στην κλασική ταινία Ο Υποψήφιος Μαντζουριανός, ένας Αμερικανός αιχμάλωτος πολέμου δέχτηκε πλύση εγκεφάλου από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, για να γίνει άθελα του δολοφόνος ενός αντικομμουνιστή προεδρικού υποψηφίου.
 
Ενώ το κινεζικό κομμουνιστικό κόμμα είναι μέγα δάσκαλος στην πλύση εγκεφάλου, και δεν είναι βεβαίως αντίθετο στις δολοφονίες, έχει ακολουθήσει από καιρό ένα απλούστερο χειρόγραφο, για το οποίο οι αμερικανικοί πολιτικοί ανησυχούν. Το προτιμώμενο τέχνασμα είναι για τους πράκτορες του Κόμματος να προσφέρουν σε άμεσα μέλη της οικογένειας ενός πολιτικού, επιχειρηματικές συμφωνίες ‘αγάπης’. Η προσδοκία είναι ότι ο πολιτικός θα δεχτεί τότε την γραμμή του Πεκίνου - ή αλλιώς.
Και στους δύο προεδρικούς υποψηφίους του 2020 έχουν προσφερθεί τέτοιες, ελαφρά και μετά βίας συγκεκαλυμμένες δωροδοκίες. 
 
Ο γαμπρός ενός υποψηφίου προσφέρθηκε μια «επένδυση» μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων στην επιχείρηση ακίνητων περιουσιών της οικογένειάς του. Ο Jared Kushner - αναγνωρίζοντας μια δωροδοκία για αυτό που ήταν - έστειλε στο CCP ένα πακέτο λειτουργίας. 
 
Ο γιος του άλλου υποψηφίου δέχτηκε μια "επένδυση" ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τότε ο Hunter Biden επέστρεψε στην Κίνα τουλάχιστον πέντε φορές για περισσότερα.
 
Κανείς δεν πληρώνει άχρηστα χρήματα σε έναν ναρκομανή. Ο αποδέκτης αυτού του μεγάλου ήταν προφανώς o "Pop" - Joe Biden.
 
Τώρα "Pop" λέει ότι δεν ξέρει τίποτα  για τις επιχειρηματικές συναλλαγές του γιου του στην Κίνα και αλλού. Ο γιος Hunter, από την άλλη πλευρά, διαμαρτύρεται σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εξάγεται από το νεκρό φορητό υπολογιστή του ότι πρέπει να δώσει το ήμισυ των κερδών του στο "Pop".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις